vyvolal ma z biologie a mal som nieco teraz o rastlinach atd a ja dobre naladeny som zacal : hm , rastliny mozu byt zelene bez plodov ale aj z plodmy , bez blodov je napr trava ... =D este som mu stihol povedat ako som spadol z bycikla =D a dal mi nakoniec 3ku =D ale to je dobre lebo ja som nic nevedel iba som keccal o blbostiach =D od tedy sa drzim tohoto =D
Vyvolala ma z biologie a bola som naučená asi tak, že čo som si doma raz prečítala a cez prestávku som si zapamätala, že bielkoviny sa štiepia na aminokyselin. Brali sme tráviacu sústavu. Nevedela som ani čo ich štiepi len že na aminokyseliny a na každú otázku, ktorú mi dala som jej odpovedala aminokyseliny Dostala som 6 bodov z 10
jednu, ktorú nám hovoril profák, aby sme poctivo chodili na prednášky aj ked nedava prezenčku, inač sa to može stať i nám
počas skuškoveho išiel vo výťahu so študentom a ten sa ho pýta, že kde má pracovňu Valachovič (daný profák), tak mu povedal číslo dveri, a keď že on je taky usmievavý sympatický tak sa ho študent začal vypytovať, že aký ten Valkachovič vlastne je, lebo počul, že na skuške je riadna sviňa
vyvolal ma na fyzike... ja som sa to samozrejme neučila, len som si to prečítala večer a cez prestávku =D ... po 20 sekundách mojej odpoveď prišiel jeden bývali gymnazista, že vraj nám ide porozprávať o tom, ako to chodí na výške... profesor ma posadil... ja som sa celé učivo naučila a pred koncom hodiny, keď ten chalan odišiel, ma profesor zase vyvolal a ja som dostala 1čku =D
Pr.slovenciny: (Pri vstupe do triedy): Smrad ten isty som tu dobry.
Pr.slovenciny: V turbo skole su oproti vam jadrovi fyzici
Pr.slovenciny: Az teraz som si uvedomila aky ste perverzni
Na slovencine:
Profesorka: Kolko mame padov?
Ziak: 7
Profesorka: Kedysi sme mali este jeden navyse, kt. sa uz nepouziva aky to bol?
Ziak: Pad komunizmu
Na ekonomike
Profesorka sa pyta ziaka: Aka je to podielova a nominalna mzda?
Ziak: Podielova mzda je to taka mzda, ked dvaja lupici vykradnu banku a peniaze si rozdelia rovnakym dielom ... a nominalna mzda to je taka mzda, kt. je nominovana na oskara
Na slovencine:
Kto chce ist odpovedat?... (Vsetci ticho)...Profesorka: Tak si viete co mozete (smiech) D
Na slovencine, ked sme pisali sloh hovori profesorka ziakovi:
Prestylizovat, prerobit, alebo chod k lekarovi
Triedny: V tomto skolskom roku vam pribudne novy predmet... API...
Ziacka: Co je to API.... aha... no jasne A PI! (chlastanie)
Triedny (nasmu triednemu paru): Ja sa s vami bojim ist na chatu, zoberiem puta... Ziacka: Oooo puta a co tam s nimi chcete prevadzkovat?
Na ekonomike:
Profesorka- To tymto si to kreslil? (ceruzka).... Spoluziak: Ano... Profesorka: Ved to je ako ohoreny kôl z plota D
Na ekonomike:
Profesorka ziacke: Este stale chodis fajcit za tu pumpu?... Ziacka: Ano... Profesorka: Vidim vas tam vzdy troch... Ziacka: No niekedy sme tam aj trinasti D
A je ich este plno.... teraz som napisala len slovencinu, ekonomiku a trochu aj zazitky s triednym... a napisala som ich len par... inak by sme tu boli do rana
slovenčinárka prišla do triedy a stále nám opakovala: "Ja už maturitné vysvedčenie mám tak uvidíme, kto sa bude smiať na konci." Mala som chuť po mature ísť za ňou a povedať jej: "Aha, ja už maturitné vysvedčenie mám a vy sa teraz môžete ísť bodnúť"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
počas skuškoveho išiel vo výťahu so študentom a ten sa ho pýta, že kde má pracovňu Valachovič (daný profák), tak mu povedal číslo dveri, a keď že on je taky usmievavý sympatický tak sa ho študent začal vypytovať, že aký ten Valkachovič vlastne je, lebo počul, že na skuške je riadna sviňa
Pr.slovenciny: (Pri vstupe do triedy): Smrad ten isty som tu dobry.
Pr.slovenciny: V turbo skole su oproti vam jadrovi fyzici
Pr.slovenciny: Az teraz som si uvedomila aky ste perverzni
Na slovencine:
Profesorka: Kolko mame padov?
Ziak: 7
Profesorka: Kedysi sme mali este jeden navyse, kt. sa uz nepouziva aky to bol?
Ziak: Pad komunizmu
Na ekonomike
Profesorka sa pyta ziaka: Aka je to podielova a nominalna mzda?
Ziak: Podielova mzda je to taka mzda, ked dvaja lupici vykradnu banku a peniaze si rozdelia rovnakym dielom ... a nominalna mzda to je taka mzda, kt. je nominovana na oskara
Na slovencine:
Kto chce ist odpovedat?... (Vsetci ticho)...Profesorka: Tak si viete co mozete (smiech) D
Na slovencine, ked sme pisali sloh hovori profesorka ziakovi:
Prestylizovat, prerobit, alebo chod k lekarovi
Triedny: V tomto skolskom roku vam pribudne novy predmet... API...
Ziacka: Co je to API.... aha... no jasne A PI! (chlastanie)
Triedny (nasmu triednemu paru): Ja sa s vami bojim ist na chatu, zoberiem puta... Ziacka: Oooo puta a co tam s nimi chcete prevadzkovat?
Na ekonomike:
Profesorka- To tymto si to kreslil? (ceruzka).... Spoluziak: Ano... Profesorka: Ved to je ako ohoreny kôl z plota D
Na ekonomike:
Profesorka ziacke: Este stale chodis fajcit za tu pumpu?... Ziacka: Ano... Profesorka: Vidim vas tam vzdy troch... Ziacka: No niekedy sme tam aj trinasti D
A je ich este plno.... teraz som napisala len slovencinu, ekonomiku a trochu aj zazitky s triednym... a napisala som ich len par... inak by sme tu boli do rana