moja znama ho ma veeelmi rada. kazdu nedelu vecer fanaticky sleduje a caka na jeho solo, neznasa spolocnu piesen finalistov, lebo, citujem:"Je otrasna, cely cas som cakala, kedy bude spievat Mirko a on nic. No nech idu..." a kazdy pondelok vecer trpne v krcoch pred telkou a modli sa, aby postupil do dalsieho kola. Ako ale sama hovori:" je pekny a vsetko, ale ja som len jeho fanusik. Nehovorim si KEBY BOLO KEBY, lebo ma to len zbytocne stve."
A ma pravdu a za toto ju obdivujem a uznavam. Zije nohami pevne na zemi, ja by som to na jej mieste nedokazala, ale ja nie som Smajdamaniak.
Smajda je super . Taky normalny clovek, Chodur sice mozno lepsie spieva, ale ma v sebe nieco, co mi akosi prekaza, mozno to, co inym imponuje. A bendig super spieva, ale nechapem, ako moze niekto povedat "Aky je krasny"
Náhodou je mi veľmi sympatický A ešte sa sám striháá hmm Vždy som chcela takého chalana Hoci úprimne, ani raz sa extra nepáčil jeho spevácky výkon, u mňa má všetky sympatie, veď edsa taký úprimný úsmev, kto by mu odolal
nie...aby sa mi nejaký blonďák páčil, to už by musel byť extra dlhšie vlasy sú fajn ale nič netreba prehánať. a do tretice...spev? nech nespieva to, na čo ani zďaleka nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Už len preto ma serie Má čudné vlasy...Chruňo Monster z SOS
Inak je pekný podla mňa.
A ma pravdu a za toto ju obdivujem a uznavam. Zije nohami pevne na zemi, ja by som to na jej mieste nedokazala, ale ja nie som Smajdamaniak.
@Popolcek :ooo
ale mozno keby dal prec to seno tak by som sa im az tak necudoval
Ale nespieva až tak zle..