Čo vtipné, trápne, zvláštne, nepredvídané sa Vám stalo v kine?
Ja som naposledy zistila, že čím viac voľných miest je v sále, tým vyššia je pravdepodobnosť, že si vedľa Vás sadne starší pán, ktorý počas celého filmu fučí a mľaská ...
zrali sme popcorn z vedierka a ked uz bolo skoro prazdne len plne nevypukanych zrniecok a supiek a soli a bordelu tak moju drahu kamaratku napadlo nasadit mi to vedro na hlavu este po 2 hodinach sme mi vyberali bordel z vlasov
Rozkopla som niekomu velke pukance, ktore boli polozene na zemi... taktiez priatel ked sa isiel usadit na svoje miesto, skor nez ho typek vedla neho stihol upozornit, si sadol do jeho tortellini.
v 3D kine =D Zvlasatnost bola tato v maxe v 3D kine je jedna sala kde zevraj strasi boli sme v tej sale kde zevraj strasi ( sala 15 alebo 14 teraz neviem) a pol hodinu im nesiel zapnut film a iba sumenie potom sa ospravedlnovaly ze z neznamych dovodov im nesiel zapnut
najskôr som chlapíka pred sebou oprskol kolou (holá lebka nasypaná s frajerkou... hneď začal vrieskať že ma ako oštep vyhodí =D) a potom som zaspal lebo asi 20min meškali a to som dal za lístok 6E lebo to bolo 3D Final destination =/=/
sedela som v kine.. a vedla mna parik. a v polke filmu baba drziaca pukance sa nejak neuvedomila a cele to vysypala na chalana. potom len take pohlady na seba.. a ja som sa tam vedla nich zacala neskutocne kosit. podla mna mi rozumeli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov