Do prihlášky som si dala denné aj externé štúdium, lebo som sa nevedela rozhodnúť, lenže prijali ma na externé a ja chcem ísť na denné...dá sa s tým ešte niečo robiť???
myslím, že z denného na externé sa dá, ale opačne - o tom pochybujem, oni majú na denné určité kapacity a ak ťa nevzali, znamená to, že tam prijali iných - takže odporúčam napísať odvolanie na to denné štúdium, tak ako @lilu písala
prepac ale takych by bolo na externe sa vzdy hlasi podstatne menej ludi ako na ten isty odbor na denne studium,takze tie prijmacky na externe su z hladiska konkurencie lahsie a preto takyto prestup nie je mozny. Zostava ti len odvolanie
mňa prijali z externého na denné. písala som na to žiadosť, asi len záleží od toho, na akej si škole a na ako si urobila prijímačky. ja som mala šťastie, že som prijímačky urobila výborne, takže s tým nebol problém.
skús to odvolanie, za pokus nič nedáš,ale neviem, či sa to podarí, museli by mať rovnaké prijímacie skúšky aj pre denné a externé štúdium, čo síce asi na väčšine škôl tak je, ale musela by si dosiahnuť na prijímačkách veľa bodov, lebo ako už bolo spomenuté, na externé sa hlási menej ľudí a je sa tam ľahšie dostať ako na denné.
tento rok jedine cez odvolanie... ale ak budeš mať počas prvého ročníka dobré výsledky, dá sa v druháku preradiť z externého na denné. Kamoška chce akurát skúsiť, či jej to schvália
riešim rovnaký problém,volala som dnes na študijné a "ochotná" pani ma najprv zaskočila tým,že "na denné sme brali od 150 bodov vyššie"(čo som mala a je mi to jasné,inak by mi nepísali,že som prijatá) a potom nervóznym vysvetľovaním,priam štekaním,že to si musím podať odvolanie,že veď to predsa mám v liste...takže cez odvolanie treba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov