OK, vrátim sa teda k slovku homofóbia, ktoré je s ňou len úzko prepojené, ale nie ekvivalentné ...
Ale nemám to slovo moc rád, keďže je zavádzajúce, nejde predsa o žiadnu, pri ktorej človek, ktorý uvidí homosexuála začne jačať od strachu a nakoniec odpadne
@tunidlo nikdy v živote som nepočul, žeby niekto vyhodil z reštaurácie nejakého homosexuála, nikdy som nepočul, žeby ich niekto neobslúžil, nemohli nakúpiť a podobne. Nikdy som nepočul, žeby nemohli tam, kam heterosexuáli.
@semhamforas prosím ťa, pošli mi aspoň jeden výskum, ktorý tvrdí, že homosexuáli sú chorí.. a poprosím z nejakej stránky, ktorá nie je pravidelne preverovaná a premazávaná kvôli nezákonnému obsahu.
lebo já ti nevím, karle, ale som trošičku väčší a rozhľadenejší pamätník, než ty, ale nič také si nepamätám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Aj o rasizme vždy hovorili iba černo a aziato a indiánoteroristi, ktorí chceli ovládnuť svet.
A pritom nikdy nič také neexistovalo a nikdy nikomu takému nebola spôsobená žiadna ujma.
Hovorili, že na homosexuálov treba kydať a odstrkovať ich zo spoločenského života a podložili to výskumami, hej?
Ja mám úplne na háku, že v USA bol nejaký rasizmus, keby je to na mne, ja by som ich z verejného života neodstrkoval.
A rasizmus existuje, ale je momentálne páchaný na bielych, keď už tak.
No čo sa týka témy, tak tých aktivistov skutočne nemôžem inak nazvať.
A toto zdôvodňuje nenávisť voči homosexuálom?
A homosexuáli neboli nikdy odstrkovaní, ani inak znevýhodňovaní, preto je smiešne to porovnanie s rasizmom?
OK, vrátim sa teda k slovku homofóbia, ktoré je s ňou len úzko prepojené, ale nie ekvivalentné ...
Ale nemám to slovo moc rád, keďže je zavádzajúce, nejde predsa o žiadnu, pri ktorej človek, ktorý uvidí homosexuála začne jačať od strachu a nakoniec odpadne
Aha, ja som totiž zabudol, že ono to muselo byť oficiálne a zákonné aby to existovalo.
@semhamforas prosím ťa, pošli mi aspoň jeden výskum, ktorý tvrdí, že homosexuáli sú chorí.. a poprosím z nejakej stránky, ktorá nie je pravidelne preverovaná a premazávaná kvôli nezákonnému obsahu.
lebo já ti nevím, karle, ale som trošičku väčší a rozhľadenejší pamätník, než ty, ale nič také si nepamätám.