čaute donedávna som mala super kamarátky ale z jedného dňa na druhý sa so mňou prestali baviť. keď som sa pýtala prečo neodpovedali mi a myslím, že som im nič nespravila. veľmi ma trápi to čo mi robia. každého štvú proti mne a stále ma ohovárajú. už n
neponižuj sa na ich úroveň (nerob im "peklo zo života"). Ignoruj ich a daj im najavo že ti je dobre aj bez takých kamarátok.. tým že začneš robiť to čo oni sa len ponížiš
nechaj ich tak, ak sa im budeš snažiť robiť peklo zo života klesneš na ich úroveň. a to nedopusť ainak, skutoční priatelia by sa ti neobrátili chrbtom Takže tých ľudí nerieš
Vytvor si vlastnú skupinu ľudí. Takých, ktorí nepôjdu za stádom a nenechajú sa poštvať proti niekomu len preto, že nejaké detičky si vymysleli (možno) nejaké kruté veci. To je detské a aspoň ty sa správaj na úrovni. Nerieš ich, možno ich to prejde a možno ti časom povedia, že si hrozná piča, ktorú neznesú lebo si myslíš, že každý na teba žiarli.
Kamarátov si treba pozorne vyberať!!! Preto od tej chvíle čo som si to uvedomila mám len jednu osobu o ktorej viem, že je to skutočný kamarát. Naozaj dobrí kamaráti sa hľadajú, bohužiaľ, veľmi ťažko.
@ja123456 Pred 4 rokmi aj mne toto robili "kamarátky" tiež to bolo tak, že raz boli najlepšie a potom nie. Dosť ma to trápilo ale teraz už aspoň viem čo za svine to boli. .... všetko zlé je na niečo dobré
Aspoň vieš čo sú zač a neponižuj sa na ich úroveň. Len im ukáž, že ich nepotrebuješ a že ti je dobre aj bez nich.
Kašli na nich keď sú blbé tak sú blbé. Nájdi si nových kamošov a netráp sa kôli niekomu kto ťa má na háku. Keď nájdeš skutočného priateľa tak to budeš cítit neboj
Kresťanska viera nas učí milovať blížneho svojho a to aj vtedy keď ti Ony, podľa teba "kamarátky" robia zle:/.....
V živote budú ešte oveľa horšie veci, ktoré ťa postretnú, ty sa však musíš cez tieto uskalia prenášať z úsmevom, i keď v srdci budeš pociťovať veľku bolesť a krivdu .....
To jedine platí na na každého zlého človeka.....
Tento sa buď spamätá a zamysli sa nad svojím konaním, alebo bude neskoršie svojim osudom stíhaný oveľa horšie ako ty sama.......
Priať niekomu "Peklo zo života", ti samej prinesie nešťastie, ktoré by si určite nechcela .....
Takže ráno nasaď úsmev a tým porazíš všetko zlo okolo seba .............filip
@ja123456 skús sa ich opýtať, že prečo sa zrazu tak správajú.. že to čo je, že ty si vždy pri nich stála (teda ak si stála ) a že nech ti to vysvetlia.. a potom ich nechaj tak, a skus si najst lepsie kamosky/kamaratov
Poradim ti najlepsi recept, aky poznam: ignoracia...nechci sa pomstit, tym ze v sebe nosis hnev, ublizujes sama sebe...kasli na nich ,skus im naznacit, ze ti su lahostajne, lebo hnveom ci pomstou nic nevyriesis, bude z toho dlasi hnev od nich a tak to pojde donekonecna...skus ten retaztet porusist..a ver mi ono sa im to raz odplati samo, mozno nie hned, ale raz urcite ano..tak sa netrap a vykasli sa na to, skus si najst lepsich kamaratov..drzim palce
Mala som presne ten isty problem, mala som v triede super kamosky, potom som asi tyzden chybala a vsetko bolo ine... Dodnes neviem, co sa stalo... Ja ti ignoraciu neradim... Zo mna sa totizto smiali a ponizovali ma este viac... Napriklad, ked som odpovedala... Skus na to zabudnut a sprvat sa normalne... Ked ta ohovaraju nestoja ti zato... Najdi si ine kamaratky a ich ber len tak, ze sa im pozdravis a odpovies im ked sa ta budu na nieco pytat Ver mi, aspon pre mna to je teraz takto lepsie, ako ked som ich ignorovala... Ale viem, je to tazke, vie to dost ublizit... Aj ja som vtedy dost casu prerevala.... Teraz si o nich myslim svoje, nevyhladavam ich spolocnost, ale su spoluziacky, takze sme spolu takmer denne....Vysmechy znasam stale, ale nejak som sa s tym naucila zit... Vela stastia, zaciatky su tazke, som rada ze ja uz mam podobnu vec "za sebou"
@ja123456 So mnou sa v triede nebaví nikdo vraj,že mám rád vlaky ja si ich nevšímam.Po čase im budeš chýbať a uvidíš,že prídu za tebou alebo skús ísť s nimi niekam a porozprávať sa čo ti na ich vadí alebo naopak a podla mna to zaunguje
Presne sa mi to iste stalo no a ja som to vyriešila tak že ked zasa ma ohovarli a predomnou tak som zríchlia krok a odyšla som domov.No neviem ale urobilo mi to uprimnu radost a este veciu ked po mne zazerali DDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a tí sú ako vymenení.
a ak píšeme a kamarátkach a nie o kamarátoch tak sú to ony, nie oni.
A netreba im robiť peklo zo života, prečo by si mala padnúť na ich úroveň a nejakým spôsobom im ubližovať?
Sama si musíš uvedomiť, že ti za to nestoja a vidieť ten primitivizmus a neschopnosť niečo povedať priamo.
Takých ľudí by som vôbec neriešila... radšej sa poberaj iným smerom
Aspoň vieš čo sú zač a neponižuj sa na ich úroveň. Len im ukáž, že ich nepotrebuješ a že ti je dobre aj bez nich.
Tu plati len jedno:
"Kto do teba kameňom, ty doňho chlebom!"
Kresťanska viera nas učí milovať blížneho svojho a to aj vtedy keď ti Ony, podľa teba "kamarátky" robia zle:/.....
V živote budú ešte oveľa horšie veci, ktoré ťa postretnú, ty sa však musíš cez tieto uskalia prenášať z úsmevom, i keď v srdci budeš pociťovať veľku bolesť a krivdu .....
To jedine platí na na každého zlého človeka.....
Tento sa buď spamätá a zamysli sa nad svojím konaním, alebo bude neskoršie svojim osudom stíhaný oveľa horšie ako ty sama.......
Priať niekomu "Peklo zo života", ti samej prinesie nešťastie, ktoré by si určite nechcela .....
Takže ráno nasaď úsmev a tým porazíš všetko zlo okolo seba .............filip
heh, napriklad...............filip
inak plati @22