nemozem povedat ze sa rozplacem ale mna dojima pesnicka Somewhere over the rainbow, neviem preco,,, alebo Superhuman od Chrisa Browna a Keri Hilson ale to uz suvisi s jednym obdobim v mojom zivote tak asi preto...
pesnicky vo mne nevedia vyvolavat pocity, skor len zosilnit tie, ktore mam z nejakych inych udalosti. uz sa stalo,ze som sa pri piesni takto rozplakala, aj ked to je skor tym, ze ked uz zo seba chcem nejaky ten pocit dostat, tak spievam, a obcas zacnem prezivat ten text naplno... deje sa to
ale je jeden song co stoji za zmienku, pretoze ma vzdy zakazdym a znova vytiahne z akehokolvek debilneho stavu ci depky a mozem ho pocuvat hocikedy, nech mam akukolvek naladu
@e12 suhlasim s tebou ja som bol raz psychicky na dne ked mi jedna kočka napisala v liste, ze ma nechce. potom vecer som sa chcel rozveselit hudbou, to sa aj podarilo a rozplakal som sa pri piesni Yesterday od skupiny Beatles, nadherna pesnicka. normalne nikdy neplacem pri nej, ale vtedy sa mi to stalo nejak . este aj ruska hymna ma nejako dojala, citil som taku hrdost, nieco cudne mal som slzy na krajicku z dojatia . velmi zaujimave a pritom niesom rus a nikdy som v rusku nebol
@srandista nooo, presne o tom hovorím. záleží od toho, ako sa človek cíti. Pretože teraz môžeš byť v pohode, no o chvíľu ťa môže hocijaká pesnička rozplakať a je to.
inak, tá pesnička je super... je smutná sama o sebe. A tak ked teba rozplakala, ked si bol smutný, tak sa ti ani nečudujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
And
@4
plačem a pýtam sa Pána Boha prečo?..............filip
ale je jeden song co stoji za zmienku, pretoze ma vzdy zakazdym a znova vytiahne z akehokolvek debilneho stavu ci depky a mozem ho pocuvat hocikedy, nech mam akukolvek naladu
stale ma to dostane ....
inak, tá pesnička je super... je smutná sama o sebe. A tak ked teba rozplakala, ked si bol smutný, tak sa ti ani nečudujem.
Hip-hopová verzia
tu je originálna verzia
(to je z filmu, takže sa začne až niekde v polke... )
klipom
ja na pokec nechodím, vieš?