Ahojte, v marci ma čaká môj prvý koncert. Jedná sa konkrétne o Avantasiu na Veľkú noc v BA.
Neviem ako to tam chodí chcem sa spýtať, keď je napísaný začiatok o 19:00, tak v tedy začnú hrať alebo otvoria brány??
(aby som vedela, kedy prísť vystáť rad)
Okolo druhej? Vážne? Stanovať v zime neplánujem, myslela som že okolo 4 bude stačiť... @darkestangel Veď aj v BB budú, prečo nevyužiť šancu? Tak ľahko sa sem nevrátia.
kde je ten koncert, aka je kapacita, je to znama kapela? zalezi na tom, na muse cakam bezne 20 hodin ked chcem byt v prvej rade, na patricka wolfa zacali dalsi ludia po mne chodit 2 hod pred koncertom skus popozerat twitter a spojit sa so skalnymi fanusikmi urcite ti poradia, zvacsa ale na priemerne znamu kapelu v priemernom klube je tak 10.00 istotka napr ale bastille v sasazu v prahe (nie su az tak mega znama kapela a bol to snad tritisicovy koncert) bolo o 10.00 vonku uz asi 20 ludi. zase nevyhoda malych klubov je ta ze do prveho radu sa zmesti malicko ludi. na muse som raz mala cislo 217 a aj tak som sa dostala do prveho radu, lebo to bolo na 120000 ovom stadione (prisla som o 4 rano btw .. proste najlepsie to pozistujes cez tych skusenych fanusikov. ale ver mi urcite sa oplati cakat aj dlhe hodiny ak ich mas fakt rada, prisaham ze rozdiel medzi prvou a druhou ci dvadsiatou radou je neskutocny. ak chces mat nezabudnutelny zazitok urcite si radsej pockaj ak je zima super vec su zahrievacie zachranarske folie z lekarne, stoja okolo eura. okrem extremnej zimy alebo tepla je to cakanie ale super, lebo kecas s ostatnymi cakajucimi, tesite sa a taaak! ja som raz prezila 14 hodinove cakanie v minus 10 stupnoch a aj ked to bolo drsne hovorim ti, rozhodne to stalo za to a kludne by som do toho sla znova
@H8u Koná sa to v športovej hale Elán, kapacita netuším aká je. A kapela je u nás... čo ja viem.. tak priemerne populárna, budú robiť koncert aj v Bystrici, ale zase Nightwish to nie je (aj keď, teraz v novom albume Marco spieva :3 )
A ohľadom tej zimy ešte jedna otázka. Pokiaľ by sa stala tá sranda a čakala by som tam prvá, tak bude zima, budem mať bundu a keď si to pôjdem zaniesť tam do šatne(Keďže predpokladám že tam nebudeme skákať v zimných bundách pod pódiom ) nestratím moje poradie?? Alebo to funguje "rýchlejší vyhráva" ?
A záleží mi na tom dosť, chcem byť v predu, ale do BA prídem okolo 12... jedine že by som prespala na intráku
@dana123 nesmies ist do satne!! v ziadnom pripade, zober si jednu mensiu crossbody kabelku ktoru budes moct mat pocas koncertu na sebe a vacsiu platenu tasku do ktorej si das jedlo a tak. ked jedlo zjes tasku si zloz do tej malej aby si sa nezdrzovala tym ze ta budu pri vstupe pridlho kontrolovat, vsetko oblecko mas na sebe a utekaj utekaj lebo zial to ze cely den cakas prva casto stale neznamena ze mas ten prvy rad isty :/ vselico sa moze stat, mozu ta zdrzat securitaci tym ze sa ti budu hrabat v taske az jubudes mat obrovsku a zatial druhym securitakom prebehne 20 ludi.. moze niekto kto bol daleko za tebou utekat rychlejsie, proste hocico, takze hodku pred otvorenim musis byt maximalne nachystana a mat v ruke listok keby nahodou zrazu otvorili. potom len bez bez ako o zivot a az dobehnes k bariere a chytis sa jej vies ze vsetko uz bude super no a do tej platenej tasky si potom das sal, svetre, ciapku a tak aspolu s kabatom/bundou si to odlozis za barieru na druhu stranu a po koncerte si to vezmes pripadne sa moze stat ze securitaci su curaci a nedovolia to, tak si bundu len prehodis cez barieru a tu tasku si nechas pod nohami, na to aj keby stupnes nahodou tak to neva.
kazdopadnw urcite chod co najskor, bude to stat za to ale kludne moze aj o tej 12 byt ok prist, neviem, tazko povedat no :/
@H8u Ďakujem za rady Prídem tam teda tak skoro ako len sa bude dať a bude sranda keď sa začnú ľudia zbiehať okolo 4 Ale máš pravdu, isto to bude stáť za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@darkestangel Veď aj v BB budú, prečo nevyužiť šancu? Tak ľahko sa sem nevrátia.
A ohľadom tej zimy ešte jedna otázka. Pokiaľ by sa stala tá sranda a čakala by som tam prvá, tak bude zima, budem mať bundu a keď si to pôjdem zaniesť tam do šatne(Keďže predpokladám že tam nebudeme skákať v zimných bundách pod pódiom ) nestratím moje poradie?? Alebo to funguje "rýchlejší vyhráva" ?
A záleží mi na tom dosť, chcem byť v predu, ale do BA prídem okolo 12... jedine že by som prespala na intráku
kazdopadnw urcite chod co najskor, bude to stat za to ale kludne moze aj o tej 12 byt ok prist, neviem, tazko povedat no :/