ráno, keď sa zobudím, strapatá, škaredá, opuchnutá od spánku, on sa na mňa usmeje, povie, že som to najkrajšie, čo kedy videl a požiada ma o ruku (a môžem snívať ďalej )
no medzi mnou a drahym to teraz tak skrípe...že keby ma poziadal o ruku pri smetiaku ci s pupavou v ruke...tak by som bola taka štastna že by som sa asi rozrevala....
@mielikki ale ešte trošku viac romantiky do toho, keď už strieka krv, nech to má úroveň nejakú hoci je mi jasné, že ani to by na flussicu nezabralo, ako umelkyňa si dosť potrpí na svoje ruky a len tak by sa jej asi nezriekla...
@snehulka To si pis, ze by sa nezriekla - ja sa nikdy nemozem nechat poziadat o ruku, nech uz to bude sustruznik, kutil, alebo drevorubac ! Osobne zaujmy musia ist pre uspech profesie bokom.
@fluss ani umelec ako ty? nejaký sochár...? ak by chápal tvoje hodnoty a dokázal by ti ju vynahradiť kópiou, mohol by ti ju namaľovať, zanimovať, vymodelovať a podobne. ani vtedy?
@snehovavlocka Nuž, je všeobecne známe, že som na ruky zľahka zaťažená, takže všetky iné formy ich stvárnenia mi nijako neprekážajú. Ale svoje vlastné nech radšej ostanú na pôvodnom mieste - pevne verím, že ich už pomenej ušľachtilý rám, ku ktorému patria, nešpatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
len by som ešte doplnila, že tesne pred požiadaním si sadne na kraj postele a zahrá mi na mandolíne!
Wallpost ... "Vezmes si ma?" 14 people likes this romatika tisic
musím povedať, že tá svadba už bola na mňa moc, ale požiadanie...waw...nie že by som také chcela...ale tentot týpek to urobil fakt ,,poriadne´´
@myschka aj ja som plakala ako dážď, keď som to videla
@snehovavlocka
Akože:
- smiem ťa požiada´t o ruku?
- hmm, počkaj...
(vzźźźźm)
- na!
@mielikki Je mi jasne, ze Ty nemas problem si to zivo predstavit.
..Co mi pripomina zaroven jeden text pesnicky zacinajuci:
Uprostřed mých podzimových nálad
těžko budu optimismem sálat,
s hrůzou hledím na Šárku,
jak pouští cirkulárku,
/: zrovna jsem ji chtěl o ruku žádat. :/
ved nech to normalne povie (akoze vecera a kvety to je uz samozrejme dufam
a nech to urobi akokolvek tak ja sa potom rozrevem