čaute , mám dievča , ktoré sa volá Michaela a sme spolu už Mesiac. Problém je však ten že si len píšeme . Na začiatku Novembra chcem ist za nou .čo si myslíte , kolko može vydržat vztah len cez internet ?
Vieš čoo neverila som tomu ale kamaratka sa dala takto dokopy s jednym chalanom 2 mesiace alebo 3 si pisali aj spolu chodili aj ked som to nechapala a potom sa stretli a už rok su spolu
@nessia Ja napríklad také verím, že môže byť ale nechápem ako môže niekto s niekým chodiť, mať vzťah, keď sa ešte ani raz nestretli. To mne nejde do hlavy.
naozaj máš len 13? čisto virtuálny vzťah ti vydrží tak dlho, kým si jeden z vás neuvedomí, že to čo spolu riešite vlastne ani vzťahom nie je alebo kým sa vo vašom okolí neobjaví niekto, kto jednému z vás bude dať vedieť viac, ako si viete dať vy dvaja teraz...vzťahy sú komplikovanou záležitosťou i naživo (a tobôž vo vašom veku), nie ich ešte takto zamotávať cez net....no ale keď dvaja veľmi veľmi veľmi chcú (opakujem: musia OBAJA veľmi chcieť), tak sem tam sa stane i nejaký ten zázrak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A máme funkčný vzťah
okej, asi fakt skúsim znova pozerať bbt