msnger a FB appka sama o sebe moc nezere, pokial nebudes uploadovat velke fotografie, mobilom nahravane videa a pod.
a kolko ti to vydrzi ti povedat neviem, kedze nevie kolko casu denne tam travis s tymto... ak mas smartfon tak sa daju nastavit datove merace a potom obmedzenia.. s nimi to potom moc riesit nemusis, ze kolko dat ti este ostava.. same ta na to upozornia ze ti dochadzaju data a ked ich precerpas, tak ti vypnu pripojenie..
messanger zere relativne malo. ak by si ho vyuzivala prakticky nonstop tak za mesiac mozno 50MB...co sa tyka FB app tak ta zere mrte vela. myslim ze 150MB by ti vydrzalo tak na tri dni aktivneho prezerania FB. ja nepouzivam ani jedno ani druhe uz len koli tomu ze su to prijebane aplikacie. vo FB app sa neda pisat spravy, messanger mi vzdy prijima a pipci aj pri prijimani sprav precitanych cez pc..proste chore. a ked vypnem aplikaciu aby to stale nezvonilo dvojmo s pc tak po zapnuti aplikacie dve minuty pipci telefon jak jebly lebo vsetky tie spravy dochadzaju. cisty shit hento. ja chodim na FB cez opera prehliadac a som spokojny. a navyse zere to asi tak 1/10 dat.
@nikol33 Pokiaľ máš Android 4.0 a vyššie, ten už v sebe má ingerovanú aplikáciu pre spotrebu dát.. Nájdeš ju v nastaveniach. Nastaviš si tam limit 150 MB .. (nie na každom sa dá ten limit nastaviť)
ak by si nechodila na tieto aplikácie, ktoré 1. žerú batériu (hlavne FB app) 2. žerú viac dát (hlavne FB app) 3. chcú povolenia dobre že nie na to, aby sa ti sám vznášal telefón, 3. zbytočne zapratávajú pamäť, ale chodila by si na FB normálne cez prehliadač (napr. spomínaná Opera mini ktorá šetrí dáta), možno by si sa na 20 dní dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale malokto ti to povie presne, najlepsia je nejaka appka, ktora monitoruje spotrebu dat a podla toho si uz sama vytvoris statistiku.
a kolko ti to vydrzi ti povedat neviem, kedze nevie kolko casu denne tam travis s tymto... ak mas smartfon tak sa daju nastavit datove merace a potom obmedzenia.. s nimi to potom moc riesit nemusis, ze kolko dat ti este ostava.. same ta na to upozornia ze ti dochadzaju data a ked ich precerpas, tak ti vypnu pripojenie..