Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Homosexualita
Ja si žijem svoj život podľa svojich zásad
Kobra
28.
9.
sept.
2024 10:38
Ďalšie
jeho
témy
»
Možnosti hlasovania (vyber aj viac možností):
Došla by reč na toto, tak by som sa im pochválil, prezradil realitu že som panic
Vnímam pomaly ako výsadu pred všetkými ostatnými, lebo mám obrovské sebazaprenie, odhodlanie s tým počkať
Nie som ako všetci jednakí a toho prestriedali ani nevedia s kým a že som čistý, že kvapavkuu, sifilis, aids nič z toho proste nemám
Že sa zrejme dožijem aj vysokého veku, lebo slobodní muži sa ho doživajú, lebo domov prídu a nehnevajú ich manželky a žehlenie
A nech si trtkajú iní, mne je to jedno, ja chcem len jednu jedinú babu nejakú
Taký starý pekáč? To kde, určite je niečo modernejšie
Ukladám hlas...
Komentuj
0
0
0
0
0
6 komentov
1
atropos
28.
9.
sept.
2024 11:03
Prosím pekne toto kde nájdem
2
teal
nedeľa 17:45
@atropos
@1
» www.birdz.sk/tequila/obrazok...
3
tequila
pondelok 16:10
tuto lepsie dava, ked zacal balit thnderstorm:
» www.birdz.sk/thunderstorm/st...
ale top jeho citat tyzdna je momentalne "aké prirovnanie, že ako ženy môžem kľadne prstami alebo palcom"
4
lostinthedark
pondelok 21:14
@tequila
@3
To je divne, tak predsa len nie je gay?
5
tequila
utorok 19:38
@lostinthedark
@4
je 100 %, ale bojuje s tým statočne
6
varlatan
utorok 23:32
a ja si zijem podla kyselin
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Ženy, mali ste takého psa ktorý si myslel, že ste nejaká sučka?
2
Ako sa budeme mat ...
3
Je Richardov pes homosexuál?
1
Odporúčam každému a zvlášť ženám mysliacim
2
Ženy, mali ste takého psa ktorý si myslel, že ste nejaká sučka?
3
Ako sa budeme mat ...
4
Máš už svoj obranný sprej na psy?
5
Je Richardov pes homosexuál?
Homosexualita riešite aj tu
Pridaj
Homosexualita
Odporúčam každému a zvlášť ženám mysliacim
Pozor aby ste neskončili vy s tým dildom stačí ukázať vnady alebo si dať minisukňu, ukázať nohy alebo natrčiť šušku Ideme ďalej nech si už myslia kto chce čo chce, ja som nejaký gay Snažia sa zachovať, uchovať pôvodný druh...
Homosexualita
Došla by reč na toto, tak by som sa im pochválil, prezradil realitu že som panic Vnímam pomaly ako výsadu pred všetkými ostatnými, lebo mám obrovské sebazaprenie, odhodlanie s tým počkať Nie som ako všetci jednakí a toho prestriedali ani...
Homosexualita
Tak ja celkom nesympatizujem
S ľuďmi inej pleti náboženstva Ja by som cigánku v momente nechcel. To je keď je žena neoblomná a hovorí Ale tak vždy keď sa dá niekto biely dokopy s rómom, minimálne je to divné a nejde to dokopy Ja malý...
Homosexualita
Aby chlap mal vedieť mužské aj ženské práce, proste rodovo 2...
Tak ja neviem či tuto sú také uťaté ženy alebo tu je iný svet, dajaký divný Ženy tu sú na mňa nevrlé a kážu mi ísť kúpiť si sám a mať s tým robotu Nejaká chaotická žena napísala, čo nezvládla svoje emócie,...
Homosexualita
Jem krajcer chleba
Čím ich viac zjem, tak som viac a viac hladný Čím ich viac hladný, tak som viac a viac zjem Čím som viac krajcer, tým som viac a viac chleba Čím som viac chleba, tým som viac a viac...
Homosexualita
Tak čo, aká bude teraz tvoja výhovorka, prečo nevyhladať pomoc?
ale to je pre hmotné núdzy na siahnutia na životy, ale ja toto nemám až takto Proste ťažko nájsť čas, som vyčerpaný cez týždeň hlavne. Vieš koľko ja musím riešiť starostí a problémov ešte iných A keď si nájdem psychológa pomôže...
Homosexualita
Nejakú prostoduchú, ktorá bude tolerovať, že som asexuál
Chýba mi priateľka, ktorú síce nemám, ale chcel by som mať, lebo všetko okolo nej mi chýba Ja uz zeny vobec neriesim. Zvykol na samotu som si, asexualom som Nemám koho ľúbiť, držať v noci za ruku a...
Homosexualita
Už to začalo
Uvidíme dokedy to bude pršať celé dni Hádam tu nebude potopa, ako sa v niektorých článkoch už aj ľudia pobláznení bláznia Robia si zásoby ako pri covide A týmto pridrbaným poslancom v tomto meste tiež zhorenie v pekle a krach ich stavebnín,...
Homosexualita
Hučí do mňa okolie
Štve ich to viac než mňa, že asi nemajú ku komu prísť na svadbu alebo vnúčence Uvedomil som si že nie je z čoho z tých výberov, takže asi s nikým už ani nechcem strácať čas Bez obáv zo sklamania a s...
Homosexualita
Najhoršie rande aké kedy bolo?
Ona ku mne vôbec nepasovala ani tým vizuálom, lebo bola dosť pribratá a ja som taký postavovo normálny Sex by mohol byť kedykoľvek a to niekedy mám takú chuť Normálne mi bolo na zaplakanie, vykričala sa na mňa, šiel som preč...
Homosexualita
Ako dobre vieš po anglicky?
tak napríklad neviem tak úplne anglicky, niekedy mi slovíčko vypadne napríklad ako sa povie lehátko som nevedel alebo osuška Uterák viem už ako sa povie, len pre mňa sú tie hotely aj letiská dosť také seriózne veci Ja na všetko používam “go”...
Homosexualita
Kto je väčší magor?
Týpek ktorý kosí krovinorezom dlaždený chodník Richard, 30 ročný panic, latentny gay, úchylak a psychopat
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale top jeho citat tyzdna je momentalne "aké prirovnanie, že ako ženy môžem kľadne prstami alebo palcom"