@lenkaska1@2 hej, na oslavách/svadbách si pripíjam džúsikom, na Silvestra detským šampanským, vonku pijem zvyčajne kolu, vlastne, keď som bola naposledy vonku tak som si dala škoricové kakauko
Ja tak 8-12… väčšinou cez víkend keď som niekde v spoločnosti tak všade je alkohol…. ale vypijem max 3 drinky za večer tak rozmýšľam či je to z dlhodobého hľadiska veľa, lebo už predsalen nemám úplne mladý organizmus.
Snažím sa aspoň chodiť autom všade kam sa dá, aby som si nedala ani tie 3
@11monika11@3 paradicka na to ja nemám takú pevnú vôľu… ja prípitok beriem ako legitimny dôvod dať si alkohol, dokonca aj keď som sofer tak úvodný prípitok si doprajem :/
Ale zas keby to bolo iba o tých pripitkoch tak by to bolo zanedbatelne množstvo, že by ma to neznepokojovalo…
Väčšinou pijem pivo alebo sekty… tvrdy alkohol len výnimočne a to iba gintonic… a keď nie je v ponuke alkohol aký pijem, tak si radšej nedám nič
Tak 5-7? Veľmi záleží, aký je to mesiac ale nechodím piť do podniku, väčšinou si dám doma pohár vína k večeri alebo pivo po tréningu dávame si 0.5l plechovku na polku s priateľom.
@lenkaska1@5 tak ja to mám asi ľahšie, mne alkohol nechutí, nedáva ma do lepšej nálady, a celkovo som obklopená ľuďmi, ktorí nepijú, alebo iba trochu, takže keď sme vonku, nikto si alkohol nedáva, čiže úplne to neláka ani mňa..
Tak jedno pivo zhruba, ako som dal na koštovku plechovkové, čo som dostal z kontroly. Ale bolo mi moc horké na to, že bolo české a nechutilo až tak moc dobre. Možno práve preto moc nešlo na odbyt a nám ho dal.
No a sem-tam ríbezľáku si nalejem za vínový pohár. Tiež len tak pre chuť.
Tvrdé nepijem žiadne, jedine príležitostne. Alkoholik teda nie som.
Som chcela napisat ze 0 lebo mne sa zda, ze fakt nepijem ale potom som si spomenula, ze v oktobri pocas oslavy som bola nedobrovolne ozrata a bolo mi riadne zle a odvtedy nepijem
Ale tak kedy ako, ja pijem naozaj ako sa hovori len prilezitostne pri oslavach co je asi tak priemerne raz za mesiac, dva. A vtedy to nie je ziadny diel ale tolko, ze to proste nepocitam Ked tak skupinovo sa to da pocitat na flase :x
Dielov? Asi ako priemerna kolumbijsko-venezuelska telenovela.
Uz sa ani necudujem, ze by vacsina birdzu este viac regulovala alkohol, ked tu skoro nikto nechlasta.
velmi zavisi od mesiaca
poslednu dobu som bola chorlavejsia,cize som nemala alkohol dobre dva mesiace
ale teraz uz ide obdobie vareneho vina a punci,takze tomu neodolam
+ posledny rok/2 bolo vela svadieb a 30-iek, takze hej,pilo sa celkom dost
tiez ked sa stretnem s kamosmi,tak najcastejsie pijem bud vinko alebo miesany drink, tak 2-3 diely
a ak sa pije,ze ma niekto oslavu vacsiu,tak tvrde
ale moj histamin ma vacsinou sam zastavi,ze uz mi stacilo takze vlastne ta intolerancia je niekedy dobra vec
Stotožňujem sa s @25. Keď som doma, tak pijem veľmi výnimočne. Na oslave takú fľašu vína. Toto leto to bolo priemerne asi 100/mesiac, ak rátam leto od júna do septembra. Keď som na východe, denne priemer asi 5-6.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Snažím sa aspoň chodiť autom všade kam sa dá, aby som si nedala ani tie 3
Ale zas keby to bolo iba o tých pripitkoch tak by to bolo zanedbatelne množstvo, že by ma to neznepokojovalo…
Väčšinou pijem pivo alebo sekty… tvrdy alkohol len výnimočne a to iba gintonic… a keď nie je v ponuke alkohol aký pijem, tak si radšej nedám nič
No a sem-tam ríbezľáku si nalejem za vínový pohár. Tiež len tak pre chuť.
Tvrdé nepijem žiadne, jedine príležitostne. Alkoholik teda nie som.
Ale tak kedy ako, ja pijem naozaj ako sa hovori len prilezitostne pri oslavach co je asi tak priemerne raz za mesiac, dva. A vtedy to nie je ziadny diel ale tolko, ze to proste nepocitam Ked tak skupinovo sa to da pocitat na flase :x
kedy ako, 5-25, ale priemerne to bude asi okolo 20
to len tak z pasie, alebo podnika / vari pivo?
prave si mi vnukla napad, co kupit rodicom na vianoce. Asi by som k nim zacal aj castejsie chodievat
Uz sa ani necudujem, ze by vacsina birdzu este viac regulovala alkohol, ked tu skoro nikto nechlasta.
poslednu dobu som bola chorlavejsia,cize som nemala alkohol dobre dva mesiace
ale teraz uz ide obdobie vareneho vina a punci,takze tomu neodolam
+ posledny rok/2 bolo vela svadieb a 30-iek, takze hej,pilo sa celkom dost
tiez ked sa stretnem s kamosmi,tak najcastejsie pijem bud vinko alebo miesany drink, tak 2-3 diely
a ak sa pije,ze ma niekto oslavu vacsiu,tak tvrde
ale moj histamin ma vacsinou sam zastavi,ze uz mi stacilo takze vlastne ta intolerancia je niekedy dobra vec
spriemerovala by som to na 10 dielov mesacne