Mali sme takú geniálnu profesorku, že sme tam absolútne nechodili. Raz za čas niekto prišiel a vždy sa radovala strašne a chválila nás.. Ale viac jak 3-4 baby zo 17 tam určite neboli. A keď aj niektoré prišli, išla si s nami zapáliť a pustila nás domov. Potom nám tam napísala 4 jednotky každej a bolo vybavené.. Lenže odišla zo školy
ked sme stáli pri nástupe v rade vedľa sebe bežne sa prechádzal popred nás a dával nám chrbtom dlane po bruchu =D pil ako dúha(občas aj s nami) ale vždy bol fér a vždy s ním bola sranda
ajaaj to boli casy ... som mal taku fajnu mensiu, ohybnu ucitelku s dobrym telom ... niekedy s nami hrala futbal ... ale neviem ako je na tom teraz ... uz som tam 3 roky nebol
raz sme nejakým zázrakom robili také preteky na fitlopte =D.... a nejako sa to zvrhlo odrazila som sa od nej spadla som asi z 1m na chrbticu, a potom som dva mesiace nechodila =/
zvalcoval som ucitela ked som skakal cez kozu lebo si nedal povedat ze ked ja pojdem tak ho zvalcujem skoro som si zlomil krk pri stojke na hlave hodil som ucitelke loptu do hlavy lebo neviem na co tam stala ked sme hrali volejbal
my máme na telesnú triednu... nemala som nikdy nič zlomené ani narazené tuším, ale nenávidím cvičenia s basketbalkami lebo sa pri nich väčšinou prizabijem tou basketbalkou samu seba nejak.. no nič, som antitalent na loptové hry
Raz sa mi stalo, že som normálne musela cvičiť :o Veď kto to kedy videl cvičiť na hodine telesnej výchovy??? Ja teda (dovtedy) nie. Ešte aj dnes sa budím na nočné mory, v ktorých cvičím. =D
Na základke sme mali takú starú tučnú učiteľku a keď sme raz hrali futbal, tak sa nám na chvíľku otočila chrbtom a nejakou náhodou som jej kopla tú loptu do hlavy,ale tá učiteľka sa ani nepohla... no koniec mi bol
Ale na strednej máme dobrých telocvikárov Občas s nami aj behajú,hrajú floorball,volejbal a tak
chalani si často robili čo chceli...tak chytila nervy a vynadala spolužiakovi že sa neumýva lebo ma kolená také...a pritom on ich mal obáchané z biku a pri najväčších nervoch bachla loptu o zem so slovami: Robte si čo chcete! a odišla
hm... zlomila som si malíček, čo bola pre mňa tragédia, pretože som nemohla hrať... no a tak ... a hej, ten debil učiteľ si zo mňa na volejbale robil srandu... nie každý má na to nadanie no...
na základnej som mal drbnutého učiteľa ale na strednej máme teraz peckového. jedine čo mi prekáža je to, že na každej hodine musíme hrať futbal alebo basketbal, naše hodiny sú týmto hrozné nudné a okukané ale za to môže už slabé vybavenie našej školy. a čo sa mi stalo? asi také naj som mal rozťatú peru keď som loptou dostal do úst...
kopol som futbalkou do steny a ona sa odrazila a profakovi rovno do brucha
este sa mi podarilo na florbale vypalit supu na branu a profak siel akorat okolo brany...no i schytal to do brucha keby ste videli,jak sa zvyjal na zemi
mne nič také iba na plávaní som ledva stačila s dychom, bola som v 4metrovej vode.. a kričí na mňa profesor.. zastanem, ledva dycham topím sa.. a on len potreboval vedieť čo to mám v uchu (rozťahovák .. a začal viesť rozhovor uprostred toho ako som sa topila .D
sme hrali davno volejbal s ucitelom v nasom time a ja ze mu prihrajem a dobre tvrdu dostal do hlavi no tak som uz len nanho dala nevinnyy kukuč a hralo sa dalej alebo jedna moja kamoska povedala ucitelovy ze stojii vaam!! on ze co?? a pozrel sa dole a ona ze vlas :pp A inak mna nikto neprinuti behat ked hrajeme futbal abo nieco inee to musi bit zazrak aby som sa vobec pohla ale niekedy dam gool
my máme "úžasnú" spolužiačku na telesnej (sme spojené dve triedy)
prišla z ukrajiny, jej meno znie Nastazia... no a je troošku dosť psychycky narušená (momentálne odpočíva na psychiatrii po tom, čo udala celú svoju triedu, že ju šikanujú...no ona po nich hádzala stoličky a tak.. (aj mňa raz skoro zbila!) ) ... a je totálne nepredvídateľná.. napr. mi raz kamarát z jej triedy hovoril, že nech si na ňu dávam pozor! že keď jej niečo nevýjde, tak sa hodí o zem a začne všetkých naokolo biť! a bola som toho aj svedkom..teda, nebila nás ale bolo to nejako takto:
baby z jej triedy jej povedali niečo ako "Nasťa, už sa spamätaj!" a začali sa s ňou "hádať".. zastavila ich učiteľka, že čo to robia.. a Nastenka spustila "Keď oni obidve sú piče!" a učiteľka "NASŤA!!!!! to čo si povedala?!" a Nastenka "ja to možem povedať aj 10 krát! piča, piča, piča, piča...." učiteľka na to "a von! sprostaňa!".. a potom ešte Nasťa opľula pár ľudí a zdrhala pred učiteľkou do triedy! a my len kričíme "Nasťa zdrhááááá!!!!!!" viem, dlhé.. ale ja sa vkuse smejem keď si na to spomeniem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a učí nás triedna, čo je úplne super aspoň ja ju mám rada
dobré spomienky mám na neho
A naposledy sme behali na rychlost 60m, mne sa v polovici vytiahol klb ci co a preto teraz sedim za kompom ale aj tak som bol 4. najrychlejsi.
Ale na strednej máme dobrých telocvikárov Občas s nami aj behajú,hrajú floorball,volejbal a tak
Ale doživotne nezabudnem ako spolužiačka učiteľovi hodila do hlavy medicimbal Ten sa iba "otriasol" a pokračoval vo vysvetlovaní
este sa mi podarilo na florbale vypalit supu na branu a profak siel akorat okolo brany...no i schytal to do brucha keby ste videli,jak sa zvyjal na zemi
ja tam nejako velmi nechodim a ked sa uz objavim tak radsej nic nerobim tak nikomu neublizim
prišla z ukrajiny, jej meno znie Nastazia... no a je troošku dosť psychycky narušená (momentálne odpočíva na psychiatrii po tom, čo udala celú svoju triedu, že ju šikanujú...no ona po nich hádzala stoličky a tak.. (aj mňa raz skoro zbila!) ) ... a je totálne nepredvídateľná.. napr. mi raz kamarát z jej triedy hovoril, že nech si na ňu dávam pozor! že keď jej niečo nevýjde, tak sa hodí o zem a začne všetkých naokolo biť! a bola som toho aj svedkom..teda, nebila nás ale bolo to nejako takto:
baby z jej triedy jej povedali niečo ako "Nasťa, už sa spamätaj!" a začali sa s ňou "hádať".. zastavila ich učiteľka, že čo to robia.. a Nastenka spustila "Keď oni obidve sú piče!" a učiteľka "NASŤA!!!!! to čo si povedala?!" a Nastenka "ja to možem povedať aj 10 krát! piča, piča, piča, piča...." učiteľka na to "a von! sprostaňa!".. a potom ešte Nasťa opľula pár ľudí a zdrhala pred učiteľkou do triedy! a my len kričíme "Nasťa zdrhááááá!!!!!!" viem, dlhé.. ale ja sa vkuse smejem keď si na to spomeniem