no veru neustrazil,aspon nie tak dlho ako som myslel
preco nie,pexeso je super na zvysenie kapacity pamata
no este ma napadla salena vec, v piatok po praci sadnut do auta a uhanat za nou,ale to by asi bolo zufale a divne,neviem asi nejak co by som jej povedal
Tiež si myslím ...no ked ti na nej záleží tak že s nou chceš byť tak si ju ustráž ... no a mal by si si s nou pohovoriť podla mna ten výlet sa bude dat určite zrušiť
Lol... friends with benefits ktoré sa vymkli z pod kontroly klasika. Buď jej povedz že k nej niečo cítiš a chceš regulérny vzťah, alebo ju neobmedzuj a nežiarli.
prečo by nemohla a pokial sa jej ten chalan nepáči ani ju nepriťahuje tak sa nemusíš ničoho báť...ja sa bavím hlavne len s chalanmi a chodím s nimi všade a pritom som s nimi nič nikdy nemala takže to ber tak a asi by ste si to mali vyjasniť čo k sebe cítite, lebo takýto volný priebeh dlho nevydrží a buď to vyústi do neopodstatnenej žiarlivosti z jednej strany alebo sa môže posrať aj celé ,,kamarátstvo´´
no pokial je to len ako vravis " kamaratka ".... ...tak o com??..ide kam chce, skym chce a ty sa aj mozes postavit na hlavu, spravi si po svojom..ak ti vyhovuje taketo " kamaratstvo " tak za nou nejazdi a pockaj kym sa z tej dovolenky vrati a mozte pokracovat kde ste prestali...
aj ja mam kopec kamaratov s ktorymi by som isla aj na dovolenku ale nevyspala sa s nimi.... ide hlavne o charakter tej baby... a ak ste len kamarati s vyhodami tak ti to nemoze vadit ak si do nej zalubeny tak samozrejme moze...len ci aj u nej to tak je..jedine s nou pokecaj a povedz jej ze chces aj nieco viac ako taketo ´kamaratstvo ´.
myslim ze by ste si to mali vyjasnit co medzi sebou mate, ja som mal take daco tiez ale brzdil som to ja a potom ked uz to bolo na spadnutie tak som jej asi ublizil sice nie moc ale asi predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
preco nie,pexeso je super na zvysenie kapacity pamata
no este ma napadla salena vec, v piatok po praci sadnut do auta a uhanat za nou,ale to by asi bolo zufale a divne,neviem asi nejak co by som jej povedal
bola som 10 dni na dovolenke s totalne asexualnym kamaratom a nic sa nestalo
myslim ze by ste si to mali vyjasnit co medzi sebou mate, ja som mal take daco tiez ale brzdil som to ja a potom ked uz to bolo na spadnutie tak som jej asi ublizil sice nie moc ale asi predsa