takze mam 14 rokov a neviem ci si mam holit podpazusie...chcem aby ste odpovedali nasledovne chalani nech hovoria ci si ho holia a baby nech hovoria ci sa im to paci vopred dakujem
Hol sa len ked vies, ze niekto bude mat moznost pozerat sa na ten tvoj prales. Ja zhadzujem baranicu len sem tam (raz za 1-3 mesiace), za tych 6 rokov holenia ma to uz prestalo bavit. Aj xicht si holim tak raz do tyzdna..
ziletku do ruky a tiahni do kupelne aj ked niektore baby s tym nesuhlasia a nepaci sa im to ja neznasam chlpy a akomkolvek mieste na tele..okrem hlavy ale tomu sa zvykne hovorit vlasy takze to sa nerata
neholim lebo az tak vela tam toho nemam a podalsie..to co tam mam je uplne svetlucke blond a tak sa mi to paci viacej ...inac vsimol som si, ze vela chalanou v usa si ties neholy
No ja sa tiez polim v podpazusi len mam taky problem ze sa mi robia pupaciky a zarastaju mi chlpky... Cize sa nemozem holit casto ale cakath kym mi narastu a potom oholith.. A teraz ked prichadza leto a chodim na kupalisko tak je to dost velky problem pretoze chlpata nechcem chodit a s pupacikmi tak isto... neporadi mi niekto?? plss na adresu lune-de-froumz@hotmail.co.uk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
No ale jednoznačne podpazušie holiť treba.
DANKE