Forenzná psychológia a možnosti jej štúdia na poondiatom Slovensku !
Ako to už býva zvykom, to čo je dobré a čo má vo svete svoj ohlas, tu na Slovensku nenachádza žiadnu perspektívu. Nedávno som stretla jednu holku na weécku jedného bratislavského podniku , a potom ako sme sa dali do reči, obe sme zistili, že máme spoločnú
A načo chceš študovať forenznú psychológiu osobitne? Veď sa prihlás na psychológiu a v kombinácií s právom je to podľa môjho názoru postačujúca kvalifikácia Veď forenzná psychológia je len obyčajná psychologická špecializácia pri ktorej je podstatou znalosť trestného práva (najmä procesného) a tú by si mala mať
Presne ťa chápem, tiež som mierne fascinovaná forenznou psychológiou, ale bohužiaľ na Slovensku sa študovať nedá. Netreba to brať tragicky - podľa mojej mienky sú v zahraničí kvalitnejšie školy, avšak problém vidím s jej využitím v praxi, kedže u nás sa veľmi nepoužíva.
nechcela som vyzniet blbo a priznavam, ze obcas sa najdu v mojom pravopise menšie medzery ...len to je o tom aj ,ze clovek sa musi obcas riadne zasmiat, ked sleduje, ako Slovaci odsudeni v Cechach za znasilnenie alebo vraždu maleho chlapca ci holky, ziadaju o vykonanie trestu na Slovensku, kde ich nemozu umiestnit do detencneho centra urceneho pre sexualnych delikventov, pretoze tu jednoducho ziadne nemame a tak si odsedia, co maju a nik ich pak nekontroluje.... preto by mozno bolo na mieste sa zacat na urcitych skolach venovat aj tejto problematike, vsade inde na svete je to otvoreny problem, tak veru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov