Zdravim, mam asi 10 cm dlhu a 5 cm siroku cervenu jazvu na ruke, nevedeli by ste mi niekto poradit ako ju aspon trosku zneviditelniť? Za rady dakujem vopred.
podľa toho, ako dlho ju už máš. ak je to čerstvé, dávaj hlavne pozor na to, kým sa to úplne nazahojí, lebo keby si použil niektoré prípravky určené na jazvy na ranu, tak to nemusí dopadnúť najlepšie. čím dlhšie ju máš, tým horšie ti ju pôjde odstrániť, ale stále existuje niekoľko spôsobov. Najzásadnejšie je tú ruku príliš nenamáhať, lebo jazva sa prvý rok po vzniknutí mení v závislosti od toho, ako veľmi je tkanivo, ktoré sa obnovuje, namáhané. taktiež s tým nechoď na slnko, i keď teraz moc nie je.
Sú lieky, ktoré celkom dobre zaberajú, napr. Contractubex (celkom mi to zničilo veľkú jazvu, ale mala som vstrebateľné stehy), potom sú nejaké rady starých materí, skús pogoogliť na nete, alebo si to môžeš dať chirurgicky odstrániť, zmrazia ti to, alebo ti do toho niečo pichnú atď. Ale čím skôr to začneš riešiť ,tým väčšiu pravdepodobnosť máš, že ti zmizne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne to zosvetlilo a znížilo dlhoročnú jazvu po odstránení znamienka.
@feelagin @relieforsaddist
Sú lieky, ktoré celkom dobre zaberajú, napr. Contractubex (celkom mi to zničilo veľkú jazvu, ale mala som vstrebateľné stehy), potom sú nejaké rady starých materí, skús pogoogliť na nete, alebo si to môžeš dať chirurgicky odstrániť, zmrazia ti to, alebo ti do toho niečo pichnú atď. Ale čím skôr to začneš riešiť ,tým väčšiu pravdepodobnosť máš, že ti zmizne.