no takze aby som to dobre vysvetlil...ked moj penis nie je stoporeny tak v pohode predkozku pretiahnem cez zalud hoci akoby sa vracala ale pretiahnem...ale v stoporenom stave ju nemozem dostat za zalud...jedine ak ju dam za zalud az tak sa mi postavi ale
Mal som ten istý problém. Povedal som to mame a zobrala ma k urológovi. Ten povedal ze obriezku treba. Neviem mozno tebe povedia niečo ine ale rozhodne to povedz mame nech ta aspoň zoberie k tomu doktorovi. A svojej doktorke never lebo mojej stačilo ze predkožku pretiahla za zalud v normálnom stave a povedala ze je to O.K. Ale urológ uz povedal niečo ine. Pojdes najprv na vyšetrenie kde sa ta iba opytaju ci si na niečo alergicky potom pojdes na urologicke oddelenie. Tam budeš jeden den bez jedla potom pojdes na operáciu potom budeš zas bez jedla ale ani nebudeš mať moc veľkú chuť jesť takže to je v pohode. Stravis tam este den a potom ta ak bude všetko ok pustia domov. Ale priprav sa na to ze to bude pekelne neprijemne a moc sa tyzden nevyspis. Najviac to bolelo keď mi dávali prilepený obväz dole zo zaludu. Neviem či ťa uspia plynom alebo injekciou ja som išiel pod plyn a je to podla mna lepšie lebo nič necítiš. Teda takto to prebiehalo aspoň tu v Žiline. dúfam že som ti to nevykreslil ako horor xD
a co jej mam mame preboha povedat? -mami ani bohovi mi predkozka nejde dat dolu ked mi stoji? sak sa hanbim jej take nieco povedat...no ale ludia este hovorte ze co a jak lebo uz fakt mam z toho miz maz
no pri sexe sa dava prave vetsinou dola. lebo..ona jak..onee tak chodi hore dole. ako pri sexe ( ale v 14 mas na to este casu) ta to bude boliet ako mal som davno kamosa, co mal ties to tak, a ho to bolelo. takze asi budes potrebovat tu obriezku. ako...hm....ja to mam ties asi tak ako ty, lenze ja mam ..no...daco trochu velmi velke :d takze...preto mi to tak nejde ...ale mozem stiahnut dole aj ked mi stoji, aj ked to boli ale naspet dam len ked uz nestojii. ako pri sexe mozem nou pohybovat po zaludi, ale dole ju nedam lebo je to velmi bolestive a neprijemne. ...joj, uz som redsej ticho boze..odpust co som tu pisal
ja som to mal tez aj ked trochu menej je to normalne skus ked si vo vani abo v sprche masturbovat... taq ze si v sprche abo vo vani potom pockaj asi hodinu a skus to taq stae.. mne to ohohlo .. sa roztiahne mn uz doktorka posielala na obriezku ale oco poved ze toto mam robit..a uz v poho..
Ja som mal ten istý problém, keď som bol malý, ten problém má väčšina chlapcov, doktor mi zrobil obriezku, teda, neviem, či to je obriezka, kedže predkožku narezal tak asi len na milimeter
Od vtedy žiadne problémy, aj keď som sa nemohol týždeň vyštať...
ach amatery 1 vec pocuvajte a nestahnete dole predkozku tak mate problem nenatahnete kondom normalne a bolest brutal
ak si pravidelne nestahujete predkozku tak tam je sol ktoru vilucujes pri moceny ona ak sa spoji zo zaludom a neumijes to problem rovnasa doktor takze stahovat osto sest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ak mas 14, tak ti to zatial moze byt jedno. ak uz budes sexualne aktivny a zistis, ze to robi nejaky problem, tak potom navstiv doktora
priznavam, dost chaby argument ae to ma ako prve napadlo ..
Od vtedy žiadne problémy, aj keď som sa nemohol týždeň vyštať...
ak si pravidelne nestahujete predkozku tak tam je sol ktoru vilucujes pri moceny ona ak sa spoji zo zaludom a neumijes to problem rovnasa doktor takze stahovat osto sest