Ahojte. Mala som priateľa, s ktorým som chodila dlhé roky. Pred rokom sa veľmi zmenil, stal sa sebeckým a egoistickým, nezáležalo mu na nikom inom ako sebe samom. Rozišiel sa veľmi škaredo so mnou. Po roku si zrazu uvedomil čo stratil a vrátil sa. Samozre
A pokiaľ je nejakému "inteligentovi" vtipný môj príbeh, zjavne je len z rovnakého cesta ako môj "drahý bývalý"...tak sa láskavo zdržte dementných komentárov...môj príbeh nebol totiž určený vám, ale dievčatám, ktoré zotrvávajú vo vzťahu, v ktorom ich druhý len využíva...nie je tu len riziko, že ostanete raz samé s pocitom, že vás len využíval...sú tu veci o dosť závažnejšie, na ktoré myslite skôr než zničíte život sebe a dieťaťu
@laurikaaa netvrdím, že nie...len netreba slepo veriť...či už je to druhá šanca alebo nie...kto raz sklame, sklame znova zväčša...i keď, človek by nikdy nevedel keby neskúsil...len môže to mať aj vážnejšie dôsledky - takmer ako u mňa
@miska23 To náhodou, so mnou sa priateľka rozišla, neboli sme 2 roky spolu a potom som jej dal druhú šancu a teraz sa ľúbime a nechceli by sme ísť od seba. Samozrejme, že sem tam sa pohádame, ale nič nám nevydrží dlhšie ako pár hodín a potom sme znovu za dobré.
Samozrejme, aj mne niekedy nevyšlo, niečo kúpiť, ale hneď ako to bolo možné som sa revanžoval.
Teda pokiaľ si nemyslela obsypanie diamantami Na to by som nemal ani ja
to, že osobne nechápem ako môže byť niekto tak zahľadený do seba a len brať, neznamená nič.. sú nás miliardy a každý je nejaký. akurát že dotyčný asi nebude nikdy šťastný...tak naozaj, úprimne a čisto.
@som123 tehotenský test ti istotu nedá...môžeš ich urobiť aj 20 a istotu nemáš...ja som ich urobila, boli negatívne...len ide o fakt, ktorý som si za tie dni uvedomila...dokázal ma opustiť keď ani nevedel ako sa veci naozaj majú a myslel si asi, že sa to dieťa stretí alebo ja neviem keď on utečie...ale čo už, horšie bolo to, že som si v ten okamih uvedomila koľko zla v ňom je, aký je to zákerný a hnusný človek, ktorý sa len vyžíva v trápení druhého...totálne psychické vydieranie neustálimi rozchodmi a pod. len preto, že som sa bránila...a toto dookola...takého otca pre svoje dieťa? no nikdy
@mygate hlavne, s dotyčným nebude nikdy žiadna šťastná...vzťah je o vzájomných ústupkoch, ale niektorí si bohužial myslia, že oni nemusia dať nič a len vďaka citovému nátlaku si vydobijú totálnu pokoru...dokedy? Mne trvalo 2 týždne kým som pochopila, že odísť navždy je jediné riešenie
ja som zažívala presne to isté, tiež mi klamal, pokazil každý jeden významný deň, kedy mi mal ruže znášať k nohám a on sa miesto toho išiel skuriť s kamarátmi...2x mi na narodeniny "daroval slobodu", to ma veľmi dojalo....rozišli sme sa, neboli sme spolu pol roka, potom sa tváril, že sa zmenil a nakoniec sa zase uchýlil k svojmu starému kreténskemu správaniu...síce sa doteraz stretávame, snaží sa mi to všetko vysvetliť, ale čím viac si uvedomujem čo robí, že všetko zhadzuje na mňa, že nakoniec z toho ja výjdem ako najväčšia krava, uvedomujem si, že to nemá cenu dávať niekomu takému šance.. takýto chlapi musia zažiť ženu, ktorá s ním bude zametať rovnako ako oni zametali s tými, ktoré ich milovali, potom si budú trepať hlavu o stenu, ale to už bude neskoro.... najťažšie je zmieriť sa s tým, že niekto, komu sme obetovali toľko času, energie, komu sme odpustili toľko vecí, že to nebolo na nič dobré...život ide ďalej, tak isto musíme aj my...
@interrupcio no ty sa smeješ ale chlap čo nemá ani fuka je dobrý len na dve veci... na vysedávanie doma a na sex, bohužiaľ to nie sú veci, na ktorých sa dá stavať vzťah
@interrupcio nejde vôbec o prachy, ide o to, že niekto nemyslí vôbec na druhého, každý posledný cent minie len na seba a na priateľku nikdy nezostáva...veď čo, 4 steny bytu a sex musí stačiť, že?
@interrupcio ťažké pochopiť podstatu? že je niekto sebecký egoista, ktorý nedopraje nič svojej partnerke a len využíva všetko čo môže? kiežby bol tak láskavý muž, ktorý mi pripraví krásny večer pri filme, oporu keď ju potrebujem...nie, niekto ti zabuchne dvere pred nosom keď sa mu nehodíš...a keď vidíš to, že príde s peniazmi, ktoré minie za pár dní...a pritom vie, že o týždeň má partnerka sviatok a nedokáže si odložiť ani na malú čokoládu, to už nie je svinstvo podľa teba?
@interrupcio a ešte mi odpovedz na jednu vec...keď nie je normálne, že žena očakáva nejakú pozornosť občas, prečo chlap čaká sex automaticky keď s ňou je?
@interrupcio aha, takže sex bez akejkoľvek úcty? No končím debatu s tebou, lebo vidím,ž e si jeden z tých čo čakajú absolútnu pokoru od ženy bez akejkoľvek snahy a obety vo vzťahu...
@klaudiqaaa no, aby sme sa rozumeli.. ja osobne si myslim, ze by to tak malo byt, aby boli ludia k sebe pozorni, a obcas spravili nejake prijemne prekvapenie (ale nemusi to byt nevyhnutne nejaky dar, ktory som kupil za peniaze)... ale zaroven si myslim, ze by to nemali ocakavat a vyzadovat a to z dvoch dovodov: prvym je pripadne sklamanie a druhym je fakt, ze ked nieco ocakavam a vyzadujem, tak akoby som to bral za samozrejmost... tie darceky, alebo zazitky podla mna nie su samozrejmostou a o to viac si to viem potom vazit
@interrupcio ja nečakám za sex dary...príde mi však úplne normálne, že človeka ktorého si vážiš (či je to parner, kamarát, matka, otec, sestra) obdaruješ k sviatku...a tie peniaze si proste na to nájdeš, lebo mu chceš urobiť radosť. A rovnako aj s tým, že partnerku niekam von zoberieš je prejavom úcty, že ti stojí za viac ako len za to jedno...nik nečakal žiadne drahé dary, dovolenky...ale keď si po niekoľkých mesiacoch uvedomíš, že ten dotyčný nie je schopný obetovať vôbec nič - ani svoj čas, oporu, peniaze, nie je schopný ústúpiť a očakáva, že na všetko s úsmevom pristaneš a budeš mu slúžiť na to čo sa jemu páči je dosť úbohé...
@miska23 ja s tebou súhlasím, aj s tvojim názorom na tvojho bývalého priateľa... len som poznamenal, že tá jedna veta tak zvláštne na mňa zapôsobila. to je celé. a dúfam , že nájdeš niekoho lepšieho
@interrupcio moja začiatočná správa na tomto fóre nebola vôbec založená na nedostatku peňazí, ale na tom, aby si dievčatá uvedomili skôr ako príde k niečomu vážnejšiemu, že si ich muž neváži a nenechali sa zneužívať...a k tej vete, ktorú som napísala - každý normálny človek pochopí, že to bol egosita, nie to, že ja som zlatokopka na prachy zaťažená
tu možno nejde ani tak o dar ako o zámenu citov a pocitov. Ak ona vo vzťahu necítila oddanosť od partnera, chcela aby jej ju nejako dokázal (napr.pozornosť, darček..volajme to ako chcete)
Ale lásku musíš v prvom rade cítiť a to nie len tak, že ti niekto kupuje dary a hovorí ti milujem ťa...jednoducho to musíš aj cítiť z toho dotyčného-dotyčnej.
a ak ťa partner zo začiatku berie von a zasypáva ťa komplimentmi a darmi a odrazu prestane je jasné, že to bol len akt nejakého dvorenia a nie čistá hra. Vlastne ono to mohlo byť aj úprimné zo začiatku, ale rýchlo to očarenie vyprchalo, alebo omrzelo ho rýchlo hrať sa na romantika, pretože nik sa nevie dlho pretvarovať.
a myslím, že obe pohlavia majú rovnako radi keď je k nim partner pozorný
@corvuscorax asi tak...keď na začiatku vidíš, že druhá strana znesie modré z neba pre teba a neskôr sa nedočkáš ani milého slova...uvedomíš si, že to boli len namotávačky a nie láska...a keď to tomu dotyčnému XYkrát vysvetlíš a k zmene nepríde - nemyslím vo finančnej stránke, ale v správaní...ale nerozíde sa a ďalej vyžaduje len to jedno, asi aj dementovi dôjde "aká láska to je".
tvoj byvaly je kreten, a prisiel k tebe, lebo mu chybal sex...ale toto "nič mi nekúpil, nikam ma nezobral a stále sa vyhováral ako má finančné problémy"...sorry, ale laska sa nemeria tym, kolko ti toho partner kupi, a ak si na take veci zatazena, tak sa necudujem, ze si chodila s takymto blbcom...nezbalil ta nahodou na to, ze ti kupoval darecky btw??...a dalsia vec, ked uz s nim chces nieco vaznejsie, tak sa vravi, ze mali by ste byt spolu aj v chudobe, nielen v bohatstve.....
@38 nikdy v zivote som nebalil holky na kupovanie darcekov, na vyletiky a podobne hluposti, a preto som vzdy mal priatelky, ktore nemali problem same zaplatit za seba na rande (alebo sme sa striedali), a lasku sme dokazovali "nefinancnymi" cinmi
@echoechoecho áno, to je fakt...a prečo myslíš, že som tie mesiace v chudobe s ním bola? Nie, nedostávala som nikdy od neho žiadne veľké dary a pozvania...keď bol v ťažkých chvíľach, stála som pri ňom...no čo urobil on mne keď som bola v ťažkostiach? skús sa zamyslieť nad týmto
@echoechoecho a kašlem na toto fórum...každý rozumný človek si uvedomil podstatu môjho príspevku...a vidím, že sa tu ozývajú už len obyčajní chrapúni, ktorí majú problém odtrhnúť si od huby a rozdeliť sa s priateľkou...smutné však zistiť, že je vás viac takýchto
@miska23 tak nikde si nepisala (ok, vsetky komenty som necital), ze si s nim bola mesiace v chudobe...ono to vyznelo tak, ze potrebujes, aby ti nieco kupil (hlavne, aby ti nieco kupil), aby ta niekam zobral a pod., aby si si bola ista, ze ta miluje, a o tom predsa laska nie je, teda ak fakt mal financne problemy....btw nemam ponatia, co on spravil pre teba v tazkych chvilach, lebo nikde tu o tom nepises
PS: chapem, ze mnoho zien ( v mojom okoli vacsina) sa rado zbali na chlapa, ktory jej kupuje veci, plati vzdy za nu, berie ju na vylety a pod. (ono to chlapi vedia, a preto kupuju zenam tie veci, ale to nema nic spolocne s laskou omg)...ale obaja vieme, ze to je laska k peniazom, a nie ku dotycnemu, a potom to aj tak vyzera....
nieco z toho co opisujes som zazila aj ja a to ze som sa s nim rozisla bola jedna z najlepsich veci ake som kedy spravila...ale som aj rada ze som si presla takymto vztahom aspon si teraz viem skutocne vazit to co mam...
no ženy vraj majú rady "zlých mužov" no tí to občas tou "zlobou" preženu a ked to tym kočkám dojde a seknu s tou fraškou tak sa k nim vracajú s plačom a "zlý muž" vyzerá ako posledna padavka, kt. v skutočnosti cely čas aj bol... radšej sa chovať normálne, bez tzv. "rytmusovych" zabijáckych gest a pohladov sice asi nevystrieda 20 naiviek ale tu jednu spravnu sympošku najde
ktovie, oni si možno po určitej dobe aj niečo uvedomia, ale dlhodobú platnosť to nemá...charakter sa zjavne naozaj nezmení a všetko sa časom vráti do starých zlých kolají
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a dúfam, že sa si sa dostatočne poučila
Samozrejme, aj mne niekedy nevyšlo, niečo kúpiť, ale hneď ako to bolo možné som sa revanžoval.
Teda pokiaľ si nemyslela obsypanie diamantami Na to by som nemal ani ja
Len toľko ja k tomu :/
no co ti poviem..sam kazdy musi vediet ci da alebo neda druhu sancu.
ja urcite by som uz nedal druhu sancu ak by ma ta osoba sklamala..
prečo kvôli tomu preplakávať noci?
to, že osobne nechápem ako môže byť niekto tak zahľadený do seba a len brať, neznamená nič.. sú nás miliardy a každý je nejaký. akurát že dotyčný asi nebude nikdy šťastný...tak naozaj, úprimne a čisto.
tu možno nejde ani tak o dar ako o zámenu citov a pocitov. Ak ona vo vzťahu necítila oddanosť od partnera, chcela aby jej ju nejako dokázal (napr.pozornosť, darček..volajme to ako chcete)
Ale lásku musíš v prvom rade cítiť a to nie len tak, že ti niekto kupuje dary a hovorí ti milujem ťa...jednoducho to musíš aj cítiť z toho dotyčného-dotyčnej.
a ak ťa partner zo začiatku berie von a zasypáva ťa komplimentmi a darmi a odrazu prestane je jasné, že to bol len akt nejakého dvorenia a nie čistá hra. Vlastne ono to mohlo byť aj úprimné zo začiatku, ale rýchlo to očarenie vyprchalo, alebo omrzelo ho rýchlo hrať sa na romantika, pretože nik sa nevie dlho pretvarovať.
a myslím, že obe pohlavia majú rovnako radi keď je k nim partner pozorný
PS: chapem, ze mnoho zien ( v mojom okoli vacsina) sa rado zbali na chlapa, ktory jej kupuje veci, plati vzdy za nu, berie ju na vylety a pod. (ono to chlapi vedia, a preto kupuju zenam tie veci, ale to nema nic spolocne s laskou omg)...ale obaja vieme, ze to je laska k peniazom, a nie ku dotycnemu, a potom to aj tak vyzera....