čaute, som z BA, chcem sa spýtať, či sa niekto chystáte na tento užasný festival tento rok ? Po prípade, či by sa nedalo nejako spojiť, som totiž sám zatiaľ.
Poviem vám, prehľadal som všetky možne fóra, či už SK alebo CZ a nikde sa nikto nehlási ? Ako nerozumiem, je to v Auguste a 209 euro, si budem odkladať každý deň dve eurká a mám to ..
Veď žiadna materiálna vec vám nedá toľko spomienok, zážitkov, celkovo chvíl pri ktorých vám bude úžasne...Ako tento festival. Cena je perfektná, vzhľadom na ostatné festivali.
Myslím, že čo sa týka pestrosti, ani len BalatonSound nemá na Sziget, tento rok to bude podľa najlepší stredný festival na svete..
Z môjho okolia zatiaľ nikto, tak zháňam tu ľudí, na FB nič nie je a dokonca ani na pokeci
Ešte nikdy som nebol na žiadnom fesivale, tento rok maturujem a potom výška, tak som si toto leto chcel užiť.
Ale nechcem na Sziget prísť sám, som myslel, že nejaká partia sa zoženie a pôjdeme !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Veď žiadna materiálna vec vám nedá toľko spomienok, zážitkov, celkovo chvíl pri ktorých vám bude úžasne...Ako tento festival. Cena je perfektná, vzhľadom na ostatné festivali.
Myslím, že čo sa týka pestrosti, ani len BalatonSound nemá na Sziget, tento rok to bude podľa najlepší stredný festival na svete..
Z môjho okolia zatiaľ nikto, tak zháňam tu ľudí, na FB nič nie je a dokonca ani na pokeci
Ale nechcem na Sziget prísť sám, som myslel, že nejaká partia sa zoženie a pôjdeme !!!!
DYLAN