Veolii som napisal aspon nech daju novy ranny alebo poobednajsi spoj a povedali ze to neni mozne.. DO PI** S TYMTO STATOM.. SOM V RITI JA RADSEJ SI ZLOMIM RUKU ALEBO NEVIEM CO MNE SA TO UZ NECHCE, NEMOZEM SA ANI UCIT LEBO SOM KAZDODENNE UNAVENY MAM 3jky 4rky LEBO NEMAM DU, SPLNENU LEBO NEMAM CAS.. Oco nemoze nic robit lebo on chodi o 7:00 do roboty a to by som uz nestihal do tej kripelskej skoly. Na telocvik absolutne nechodim Lebo som nato strasne unaveny.. ak to takto pojde stale tak ja dostanem nejaky infarkt alebo nieco take.. Ved unava je unava.. Prosim co mam robit
@zirafkaadka podla mna je asi v 1. kedz ehovori iba o 8ich mesiacoch takehoto vstavania...
Ale mne sa nuka otazka, ci ta nenapadol internat? urcite tam nejaky bude, a pobyt v nom ta urcite vyjde priblizne na rovnaku cenu, ako kazdonenne dat 4 eura za cestovne+jedlo.
to prečo takto nariekaš? Ja som tiež 4 roky vstávala 5.30 a domov som chodila v rozmedzí 17.00- 21.30 a veruže nikdy som nemala takéto myšlienkové pochody, aký som ja chudáčik vyčerpanučký To bola len malá ukážka toho, že nie si na svete jediný, ktorý dochádza do školy, takže sa z toho nemusíš hneď psychicky rúcať.
Intrak tam volaky je, ale to absolutne nechcem, este sa budem obmedzovat kvoli skole a platit za po**bany 1 izb bytik medzi krysami? Bez netu bez ludstva? Doma mam vsetko, PSA ktory mi nesmierne dodava silu a srandu atd...
___________Dalsia graficka skola uz neni blizzsie a za murara nepojdem ked viem robit weby___________
@mojzivotjezly tak to je tvoja chyba, ked s anevies uskromnit.... aku skolu si si vybral, taku studuj, ak niesi ochotny s avzdat internetu a podobnych vymozenosti, tak to je tvoj problem....
@mojzivotjezly Pozri, ty si si tú školu vybral. Keď si to vyberal musel si rátať s tým, že to bude náročné, takže teraz vieš aké to je. A ak ťa naozaj tá škola baví tak to zvládneš.
tiež ma hned napadol internat.. no tak ja neviem, ked si si tam daval prihlašku, asi si mal aspon predstavu, čo ťa čaka.. ja by som ako prve rozmyšlala v tvojom pripade nad intrakom
ale inak ako som to začala čitať, tak ma ako prve napadlo, že aj ja som od topolčan
chlapce, ak si len zacal na tu skolu chodit, tak to asi fakt nema zmysel, a ak ti ostava dochodit tento rok, tak tiez to zahadzovat nebude najlpsi napad, preco si si nenasiel nejaku skolu, ktora ma aj intrak ? skolu by si mal pod nosom a z vydavkov na cestovanie by si platil intrak ... myslim ze v tej " riti " kde byvas ani nejakych kamaratov nemas .... na intraku by si aspon mal trohcu spolocensky zivot, a ver mi aj do tej skoly by si mal viac chuti.
Drzim palce a nezufaj ... aj horsie veci sa stavaju
prvé čo ma napdlo je internát....tiež mám spolužiačky ktoré dochádzajú cez 30 km do školy, domov sa dostanú okolo 4,5 poobede.... niektoré to vyriešili privátom, iné si zvykli...
-Čo tak niečo intrákové, ako už bolo spomenuté? Trenčín, Nitra, N.Zámky?
-Čo tak zistiť, či niekto nechodí autom z Tvojej dediny do TO, resp. -Chynorian, aby si to stíhal lepšie?
-Čo tak si kúpiť auto, motorku, babetu, bicykel?
-Vec ďalšia, tie nadávky si si mohol nechať pre seba. Nie si jediný človek na planéte, ktorému nebolo dopriate mať šťastie.
Upravovať spoje (či už vlakové alebo autobusové) nie je ľahká záležitosť. A už vôbec nie pre jedného človeka. Skús sa ohľadom nového spoja napísať na VUCku. Spoje si objednáva kraj, nie dopravca. A hlavne, nech je to bez vulgárností a nech to má hlavu pätu.
No toto, hmm.. Ja som si tu skolu vybral lebo som to mal naplanovane z ocom tak aby mi vychadzalo ranne stavanie aspon, ale tyzden pred nastupom oco povedal ze nebudu chodit o 6:00 ale uz o nejakej 7:00 az 7:30. Domov ma berie maximalne 2x za mesiac ked sa stihneme v meste .. Mne vadi strasne to stavanie.. Riaditela som sa aj pital ale ze to by nebolo mozne lebo by som musel potom robit z kazdeho predmetu skusky lebo by som mal zameskane, a skorsi odchod treba len kvoli vlaku, tam je vzdy lepsie ako v autobusi ktory mi ide hned pred skolou. Ale co s toho ked ma dovezie az 15:10 ked mi ziadny bus do dediny nejde iba 15:45 + excelentna rola alebo wait 16:50 and then it will bring you to the home.. Cez zimu si pamatam ze uz bola tma ked som ja prisiel doma.. Proste idem do skoly, tma, pridem zo skoly, tma .. Paradny zivot .. Tak teda zomriem na volaky druh choroby.. Ach je toto zle..
od 15tich som bývala na intráku 250km od domu, nebolo to vždy najlepšie, ale bolo to ok a určite lepšie než takto každý deň dochádzať, mal by si to skúsiť.
-Ja na intraku si neviem predstavit zivot, ved to je absolutne,ked som zvyknuty na dom zahradu a budem vo volakom bytiku v tme.. No way.
-To uz som sa pokusal. vela inzeratov aj som volal tie dodavky co chodia rozvazat som sa pytal ci nechodia tadeto. neda sa neni.. a nie su to chynorany.. je to za Jacovcami..
-Jasne kupim si auto, bez vodicaku pojdem, babetu, cez zimu hlavne sa zje**m, benzin ani nehovorim 15€/denne, alebo pojdem 50km do banoviec na bicykly
-Tam uz som pisal. stale vravia ze to musi viacero ludi chciet.. .. Dobre sa mi tu zije na slovensku..
Skor spavat? Je to zle ked idem spat o 22:00 aby som si uzil aspon troska toho volneho casu necelych 5 hodin???????????????????????????????????? Cely den som v skole a podla teba sa mam ucit rano? a kedy? o 03:00? ci ako?
chapem ta ja som mal len dva tyzdne praxe ked som vstaval o stvrtej rano,o piatej na bus a potom este tristvrthodinka na stanici pockat na druhy autobus,a este taky dlhsi kilometer peso do skoly,a pocas tej cesty som casto rozmyslal o samovrazde
Moja sestra vstávala tri roky o štvrtej ráno, autobus jej išiel na stanicu o 5:08. Vlakom išla do 36 km vzdialeného mesta o 5:29 a bola tam 6:20 zhruba. Domov prišla najskôr o pol piatej poobede. Napriek tomu bola jednotkárka s občasnými dvojkami. Neviem či vôbec mala trojku na vysvedčení.
@mojzivotjezly spávať o 22:00 aby si si užil voľno? prepáč, ale ako si užívaš to voľno. Každý jeden z nás tu maká a chodí domov neskoro. Podaktorí sa učíme v noci...Chodí sa spať o 21:00 o 3:00 sa zobudí a do rána sa učí. Dospáva sa cez deň po škole Tak sa nesťažuj na únavu. Nie si jediný
@mojzivotjezly ale toto nemozem pochopit ? tisice studentov ziju na intraku a nestazuju sa , a ty tu reves jak tur ze nechces ist na intrak ? tak sakra bud si vyberes ten tvoj pohodlny zivot doma a v tej riti ktorej zijes .. budes vstavat po tme a vraciat sa po tme, alebo proste pojdes na ten intrak, ktory by ti viac menej vyriesil tento problem . nechapem ludske zmyslanie proste niekdy, si nejaky maminkin maznacik ?
ale ved oni sa nestazuju lebo nemaju navyber ale ja s tymto chcem nieco robit. Stacilo by len poupravit alebo dat nove spoje, to by vyriesilo cely moj problem. Take riesenie by bolo ze by hromadne ludia poslali email na tu ich adresu a poziadali ich na nejaky spoj..
Urči si priority, buď chceš chodiť na tú školu, tým pádom si vybav intrák, alebo nechceš a prestúp... ľudia ti tu núkajú celkom pekné rady, čo sa mi aj nezdá, pretože niekedy vedia byť zlí , ale ty všetko odmietaš, čo očakávaš? Poľutovanie? Ja, keď som išiel na strednú, som sa rozhodoval medzi 2 školami, vybral som si tú, ktorú mám cez cestu (je aj kvalitná), namiesto porovnateľnej školy, ktorá je 30 km odomňa...
@mojzivotjezly Kvôli jednému človeku pridať autobus, šoféra? Ak ten autobus bude stratový, aj tak by ho po mesiaci zrušili, keďže by bol v tom ich "skúškovom" období, máš len dve možnosti - intrák, zmena školy - nič iné nie je
OMG ... niektori ludia by vrazdili aby mohli ist na intrak .. strasne si narocny .. alebo narocna lebo neviem tvoje pohlavie ... v profile mas zena a kecas v muzskom rode ... ja chodim este na zakladku a mozno mi nebudes ani verit , ale tolko veci mam ze domou skoro kazdy den chodim o tristvrte na 8 ... a do skoly vstavam o 5:40 .. si neviem predstavit co bude kedd budem chodit na strednu .. ale cooooo? proste tolko ludi je co pracuju cele noci a cez den chodia do skoly .. a stazuju sa ? a ty preto lebo si rozmaznany mamickin milacik nechces odist z domu ... (sorry za pravopisne chyby ... nemam cas DDDDD )
bozeeee ... tie spoje idu ako idu asi z nejakeho dovodu .. a kvoli tebe to urcite menit nebudu ... lebo ako si povedal tym skorym spojom chodia ludia do prace a dalsim na prax ... takze sorry . a to vsetko preto lebo si trapny rozmaznany neviem co ... hermafrodit alebo co .. sorry ... toto forum ma vazne dostalo D...
brate, urcite sa skor prestahuj na intrak ako cakat, ze pridaju nejake spoje. a kamosku mam tiez z tej skoly nuz a zazilo si to viac ludi neboj.. a ak pojdes na vysku tak tam to bude niekedy, ze mesiac budes spat max 3-5h denne a cely den ti bude jebat.. takze cim skor si zvyknes tym lepsie.. treba si to ale nejako tak odlahcit, aby si nebol pod takym tlakom.. proste to maj pici vac
len si skus vybavit ten intrak.. jedna vec je, ze si zvyknuty na domace prostredie, ale ak pojdes na vysku, tak inak to asi neporiesis.. aspon si zvyknes uz teraz.. a nemusis predsa presediet na izbe cele dni..aj tak nemas vela volneho casu podla toho, co hovoris, tak je to jedno ci si doma ci nie..
tak aspoň budeš zoceleny Si zober že moj starky chodil do školy pešo každe rano cez horu a sem tam ich zobrali zo školy na voze, ktorý ťahali kone. Len buď smelý Ani ja nechodím autom, či autobusom. To len rozmaznané decká z veľkomesta, čo si trú riť o pohodlné autosedačky a mamka s ockom im davaju peniažky. Na synku (dcerka) kup si toto, hento... aj na benzinik ti dame, však predsa sme podnikatelia a máme na to. Zober aj kamošky a ešte na vrreckove, po ceste domov si kup nejaky oblečenie a daj to hned na net ....... prosimta zobud sa Život je dnes onaký a nie každí sa má dobre, a zvlášť na tom SLovensku, ako si spomínal....
ja by som mu zas tolko nenadaval a nevysmieval sa, nikto z vas nema ani sajnu, co tato stvora zaziva a jak to naozaj ma, lebo tazko to niekto uplne pochopi z toho cuda, co tu napisal/a.
na druhej strane nechapem, na co niekto zaklade diskusie, kde napise nejaku "esej" a caka, ze ludia to za neho/nu vyriesia. my ti s tym naozaj nemame ako pomoct, lutujem.
ha, zoceleny, poviem ti takto pri nastupe som mal 66KG, teraz po tolkych mesiacoch mam od toho chodenia cez tie banovske kopce , stania unavy len 57, mne to ubera na zdravy. Vobec ma to neposilnuje
5 rokov som vstávala medzi pol piatou a piatou, dochádzala na strednú, mimo školy som chodila na workshopy a hrala som divadlo, domov som sa najskôr dostala o štvrtej, ale väčšinou to bolo po šiestej večer. tri roky z piatich som mala aj brigády popri tom a samozrejme som sa musela učiť ako fretka, pretože som chodila na bilingválne, kde okrem toho, že to bolo celé v inom jazyku, som potrebovala minimálne 60% na to, aby som dostala aspoň 4.
ja nechápem, čo sa sťažuješ. po ôsmich mesiacoch sa tváriš, že sa ideš zblázniť a kolabovať.
a ak ťa grafika baví, tak nechápem, prečo sa sťažuješ na to, čo po tebe v škole sú.
trápny si jak moja riť nikto na svete ešte nikdy nechodil do školy keď mu chodia zle busy..prestaň byť rozmaznaný,chod na intrak a nesťažuj sa..vyriešilo by to všetky tvoje problemy..myslím že tie intraky nebudu take strašne a všetko lepšie ako sa trepať neviem kolko kilometrov pešo,uvažuj prosím...kvoli jednemu človeku budu robiť spoj,počúvaš sa?
@avieabbey a ty vies o tom ze skolaci este nepracuju v robote a stavaju o 6:00 / 7:00 ? Ja si nezasluzim stavat aspon o 6:00 a chodit domov o 16:00 priamym spojom a nie cez ROLU? Ked som este skolak?
@avieabbey "OMG ... niektori ludia by vrazdili aby mohli ist na intrak" .... bohužial, niektorí by vraždili, ale tí, ktorí by vraždili sa tam jebú len aby si zatrtkali riadne (užili) a nachlastali si tie svoje sprosté mozgy...Sám som nedostal intrák, kvoli takým parchantom, ktorí chodia miesto roboty na výšku piť a potom ich po semestri vyhodia. Na toto som alergický. Štár by mal zaviesť iný systém, do roboty, alebo postaviť ku stene. Inak sa tu bude celý štát zachvílu len sťažovať a nič nerobiť. za komančov bolo dosť roboty, teraz sa mladým lení zobrať do ruky lopatu...
Ty vieš najlepšie hento a toto... Aj ja som mala jednotky z biológie a chémie a bavilo ma to a nakoniec som išla študovať sprostú ekonomiku. Buď choď na intrák alebo sa tej školy vzdaj a nesťažuj si stále.
choď na intrák. však aj tak nemáš energiu na to aby si bol s kamošmi von podľa toho popisu nie? a na intráku si nájdeš kamarátov raz dva. v piatok prídeš domov a budeš svieži na víkend.
ja stále nechápem tvoj problém s intrákom. No tak keď vieš robiť s dizajnom a pc a baví ťa tá škola tak niečo musí ísť aj na úkor. Napríklad dom so záhradou. Možno sa budeš čudovať, ale intrák vôbec nie je zlá vec. Žiadna tmavá diera plná potkanov či ako si to opisoval. To by si musel mať sakramentskú smolu aby si na taký natrafil.
Nehovorím že sa nemáš prečo sťažovať. Aj mne by to liezlo na nervy a asi by som bola mŕtva. Ale jednoducho ak by mi na tom záležalo tak by som obetovala trocha luxusu a išla na intrák. A cez víkend si môžeš užiť dom záhradu aj teplé rožky.
Hmm škoda, že povinný vojenský výcvik už zrušili, tam by z teba tú pohodlnosť odstránili.
A k téme - ak niesi boháč, resp. nemáš bohatých rodičov, nemysli si, že sa svet bude točiť okolo teba, takto život žiaľ nefunugje.
K intráku - netušíš, aké super to tam môže byť! Aj keď netuším, prečo si myslíš, že budeš musieť byť sám potme v smradlavej izbe či ako si to myslel, si myslím, že to by bolo to naj. riešenie.
@chidori pokial by som chodil do tej diery tak by som energiu mal, ved by som rovno zo skoly presiel do bytu.. a v piatok pridem domov a tu by boli udalosti ako narodeniny, hokej, zabava, chudak Rottweiler ktoreho kazdodenne trenujem na majstrovstva ktory by pocase skapustnel, zatial co by som hnil v byte. To vsetko by som mal akoze stratit kvoli skole? nedovolim
pojebané slovenské zákony a rozkradnutá republika. Tu by bolo dobré aby mladý išli na vojnu @netrag a aby si ženské skúsili aké to bolo vyberať krumple na poliach. Bože som ja ale komunista Sám sa niekedy čudujem, do akej piče doby som sa to narodil. Radšej by som bol bojoval niekde na fronte ako sa kukal na toto. Sami piercing, tetovanie, drogy, sex a .....
@tommy89 ... len aby si vedel ... ja som uz krumple vyberala na poliach ... ale toto forum je len o tom ze tato osoba nechce nic robit .. najprv tu pise ze nema na nic ca s apotom zrazu ze mussi kazdy den trenovat psa .. hrat hokej a neviem co .. bozee ... kebyze mam tolko casu ako @mojzivotjezly tak ani neviem ... ach xP
ALE NEPOJDEM NA INTRAK KVOLI SKOLE, prisiel by som o mnoho vymozenosti co mam doma.. Mal by som nudny zivot este viacej.. Nemal by som cas ani psa trenovat , ved trening musi byt kazdy den .. :///
Ja som si myslel ze budem mat ten spoj z ocom rano zariadeny, ale stale to takto ide tak uz som skusil vsetko a nic nepomaha. tak som sa obratil na toto forum..
Ked som vstupoval do fora, som si podla nadpisu hovoril, ze si vysokoskolak a preto sa ti nedivim, ale stredoskolak! A nebavi ta to kvoli cestovaniu!....epic. Chodit a prichadzat za tmy som zazil velakrat, ajked je pravda ze nikdy som nejazdil taku dialku. Podla vsetkych rad a toho ako si reagoval plati pravidlo - komu niet rady, tomu niet pomoci.
p.s. ja by som sa snazil zarobit si na vodicak, nejake male auto a s benzinom by snad az tolko problemu nebolo.
kamo píšeš tu že ideš do školy tam potom prídeš zo školy tma
Ja síce nevstávam tak skoro ako ty ja vstávam o 5:40 a domov chodím pred 18:00 takto už druhý rok dá sa zvyknuť na všetko !!! Naštastie mne tieto časy od septembra končia
@mojzivotjezly tak povedz otcovi, že ty si si tu školu vybral s tym, že ťa tam on bude bravať.. že proste už to takto nezvladas, ci nemoze chodit do prace o hodku skor?? a aj si posuniete spankovy režim o hodinu skor pojdete spať
@82 ... ale on podla vsetkeho ani nechce pracovat . ved naco? musi chodit chodak do skoyl a trenovat psa .. ved predsa stredoskolaci nepracuju ... aach boze muuj ...
@avieabbey krista , tebe o co ide???? JA PRACOVAT ESTE NEMOZEM, MOZEM AKURAT TAK BRIGADOVAT, A KDE A NACO BUDEM ZEMIAKY AKO TY KOPAT KED MAM OBOR UPLNE INY, JA SI ZARABAM TAK ZE TUKAM A KLIKAM...
no počuj my sme to mali na škole takto vybavené že spolužiačky z gelnice jeden celý rok chodili na prvé hodiny (niektoré dni) o 20 minút neskôr... neviem ako ti idú ďalšie spoje alebo čo, ale chápem že to vstávanie je nenormálne nahovno, dá sa na to zvyknúť no vidím že si rozmaznaný a nerád sa len tak vzdávaš svojho voľného času. Skús si to vybaviť - rodičia s riaditeľom príp. zástupcom... najskôr choď ty za triednou/triednym... či by ti proste nevedeli nejako pomôcť, lebo to sám nevieš zvládnuť. oni by mali byť ochotní ak nie tak vitaj na slovensku a čo ti ešte poviem... jebala by som takú školu webdizajn môžeš robiť aj popri čistení kanálov..
ak máš možnosť ísť na intrák, ktorý by ti uľahčil život, ale ty NECHCEŠ, lebo doma máš väčšie pohodlie, na ktoré ale vlastne ako tvrdíš, nemáš ani čas, tak sa potom nesťažuj...
çmojzivotjezly .. trebalo by chapat aj ironiu ... a hovoris ze nemozes pracovat a potom v dalsej vete ze zarabas si klikanim??? sa pocuwas aspon? D .. omajgaas .. a len aby si vedel .. som zvedava co s teba bude .. podla mna ak skoncis ako elektrikar budes mat stastie .. lebo ak nechodis na umelecku skolu studovat grafiku tak mas smolu ... tym nemyslim ze na odbornej s teba nemoze nic byt ... ale tych je 5000 na meter ... uplatnia sa len ty najlepsi ! ... a podla mna ja viem o grafike ovela viac ako ty ... sorry ... ale co chces aby ti ludia poradili??? ... omajgaš xP ... (tymto nechcem urazit ludi co studuju grafiku ... len tohto jedneho ! ) D
suhlasim s nazormi, akymi sa to tu hemzi ... intrak je riesenie .. domacke pohodlie na ukor casu a naopak, bud zacnes vec riesit racionalne , alebo budes donekonecna hajit svoje pravo na spoje, v dobe, ked cele obce byvaju odrezane od sveta, lebo stat nema na dostatocnu infrastrukturu a dopravu peniaze a nehanebne setri , kde sa da .. mozes mlatit prazdnu slamu do maturity. Je mnozstvo deciek, ktore to podstupuju podobne ako ty, lebo su presvedcene, ze ich cas a namaha sa po rokoch zurocia a oni sa budu mat lepsie ... sama som zila 3 roky systemom skola, 4 prace a hodinka spanku denne .. ale clovek sa musi niecoho vzdat .. ty si zial musis vybrat.. bud sa vzdas skoly, ktora ta bavi .. alebo cez tyzden nebudes mat "domace pohodlie" , ktore si podla tvojich zalostnych reci aj tak sotva uzijes, tak by si v piatky chodil domov .. a bol by si vyrovnanejsi, oddychnutejsi a domov by si si vazil .. no nemusel by si podstupovat tu dennu torturu .. niektori ludia to skratka zvladaju, ini nie .. ty to nezvladas .. prestan bojovat proti racionalnym rieseniam obhajovanim svojho prava na spoje a zacni vec riesit dostupnejsimi rieseniami .. ak je to take zle, verim, ze vasim nepadne zatazko ti pomoct a zaplatit intrak ... len to chce menej sa bat novych veci
milý @mojzivotjezly , vskutku ma ešte nikdy autobus od veolie nejebal, môže to byť zaujimavé určite sa na to spýtam na ifnormáciach. Ak si myslíš, že veolia alebo akákoľvek iná dopravná spoločnosť bude meniť cestovný poriadok kvôli jednému zaprdenému, zmagorenému, nespokojnému debilovi, čo sa nevie nič iné len sťažovať, tak si na kurevskom omyle... Takisto ani štát nemôže za to, že si jebo a vybral si si školu takú akú si si vybral...Mal si si predom zistiť ako to tam funguje...
Teraz sa budeš chcieť ohradiť tým, že k***t som ja, a že nech si skúsim tvoj denný harmonogram...
Priateľko vstávam 6:00, dva krát do týždňa vstávam o 05:00 a každý deň sa serem v škole do 18:00 a 19:00 - mávam cca 12 hodín v škole + hodinová prestávka.... Keby si to sem napísal jak normálny človek a nie jak negramotný kokot možno by sme ťa aj poľutovali a pofúkali bolačku... Ale tvoje vyjadrovanie + názory.... odpaaaaaaaaaaaaaaad
@mojzivotjezly Chalan, neviem, či ti už niekto musí otvoriť oči, ale si už načisto drbnutý? Chceš študovať - obetuj tomu niečo... Ak sa nechceš kvôli škole obetovať, tak ju neštuduj... Veľmi jednoduché! Čo očakávaš, aké iné rady? Kvôli tebe budú robiť nový spoj? A si nemysli, že keď vyštuduješ nejakú strednú grafickú, nemôžeš skončiť za pásom niekde vo fabrike... To sa môže stať aj vysokoškolákom. Rozprávaš, že nemáš čas, že si vyčerpaný, ale trénuješ psa, hrávaš hokej, atď. ale ak nechceš toho psa "obetovať", vyser sa na školu, ak si v tom naozaj dobrý, uživíš sa aj bez školy, a môžeš ísť študovať niečo iné, neverím, že by si si nevybral
@avieabbey ty vies akurat tak ist na lunapic.com a tam si vyparadit fotky z mobilu.. a predpokladam ze weby robis v html php a nie systemoch ako je to napr na estrankach alebo webgardene. Vidim ze si na tom podobne jak ja, cela bleda a bez zivota na fotkach pomaly a tym klikanim som myslel ze robim dizajny na zakazku a nie klikačky, PS si zlá osobonost a sem uz neprispievaj..
@mojzivotjezly A na to potrebuješ školu? Píšeš, že robíš zákazky, šetri si, sprav si vodičák, kúp si nejaké Tiko a hybaj... Z takých škôl, kde študuješ prídu na trh stovky študentov, ak si naozaj dobrý, ani školu nepotrebuješ... Ale s tým tvojím vyjadrovaním, no neviem neviem
@mojzivotjezly ... hah jasnee .. o tom ze lunapic.com som este ani nepocula .. kedze to spominas ty tak sa v tom asi aj vyznas co? ... hah ... a to ze foto z mobilu zas hovoris o sebe? vies ze v tomto storoci existuje nieco ako digitalny fotak alebo zrakdlovka? a nie weby nerobim ... PS tvoj nazor na mna ma netrapi .. a budem sem prispievat . a ked sme pri tych fotkach .. aspon nejaku mam ... a netvarim sa ako 18 rocne dievca ... alebo co to si ach ...
kravatkááári hýbu svetom. Zapotené tesilky a lacné sako, to ťa spraví úspešným v dnešnej dobe. Ešte trochu sebadisciplíny a prehovarania a možeš robiť agenta pre rozne reklamne firmy Tak začneš svoju karieru
Tak teda mi pomozte aspon tak ze napiste kazdy jeden email veolii ze nech zriadia spoj ktory ide 15:20 z TO, vela ludi vzdy ked idem na 15:45 plny autobus, myslim ze by chodilo na ten bus viacero ludi somnou.... A myslim ze neziadam vela ked chcem aby pridali jeden spoj ked idu spoje len kazde 3 hodiny.. Stacilo by na skusobnu dobu par dni ze ci pojde vela ludi alebo nie..
NACO SI ZALOZIL TOTO FORUM, KED SKORO KAZDEMU KTO TI TU PORADI NADAVAS?? DOBRE TI RADIA, ALE TY ASI TIE RADY ANI NECHCES, LEBO STALE TU NADAVAS NA TIE NEVYHOVUJUCE SPOJE. PROSTE SMOLA. NEZMENIA TO IBA KVOLI TEBE. KONIEC. tak sa uz trochu uvedom.
Ok tak to nechajte tak, sto ludi mi tu radi intrak, ja vobec o ten intrak nemam zaujem.. Ved tam nebudem mat ani len ako robit ulohy bez pc. Radsej teda budem dochadzat takto jak debil, natrhnem si dalsiu slachu z chodenia po stŕmych kamenoch na tej roli kde nasadili nejaku haved a pomaly sa budem vysekavat z tade. A uz som ticho . diky
DDD ... aach .. a take nieco ze WiFi? ... bozee .. teraz som ti faklt chcela pomoct ... ale ty si tu len vymyslas vselijake vyhovorky preco neist na intrak ach boze xP ...
D kebyze len 20 ludi ... bozee ... uz vazne na teba nieje slov .. takze zhrnutie : chces aby sme vsecia napisala na veoliu aby kvoli niekomu prelozili spoj o 20 minut skor ... pretoze jeho majitel musi trenovat svojho psa a hrat hokej... ale zaroven nemas volny cas ... skoro vstavas .. skoro chodis spat ... nechces ist na intrak lebo si prilis narocny .. pocital si s tym ze ta rodicia budu nosit stale do skoly ... a urazas tu kazdeho kto ti len chce pomoct ... zamysli sa nad sebou xP ...
Co trepes? akych 20 minut skor.. wtf? ved ty si precitaj co pisem a potom napis suvislu vetu, blabolis tu furt nieco uplne ine.. A ja som majitel busu ci co? ake jeho majitel? Nechapem tvoj prispevok. skus este raz a postupne slovencina ti ide!!
toto je jedno z fór kde po dlhom čase ľudia dávali normálne rady s normálnymi dôvodmi, ty to všetko zmietaš zo stola stále pre nejakú detskú výhovorku ( a stále dookola)
urči si svoje životné priority a podľa toho si zariad život a hlavne sa tu nestažuj na veci ktoré iný každodenne zažívajú tiež, si myslíš že si jediný
ale na rozdiel od teba, keď sa niekomu niečo nepáči tak s tým aj niečo robí a nepíše tu iba milión dôvodov prečo práve on to má najťažšie
@zirafkaadka a ty si na medicine ked sa ucis ako sialena ? D
btw. kazdy sa tvari , ake je to super vstavat o piatej ci kedy... ci o stvrtej...ale ja by som to osobne naozaj nechcela..mne staci vstat o sistej a prist domov o tretej a uzmi je dlho a nie jebat sa 5 busmi...a stavim sa , ze pol ludi by tu nebolo takych superhrdinov kebyze to zaziju...
ALE-
za prve nevybrala by som si skolu s ktorou by sa mi stala takato chujska situacia
za druhe keby si taku vyberiem rozhodne sa dohodnem napr s ocom alebo s kym aby ma tam akymkolvek sposobom dostal rano aj poobede domov
za tretie.. najdi si tam daku frajerku alebo co u ktorej budes moct prespavat
DD .. myslim majitel toho psa .. tu nikto nemoze za to ze nevies citat boze mooj .... ze ja ach .. ved ty tu kecas odveci uz dobrych par minut ani sa nepocuwas ze ake blbosti tu pises ... vies co ... takto ti poviem ... si nezasluzis ani jedno obetovane pismeno , co ludia komentovali toto forum ... sa uvedom ... ako si sa priznal ty nechapes moj prispevok .. ako ani nedokazes pochopit ako lahko by si zmenit tuto svoju situaciu ... smutne je ze takyto ludia vobec existuju .. aa inak len preto ti sem odpisujem lebo ma fascinuje tvoje zmyslanie ktore nikdy nepochopim .. a ty nikdy nepochopis moje .. a prostee rada pisem blbe komentare na este blbsie fora ...
Tak teda mi pomozte aspon tak ze napiste kazdy jeden email veolii ze nech zriadia spoj ktory ide 15:20 z TO, vela ludi vzdy ked idem na 15:45 plny autobus, myslim ze by chodilo na ten bus viacero ludi somnou... .. toot ta citujem ... vidis? o tychto 20 minut skor .. aspon vidis sam ake blbosti tu vypisujes a ani sam nevies o nich ... D
Najprv musíš vychladnúť, život ti dáva lekcie, to dáva každému a musíš sa s tým zmieriť... no keď budeš ďalej nervózny a smutný tak nič sa nezlepší.
Keď sa trochu dáš psychicky do poriadku, porozmýšľaj nad možnými riešeniami... uvedené obce nepoznám, preto mi napadajú len tieto"
1. intrák - nie je tam intrák? Stredoškolské intráky nie sú bohviečo, ale myslím, že lepšie ako teraz.
2. privat - v prípade, že tam nie je intrák, skús si nájsť nejaký privat (alebo ak tam máš niekoho známeho), možno sa ti pošťastí a budeš mať oveľa lepší život.
3. cesta tam a späť - skús si nájsť niekoho, kto dochádza autom a chodil by si s ním.
4. alebo sa s tým zmier a makaj, niekedy to mali ešte oveľa ťažšie a vedeli s tým žiť (môj dedo dochádzal pešo do školy asi 7-8 kilometrov cez les a sám, niekedy chodil domov aj o siedmej až ôsmej večer).
@avieabbey skoda ze si taka tupa a nevsimla si moj prvy prispevok kde pisem ze chodim castejsie na autobus ktory ide 15:45 a ide do inej dediny z ktorej musia chodit viacery ludia peso cez cestu / rolu..
Hovorim o spoji priamo do mojej dediny. 14:30 a 16:50.. ale medzi tym ani HOVNO.
@mojzivotjezly moja rada vydrz este jeden rok, potom bdues mat vodicak a budes moct chodit autom, neni problem za dvesto eur si kupit nejake polofunkcne skoro auto, ja na takom chodím do školy a budeš to mať podstatne lepšie, iné vychodisko nevidím, jedine potom internát... ale tak podla mna vydrz este jeden rok, ak si to vydrzal doteraz tak do svojej osemnastky to zvladnes
@flageusdei dobre ale to bolo davno, ale to nevedia od vtedy zariadit ked ich prosim jeden hlupy spoj? to zijeme este za komunistov?
Najviac je na tom ze vzdy pridem zo skoly jak najvacsi hnup, decka uz tam 4 hodiny korculuju a ja este len z taskou na chrbate.. Ja si radsej volaco spravim aby som tam nemusel ist aspon 3 tyzdne..
vies co? sprav si nieco .. nikoho to tu nezaujima . a nemysli si ze kvoli tebe budu menit spoj .. prave ze nieje za komunistov ... sa preber ... alebo chod na intrak . alebo vies co? rob to tak ako teraz ... mal si ist na inu skolu ...
@mojzivotjezly Chceš si niečo robiť, aby si nemusel do školy... Tak prečo sa na ňu nevykakáš? Kvôli tebe budú dávať spoj, vieš, koľko litrov žere autobus, koľko peňazí berie autobusár, koľko peňazí je potrebných na údržbu?
stále si hudieš dokola to isté . ty si naozaj myslíš že kvôli tebe pridajú o autobus viac alebo ho posunú ? ako si písal ľudom to tak vyhovuje ako to je a tým že budeš stále omielať dookola aby pridali bus čo je nereálne nič nevyriešiš ! spamätaj sa už . ....keď budeš takýto tak v živote nič nedokážeš ....a ešte nechápem čo máš stále s tým tvojim psom . žiješ si v rozprávke a nedokážeš sa zmieriť s realitou !
nenasiel som tu nic, lebo s tymto nedokaze normalny clovek nic spravit. to by mi musel napisat premier.. dakujem uz nemusite prispievat problem bol vyrieseny
@139 .. to su tie spravne slova ! .. je vidiet ze este ani nevies ako je to v zivote ... myslis si ze ked nieco budes chciet zarzu to tak bude ? o 3 roky aj tak skoncis s tymto pristupom na urade prace ... bez vysky ... a z depresiou ... a nebudes mat ani jedneho kamarata ,,, pretoze doma na nich nemas cas ... a na intrak nechodis ... a skole mas v onom e jak sa hovori podla vsetkeho ... a tvoj pes aj tak ziadnu sutaz nevyhra ci kam to ma ist ...
napísala som dlhý koment ale zmazal sa mi ........
takto, si rozmaznané decko čo nevie čo chce a jeho jediný zámer na birdzi je aby sme ťa ľutovali iná možnosť ako prestúpiť na inú školu alebo ísť na intrák nie je a čakať kým ti zmenia spoje?? to prv aj doštuduješ a zničíš si tie tvoje nežné nožičky
veľa šťastia chudáčik neboj maminka nožičku pofúka
bee .. tu si ukazal znova svoji inteligenciu ... a vies co? uz mi ani neodpis na toto .. som ti pomoct chcela ako aj vsetci ostatny tu ... a hrozne ta lutujem ...
@mojzivotjezly No viem trocha o com to je, kedze som chodila na strednu umelecku skolu kde som kazde rano skoro vstavala o 5, a chodila domov o 7 vecer niekedy, lebo vyucko sme mali tak dlho, a este sa ucit a kreslit do noci ale nejdeme sa tu predsa porovnavat Ide o to, ze je to na tebe aku skolu si si vybral, nie na nas. Chapem, ze sa chces stazovat, a ak ti to pomoze sa vykecat a postazovat ok, ale potom bud prestup na inu skolu, alebo to nejako otoc, chod na intrak, alebo bud rad, ze ranne vtaca dalej doskaca... aj ked koho by to hentak bavilo stale ze .. behat na busy..
@grietusha viem, ze to prehana a dost sa tam stazuje, ale neda sa porovnat 2 ludi, ze kto to ako zvladal na strednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
Veolii som napisal aspon nech daju novy ranny alebo poobednajsi spoj a povedali ze to neni mozne.. DO PI** S TYMTO STATOM.. SOM V RITI JA RADSEJ SI ZLOMIM RUKU ALEBO NEVIEM CO MNE SA TO UZ NECHCE, NEMOZEM SA ANI UCIT LEBO SOM KAZDODENNE UNAVENY MAM 3jky 4rky LEBO NEMAM DU, SPLNENU LEBO NEMAM CAS.. Oco nemoze nic robit lebo on chodi o 7:00 do roboty a to by som uz nestihal do tej kripelskej skoly. Na telocvik absolutne nechodim Lebo som nato strasne unaveny.. ak to takto pojde stale tak ja dostanem nejaky infarkt alebo nieco take.. Ved unava je unava.. Prosim co mam robit
Ale mne sa nuka otazka, ci ta nenapadol internat? urcite tam nejaky bude, a pobyt v nom ta urcite vyjde priblizne na rovnaku cenu, ako kazdonenne dat 4 eura za cestovne+jedlo.
Je to len navrh, skus nad tym pouvazovat.
___________Dalsia graficka skola uz neni blizzsie a za murara nepojdem ked viem robit weby___________
takze bud intrak, alebo zmenit skolu (ak si v prvaku) to pustanie skor si hadam mozes vybavit aj u riaditela... alebo sa prestahuj.
ale inak ako som to začala čitať, tak ma ako prve napadlo, že aj ja som od topolčan
Drzim palce a nezufaj ... aj horsie veci sa stavaju
-Čo tak zistiť, či niekto nechodí autom z Tvojej dediny do TO, resp. -Chynorian, aby si to stíhal lepšie?
-Čo tak si kúpiť auto, motorku, babetu, bicykel?
-Vec ďalšia, tie nadávky si si mohol nechať pre seba. Nie si jediný človek na planéte, ktorému nebolo dopriate mať šťastie.
Upravovať spoje (či už vlakové alebo autobusové) nie je ľahká záležitosť. A už vôbec nie pre jedného človeka. Skús sa ohľadom nového spoja napísať na VUCku. Spoje si objednáva kraj, nie dopravca. A hlavne, nech je to bez vulgárností a nech to má hlavu pätu.
nechce sa mi to citat
čo tak využiť čas, počas ktorého cestuješ, na učenie sa alebo spanie? čo tak naučiť sa jesť aj nečerstvé jedlo? čo tak prebrať sa zo sna?
- bud budeš toto trpieť aj dalej
- bud pôjdeš na internat a cez vikendy domov
- alebo prestupiš na inu školu.
poprípade je možnosť že sa prestahujete do mesta bližšie ku škole. ale o tom pochybujem. ine ti poradiť neviem
@mathulo
-Ja na intraku si neviem predstavit zivot, ved to je absolutne,ked som zvyknuty na dom zahradu a budem vo volakom bytiku v tme.. No way.
-To uz som sa pokusal. vela inzeratov aj som volal tie dodavky co chodia rozvazat som sa pytal ci nechodia tadeto. neda sa neni.. a nie su to chynorany.. je to za Jacovcami..
-Jasne kupim si auto, bez vodicaku pojdem, babetu, cez zimu hlavne sa zje**m, benzin ani nehovorim 15€/denne, alebo pojdem 50km do banoviec na bicykly
-Tam uz som pisal. stale vravia ze to musi viacero ludi chciet.. .. Dobre sa mi tu zije na slovensku..
Skor spavat? Je to zle ked idem spat o 22:00 aby som si uzil aspon troska toho volneho casu necelych 5 hodin???????????????????????????????????? Cely den som v skole a podla teba sa mam ucit rano? a kedy? o 03:00? ci ako?
ale ved oni sa nestazuju lebo nemaju navyber ale ja s tymto chcem nieco robit. Stacilo by len poupravit alebo dat nove spoje, to by vyriesilo cely moj problem. Take riesenie by bolo ze by hromadne ludia poslali email na tu ich adresu a poziadali ich na nejaky spoj..
na druhej strane nechapem, na co niekto zaklade diskusie, kde napise nejaku "esej" a caka, ze ludia to za neho/nu vyriesia. my ti s tym naozaj nemame ako pomoct, lutujem.
ja nechápem, čo sa sťažuješ. po ôsmich mesiacoch sa tváriš, že sa ideš zblázniť a kolabovať.
a ak ťa grafika baví, tak nechápem, prečo sa sťažuješ na to, čo po tebe v škole sú.
Ano toto je moj prvy rok na tej skole.
kde je problém.
Nehovorím že sa nemáš prečo sťažovať. Aj mne by to liezlo na nervy a asi by som bola mŕtva. Ale jednoducho ak by mi na tom záležalo tak by som obetovala trocha luxusu a išla na intrák. A cez víkend si môžeš užiť dom záhradu aj teplé rožky.
A k téme - ak niesi boháč, resp. nemáš bohatých rodičov, nemysli si, že sa svet bude točiť okolo teba, takto život žiaľ nefunugje.
K intráku - netušíš, aké super to tam môže byť! Aj keď netuším, prečo si myslíš, že budeš musieť byť sám potme v smradlavej izbe či ako si to myslel, si myslím, že to by bolo to naj. riešenie.
Ja som si myslel ze budem mat ten spoj z ocom rano zariadeny, ale stale to takto ide tak uz som skusil vsetko a nic nepomaha. tak som sa obratil na toto forum..
p.s. ja by som sa snazil zarobit si na vodicak, nejake male auto a s benzinom by snad az tolko problemu nebolo.
Ja síce nevstávam tak skoro ako ty ja vstávam o 5:40 a domov chodím pred 18:00 takto už druhý rok dá sa zvyknuť na všetko !!! Naštastie mne tieto časy od septembra končia
Som zvedavá či ti zarobí ten pes v budúcnosti keďže nejdeš na výšku a nechceš obetovať jeho tréningy a dom viac ako grafický dizajn.
Veľa šťastia.
Teraz sa budeš chcieť ohradiť tým, že k***t som ja, a že nech si skúsim tvoj denný harmonogram...
Priateľko vstávam 6:00, dva krát do týždňa vstávam o 05:00 a každý deň sa serem v škole do 18:00 a 19:00 - mávam cca 12 hodín v škole + hodinová prestávka.... Keby si to sem napísal jak normálny človek a nie jak negramotný kokot možno by sme ťa aj poľutovali a pofúkali bolačku... Ale tvoje vyjadrovanie + názory.... odpaaaaaaaaaaaaaaad
NACO SI ZALOZIL TOTO FORUM, KED SKORO KAZDEMU KTO TI TU PORADI NADAVAS?? DOBRE TI RADIA, ALE TY ASI TIE RADY ANI NECHCES, LEBO STALE TU NADAVAS NA TIE NEVYHOVUJUCE SPOJE. PROSTE SMOLA. NEZMENIA TO IBA KVOLI TEBE. KONIEC. tak sa uz trochu uvedom.
inak @98
A celkovo nejdem na intrak ani ma nepresvedci nikto, radsej takto dochadzat nez v tych Ugly banovciach byť.
@egon daj sa utratit..
toto je jedno z fór kde po dlhom čase ľudia dávali normálne rady s normálnymi dôvodmi, ty to všetko zmietaš zo stola stále pre nejakú detskú výhovorku ( a stále dookola)
urči si svoje životné priority a podľa toho si zariad život a hlavne sa tu nestažuj na veci ktoré iný každodenne zažívajú tiež, si myslíš že si jediný
ale na rozdiel od teba, keď sa niekomu niečo nepáči tak s tým aj niečo robí a nepíše tu iba milión dôvodov prečo práve on to má najťažšie
btw. kazdy sa tvari , ake je to super vstavat o piatej ci kedy... ci o stvrtej...ale ja by som to osobne naozaj nechcela..mne staci vstat o sistej a prist domov o tretej a uzmi je dlho a nie jebat sa 5 busmi...a stavim sa , ze pol ludi by tu nebolo takych superhrdinov kebyze to zaziju...
ALE-
za prve nevybrala by som si skolu s ktorou by sa mi stala takato chujska situacia
za druhe keby si taku vyberiem rozhodne sa dohodnem napr s ocom alebo s kym aby ma tam akymkolvek sposobom dostal rano aj poobede domov
za tretie.. najdi si tam daku frajerku alebo co u ktorej budes moct prespavat
a keď si až tak moc rozmaznaný, že na internát ísť nechceš, tak mi povedz na kiehoboha si sa drbal na hentakú školu??
už to tu bolo povedané tisíc krát, buď PRESTÚP alebo CHOĎ NA INTERNÁT a nerieš tu donekonečna spoje.. kvôli tebe ich nikto meniť nebude!.
Najprv musíš vychladnúť, život ti dáva lekcie, to dáva každému a musíš sa s tým zmieriť... no keď budeš ďalej nervózny a smutný tak nič sa nezlepší.
Keď sa trochu dáš psychicky do poriadku, porozmýšľaj nad možnými riešeniami... uvedené obce nepoznám, preto mi napadajú len tieto"
1. intrák - nie je tam intrák? Stredoškolské intráky nie sú bohviečo, ale myslím, že lepšie ako teraz.
2. privat - v prípade, že tam nie je intrák, skús si nájsť nejaký privat (alebo ak tam máš niekoho známeho), možno sa ti pošťastí a budeš mať oveľa lepší život.
3. cesta tam a späť - skús si nájsť niekoho, kto dochádza autom a chodil by si s ním.
4. alebo sa s tým zmier a makaj, niekedy to mali ešte oveľa ťažšie a vedeli s tým žiť (môj dedo dochádzal pešo do školy asi 7-8 kilometrov cez les a sám, niekedy chodil domov aj o siedmej až ôsmej večer).
Hovorim o spoji priamo do mojej dediny. 14:30 a 16:50.. ale medzi tym ani HOVNO.
PS: Závidím ti odpor tiež som nan chcel isť
Najviac je na tom ze vzdy pridem zo skoly jak najvacsi hnup, decka uz tam 4 hodiny korculuju a ja este len z taskou na chrbate.. Ja si radsej volaco spravim aby som tam nemusel ist aspon 3 tyzdne..
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
SeRte Už NaTo
Keď chceš žiť lepšie, pozeraj dopredu.
PS mozem ti jebat ten tvoj skurveny intrak, chodte uz s tym do pice.. nebudem sa nudit v byte kvoli skole.. Problem je vyrieseny a uz to vymazte
takto, si rozmaznané decko čo nevie čo chce a jeho jediný zámer na birdzi je aby sme ťa ľutovali iná možnosť ako prestúpiť na inú školu alebo ísť na intrák nie je a čakať kým ti zmenia spoje?? to prv aj doštuduješ a zničíš si tie tvoje nežné nožičky
veľa šťastia chudáčik neboj maminka nožičku pofúka
@grietusha viem, ze to prehana a dost sa tam stazuje, ale neda sa porovnat 2 ludi, ze kto to ako zvladal na strednej