Filozofovanie
10
Čo je podľa vás svedomie?
Ako by ste svedomie znázornili? Ako ho vnímate vy? Ako čo si ho predstavujete? ( Učím sa na skúšku, svoje názory a predstavy svedomia mám už dávno zaznamenané, len ma zaujíma, ako ho vnímajú... Otvor fórum »
11. 12. 2014 10:09
34
Keď vám v rodine niekto umrie,,.
mám takú otázku, možno bude znieť čudne, no nemyslím to v každom prípadne zle, len tak nejak čisto teoreticky... myslíte, že keď niekto v rodine umrie, odíde jeden človek, jedna dušička, myslíte,... Otvor fórum »
10. 12. 2014 23:49
89
46
Zmysel života
Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo tu vlastne sme ? Vie mi niekto ponúknuť rozumnú odpoveď ? Alebo je náš život len bezvýznamný kúsok času, ktorý treba pretrpieť kým zomrieme a na druhej strane nebude nič. Otvor fórum »
10. 12. 2014 02:06
11
stalingrad1000 > Filozofovanie
LOD
Ahojte ideme cez vianoce na vyletnu lod do karibiku a mame izby na boku lodi s vyhladom na more . Pocul som take historky ze na boku lode sa zle spi , lebo to tam nadhadzuje ked lod... Otvor fórum »
7. 12. 2014 14:03
18
51
bielijednorozec > Filozofovanie
Birdz
Na začiatok mojej kariéry BIRDZ maniaka by som chcel spýtať na skutočný význam Birdzu. Je to len obyčajný portál , kde sídlia pubertou pojašené a životom nepochopené štrnástky ? ... Otázka znie: Skutočne vám Birdz už v niečom... Otvor fórum »
1. 12. 2014 20:56
12
stalingrad1000 > Filozofovanie
Ucenie
Ahojte ako sa ucite slovnu zasobu na cudzie jazyky trebars anglictinu ? snazite sa slovicka iba nejako nabiflit alebo sa snazite aj robit nejake vety so slovickami ktore sa naucite na lepsie stiepenie do pamete alebo aku mate... Otvor fórum »
30. 11. 2014 18:25
21
Ako zaujať opačné pohlavie?
Ked ste v situácii, že sa Vám niekto páči a chce to skúsiť, tak čo urobíte? Máte nejaké osvedčené metody? Otvor fórum »
29. 11. 2014 20:10
24
Dobrý deň, chcem si dať odrezať nohu,,.
Tak mi napadlo: Keby prišiel (dajme tomu ťažko narušený, alebo len dobrodružstvo hľadajúci)pacient do ordinácie s takouto otázkou, môže mu lekár vyhovieť? Tak ako si môže dať človek napr. vybrať mandle, stačí keď požiada, je... Otvor fórum »
29. 11. 2014 16:50
33
DEMOKRACIA
AKO BEZNE VLASTNOSTI DEMOKRACIE POZNAM, ALE CO JE TO VLASTNE DEMOKRACIA??? Otvor fórum »
29. 11. 2014 01:17
14
Akým spôsobom?/čo na Vás platí?
Ahoj, mám otázku na sievčatá aj chalanov. Dievčatá, ked ste v situácii, že sa Vám nejaká osoba páči, aké "baliace" metody používate? Ste schopné osloviť niekoho opačného pohlavia ako prvé, resp. navrhnúť nejaké... Otvor fórum »
28. 11. 2014 19:29Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty
- Zvieratká
Škola+prachy+život:
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Jedlo
- Matematika
- Podniky
- Peniaze
- Profky, spolužiaci
- Štúdium v zahraničí
- Stredné školy
- Vysoké školy
- Základné školy
- Život
Láska+tvoje telo:
Umenie+zábava:
Počítače, internety:
- Apple
- BIRDZ a jeho svet
- Windows
- Kritika webstránok
- Grafika
- Mobily
- Počítače
- Programovanie
- Linux
- Zaujímavé weby
Regióny:
- 1 Aký je tvoj bodycount?
- 2 Na ktorom účte mu najviac jebe?
- 3 Bol niekto z Vasej rodiny znama osobnost?
- 4 Favourite colour of socks
- 1 Falus anketa
- 2 Aký je tvoj bodycount?
- 3 Most disturbing
- 4 Chceš oživiť birdz?
- 5 Z čoho má Braňo najväčšie komplexy?
- 6 3 mená
- 7 Na ktorom účte mu najviac jebe?
- 8 V byte/dome máte tento priestor-čo tam umiestnite? ako ho využijete?
- 9 Co urobite, ak ma vymaknete mydlit barana?
- 10 Bol niekto z Vasej rodiny znama osobnost?