pozri ani ja sa nejak extra neučim a čo? ale asi by som sa mala začať... a ak mam pravdu povedat tak mi extra nelepí , taka blba nie som aby som ich nespravila
Delpurr, dopici jake ze sa za ten tyzden nic nenaucim? To je co je za skurvenu kokotinu..
To teraz neviem ci vam s tymto jebe alebo to myslite tak ze 4 roky som to nevidel a chcem sa to teraz naucit, lebo nahodou ja sa kurva drvim lebo jedna vec ze som tie 4 roky uplne sunky nevalal a myslim si ze ten tyzden je skvely na zopakovanie toho vsetkeho, tak ma nejebte lebo vas fakt poslem na druhy svet ked mi budete nervy robit!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» sk.wikipedia.org/wiki/Marihuana...
To teraz neviem ci vam s tymto jebe alebo to myslite tak ze 4 roky som to nevidel a chcem sa to teraz naucit, lebo nahodou ja sa kurva drvim lebo jedna vec ze som tie 4 roky uplne sunky nevalal a myslim si ze ten tyzden je skvely na zopakovanie toho vsetkeho, tak ma nejebte lebo vas fakt poslem na druhy svet ked mi budete nervy robit!
ale stresy si nerobim...
a chce sa mi spať...to je všetko...