Minule ma kamarátka fakt zarazila jedným jej názorom....Povedala mi že som podľa nej namyslená pretože keby som nebola už mám dávno chalana...Takže podľa vás to že baba nemá chalana znamená že je namyslená?
Možno to myslela tak nie že preto že nemáš chalana si namyslená nie namyslenosť ako dôsledok, ale upozorňovala ťa na príčinu.... aj z druhej strany sa nato treba pozrieť... úprimne ty by si o niekoho namysleného a sebestredného mala záujem ?
Ja ti tak poviem: V dnešnej dobe, ak baba chce mať chalana, tak má: Nehovorím, že nejakého kulturistu, speváka, bohatého , ale v pohode si nájde slušného a temperamentného. Tak podľa mňa to je aj v namyslenosti, ale nie je to iba o tom. Teda nč si z toho nerob, nemusú to byť v tom a dúfam, že ani nie je. záleží na mnohých iných veciach....
určite nie! niektorí ľudia sú namyslení... ale niektorí len proste nemajú šťastie... alebo im chýba sebavedomie, alebo sa s nikým poriadne nestýkajú a tak nemajú ani koho zbaliť... niektorí čakajú na toho pravého... každý má iné dôvody, ale v namyslenosti to nie je... však ja tiež nemám chalana už vyše roka a namyslená teda určite nie som... som len ten taký nesprávny typ dievčaťa
proste ak nemas chalana, nemusis byt namyslela, to je jasne... ale ak si namyslena (a kamoska to na tebe vidi, a preto ti to chcela naznacit) chalana nemusis mat prave kvoli tomu, ze chalanov namyslene baby az tolko nelakaju a mozno si aj prieberciva a mas vyssie naroky.
a naco by nam boli chlapi?? aj tak len zavadzaju a ..zavadzaju ... nic nerobia, len sa tvaria ez su skveli ... no okej niekedy spravia aj dobre ale to vacsinou ked si chcu nieco vyzehlit alebo maju z toho sami osoh ... mne chlapa zatial netreba necitim tu potrebu mat nejakeho ... mne zas hovoria ze som prilis introvert a uzavreta a take zvasty az esa vraj vyjadrujem prilis inteligentne boha povedzte mi ktory nadpriemerne inteligentny clovek pouziva slovo zvasty?? co vam to uz nacisto pise ludia??!! a to ze ti povedala ze si namyslena je len znamka toho ze ta nepozna... mna tiez zrejme pozna len 3,5 cloveka( ta polka je moj pes ... a na chlapov casuuu... zato ze sa nekurvime s kazdym druhym to neznamena ze sme dake namyslene spaty ... to len chlapi sa otacaju najskor za slapkami az potom pochopia o co v zivote ide... tak nechajme ich vyburit sa a ked zatikaju biologicke hodiny hor sa do spoluzitia !! boze aka som dnes rozkokosena
@Pernik citam casopisy ....nie chlapi su lahko precitatelni ale kazdy taky iny zvlastny a hmm... nepochopitelny fakt neikedy neviem pochopit zvyky a chute chlapov
@smajlica ale vies ze aj polovica je dievcat taka ze az neskor pochopia o co v zivote ide... a hlavne plati ze : ,,Zeny su prilis zlozite aby ich vedel chlap pochopit, ale zase chlapi su taky jednoduchy ze to nevedia zas zeny pochopit" takze nepis vseobecne o chalanoch aky sme zly a citujem : "nic nerobia, len sa tvaria ez su skveli ... no okej niekedy spravia aj dobre ale to vacsinou ked si chcu nieco vyzehlit alebo maju z toho sami osoh" nielen chlapi su taky
a k teme : to ze baba nema chalana rozhodne neznamena ze je namyslena, ale moze to tak byt... ale clovek by o nikom nemal hovorit ze je namysleny len z takeho prozaickeho dovodu... len to som chcel
@maco011 a sak to je vsetko hypoteza, relativita a neviem co za hefty... sak ja som nepovedala ze neexistuju normalni chalani... hovorim ze prevazna vacsina na ktoru dnes natrafis co nesedi doma na riti alebo teda aspon ma nejake spolocenske zaujmy( tym nemyslim chaty chlastacky a pod.) je prave z tych no nechem skarede slova pouzivat... a taktiez som nepovedala ze baby take nie su... praveze poslednu dobu ich je skor viac ako menej...
keby to ze baba nema chalana malo zakazdym znamenat ze je namyslena tak skoncime skoro vsetky v 1 vreci...vies vzdy su namyslene a utiahnute no a potom ten zlaty stred niekde taky kolisajuci... to iste a o chalanoch, niektori su debili a k tomu protiklad sa najde prilisny intelektual co tiez niekedy je viac na skodu ako na osoh... a ta zlata streda cesta tzv. idealny muz s dobrymi aj zlymi vlastnostami( pricom by mali prevazovat o cosi viac tie dobre) samozrejme tiez existuje... ide o to ze v mensom pocte... lenze ono to je vsetko o tolerancii... niekomu vyhovuje hulvat, niekomu Don Juan, inemu rodinny typ.... atd... je to len o kriteriach osoby ktora "hlada" ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nemusí to ale hneď znamenať, že je namyslená.
Možno čaká na niekoho "výnimočného". Nehodí sa okolo krku prvému, ktorý prejaví záujem
Až na to, že napísané je to jasne ako dôsledok:
"Povedala mi že som podľa nej namyslená PRETOŽE keby som nebola už mám dávno chalana"
* To, že nemá chalana je vraj dôsledok namyslenosti, čo je ako celok príčinou toho, že si daná kamarátka myslí, že je autorka namyslená ...
Čo je spojené poriadne nelogicky ...
A teraz som to určite vyjadril jednoznačne ... Je moc neskoro ...
Nemám slov...to, či je niekto normálny alebo nie sa teraz meria tým, či má alebo nemá chalan?
proste ak nemas chalana, nemusis byt namyslela, to je jasne... ale ak si namyslena (a kamoska to na tebe vidi, a preto ti to chcela naznacit) chalana nemusis mat prave kvoli tomu, ze chalanov namyslene baby az tolko nelakaju a mozno si aj prieberciva a mas vyssie naroky.
a k teme : to ze baba nema chalana rozhodne neznamena ze je namyslena, ale moze to tak byt... ale clovek by o nikom nemal hovorit ze je namysleny len z takeho prozaickeho dovodu... len to som chcel
keby to ze baba nema chalana malo zakazdym znamenat ze je namyslena tak skoncime skoro vsetky v 1 vreci...vies vzdy su namyslene a utiahnute no a potom ten zlaty stred niekde taky kolisajuci... to iste a o chalanoch, niektori su debili a k tomu protiklad sa najde prilisny intelektual co tiez niekedy je viac na skodu ako na osoh... a ta zlata streda cesta tzv. idealny muz s dobrymi aj zlymi vlastnostami( pricom by mali prevazovat o cosi viac tie dobre) samozrejme tiez existuje... ide o to ze v mensom pocte... lenze ono to je vsetko o tolerancii... niekomu vyhovuje hulvat, niekomu Don Juan, inemu rodinny typ.... atd... je to len o kriteriach osoby ktora "hlada" ci?