Ja som si v piatok keď som prišla domov večer povedala, že do Vianoc nepôjdem z domu. A celkom sa mi darí, najďalej som bola na terase vyprášiť periny a zase pôjdem preč až zajtra ráno do práce, čiže to už budú Vianoce. A doma si papkám a je mi fajn :3
Čiže to nie je divné
vobec mi nevadi ze nikto ma nevola nikomu nechybam a ked aj predsa tak telefon nezdviham, ked mam prazdniny vzdy citam a venujem sa sebe a snazim sa dat do dusevnej pohody ... vobec niesi divna
prečo by malo byť divné niečo čo je uplne normalne a ešte si s tým aj spokojná...divné by blo keby robíš niečo čo ťa nebaví len preto lebo to robí každý
ja som na vianoce a v dni okolo nich vždy doma a celkovo mi skôr divné príde to, keď niekto nie je. aj keď ma pozývajú von, tak sa ohŕňam tým, že sú vianoce tak radšej teraz s rodinou, okolo silvestra už v pohode aj s priateľmi by som išiel (ale nikto vtedy nechce )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Čiže to nie je divné
nie, nie je, nanajvýš tak trocha nezvyčajné