Ľudí čo odo mňa len stále niečo chcú samozrejme len za dobré slovo nemám veľmi v láske - dobre človek pomôže, požičia - raz, dvakrát ale potom je to už naozaj koniec.
@Ivanka sak preto som sa rozhodol od nich prec a presne na druhu stranu som sa pridal .= k ich nepriatelom,, teraz su moji priatelia (tí nepriatelia ich)
raz som volala kamosku von a povedala ze nejde lebo je moc zima (asi +4°C!) tak som bola doma a asi o tyzden mi napisala lebo daco potrebovala...hm tak dakujem pekne
Ja som mala kamošky od prvej triedy v škole, ale už mi s nimi fakt nie je dobre, lebo ony stále chodia len sedieť do KFC alebo kde a mňa z toho ide poraziť. A aj bez toho KFC ma ide akosi nejako poraziť, keď som s nimi.
to moja byvala spoluziacka ..nepisem si snou iba raz za cas mi napise ked daco potrebuje .. ale ja niesom na gumicke ..
ale ja by som tes zostala radsej doma ale ked uz mas novych kamosou tak je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Hej, takí ľudia by si zaslúžili basu ... Tak 12-15 rokov by som im vymeral ...
ale ja by som tes zostala radsej doma ale ked uz mas novych kamosou tak je super