Čo si spravíte, keď sa potrebujete rýchlo najesť a v chladničke skoro nič nie je? Ja s tým mám večne problém keď si nieje čo zohriať z minulého dňa a dosť dlho rozmýšlam čo si dať do huby. Asi som moc náročná alebo ja neviem. Ako to riešite vy?
dam na panvicu mast, vajicka a spravim si volske oka ochutim a papam. A potom ak ma beru mrle tak si dam do mikrovlnky klobasu ohrejem kecup alebo horcicu k tomu a jem. ale dakedy fakt neviem co. tak si dam len piskoty
4. no ved o to ide, že keď si predstavím že to budem jesť len preto aby som nebola hladná ( pretože chleba s maslom moc nemusím ) tak radšej zostanem hladná
6. to vyzera zaujimavo, tvrde rozky sa u nas najdu vzdy, tusim to vyskusam
také problémy keby som mala... ja sa zase stále prejedám lebo mama sa o mňa až príliš stará stále niečo máme... takže aj keď som najedená a otvorím chladničku, stále dačo zjem
12. To ti závidím. Ja som málokedy spokojná s obsahom našej chladničky. Mňa doma vychovávajú asi na takom princípe, že čo si neurobíš sama to nemáš drsné čo?
mi ked mame prazdnu ladnicku mame vecsinov aspon vzdy daco v mrazaku nejake tie hranolky ,rybie prsty , slaninu ,parky ,pizzu ..
Vyberem si podla chuti ale ta slanina je tam vzdy rozmrazim ju v mikrovlnke nakrajam opecem na panvici aj s pokrajanou cibulou a urobim si hrianku alebo nejaku zeleninu ..
mozes napriklad zjest dake piskoty cerealie poriadne sa nalogat vody navarit si cestoviny a vytlacit na ne natierkovy syr a uprazit si na to slaninu alebo len nakrajat sunku ..
Ja stale konzumujem vajcia. Prazenica, volske oko, chleba vo vajci, omeleta,.... a vajcia su to jedine, co viem varit,(no a este parky viem urobit a caj
ja jem zmrzlinu. Minule, ked som bola hrozne hladna a nic sa mi nechcelo spravit si, som zjedla skoro celu taku velku zmrzlinu asi 1400 ml balenie to je D
Inak vy tu nikto neriešite základný problém... Čo ak sa v domácnosti nenachádza naozaj nič?
Navarené nič nie je, pečivo sa dojedlo ráno, cestoviny zmizli už pred týždňom zajedené posledným kompótom ako dezertom...
Ja som sa vážne minule stravovala poslednými piškótami (to už som bola fest hladná a mala som za sebou nie celkom podarený pokus o praženicu - ktorú som potom jedla bez chlebu samozrejme ) a ticho som dúfala že sa rodičia konečne cestou domov zastavia nakúpiť
Ja som minule papal zubnú pastu, lebo mi nechutila a naši nechceli kúpiť ďalšiu, dokiaľ sa táto nezje. Ináč, detičky, aj voda z kohútika tečie (aspoň u nás hej)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo vytiahnem piškoty
6. to vyzera zaujimavo, tvrde rozky sa u nas najdu vzdy, tusim to vyskusam
7. a ked neni pecivo k tomu tak to jes same?
pecivo, chlieb alebo rohlik
sol
a nejaku zeleninu, dam na tanier a zerem
Vyberem si podla chuti ale ta slanina je tam vzdy rozmrazim ju v mikrovlnke nakrajam opecem na panvici aj s pokrajanou cibulou a urobim si hrianku alebo nejaku zeleninu ..
mozes napriklad zjest dake piskoty cerealie poriadne sa nalogat vody navarit si cestoviny a vytlacit na ne natierkovy syr a uprazit si na to slaninu alebo len nakrajat sunku ..
osup si zemiaky a urob si pecene zemiaky v trube
Ja stale konzumujem vajcia. Prazenica, volske oko, chleba vo vajci, omeleta,.... a vajcia su to jedine, co viem varit,(no a este parky viem urobit a caj
16. len same vajcia jesť to neni nič moc
17. originál ale vydrží to na 15 minút maximálne
18. konečne niekto kto ma chápe
Navarené nič nie je, pečivo sa dojedlo ráno, cestoviny zmizli už pred týždňom zajedené posledným kompótom ako dezertom...
Ja som sa vážne minule stravovala poslednými piškótami (to už som bola fest hladná a mala som za sebou nie celkom podarený pokus o praženicu - ktorú som potom jedla bez chlebu samozrejme ) a ticho som dúfala že sa rodičia konečne cestou domov zastavia nakúpiť