ja by som prijal možnosť si vytvoriť playlist do svojo profilu...
a možnosť rozdeliť si skupiny, kamarátov, stránky do rôznych "vlastných skupín" medzi ktorými by sa dalo prepínať na ploche...a teda by mi ukazovalo napríklad len "správodajstvo (kde
@hawaitypek na to existuju interest listy. Chod na stranku povedzme SME a daj kurzor nad "liked" button hned pod cover fotkou a tam si to vies vytvorit.
- aby si prestal vyberať, aké veci do timeline dá a ktoré schová
- aby ukazoval vlastné statusy a iné updaty na wall, ako kedysi (zíde sa, ak chcete zistiť, či nejaká aplikácia za vás niečo nepostla napriek tomu, že ste jej to nepovolili )
- aby nevyberal, čo mi na wall ukáže a čo nie a aby to preboha zoradil chronologicky
- aby prestal ukazovať, ako môj kamarát A komentoval fotku svojmu kamarátovi B, ktorého ja nepoznám
mne FB nevadi, ale prijal by som rozsirenie nastavenie sukromia, napriklad by som chcel moznost nastavit si to, co ostatni budu vidiet co ja komu pisem, lajkujem a podobne
@tommyhot@hawaitypek vidim aku skodu to robi vo vztahoch a s mojimi kamaratmi ci priatelom. ...nechce sa mi tu rozpisovat o facebooku, len som si vyjadrila nazor ..bez neho by tu bolo lepsie
@obliviate ak poznas presne odkazy povedzme na jednotlive fotky a videa, tak sa k nim dostanes aj ked zmazes ucet.. a to, ze si facebook o tebe nechava vsetko info az tak jedno nie je.. Niekto sa im dostane na servery a ma o tebe vsetko aj ked ty uz na FB davno nie si... to je z hladiska bezpecnosti velky problem
nič mi tam nechýba/nechýbalo/nebude chýbať niesom tam mám natrvalo odstránený účet fb je pre zakomplexovaných ľudí, ktorý potrebujú vypísať resp. oboznámiť ľudí na fb o každej svojej činnosti wtf nie je to trapné?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
- aby si prestal vyberať, aké veci do timeline dá a ktoré schová
- aby ukazoval vlastné statusy a iné updaty na wall, ako kedysi (zíde sa, ak chcete zistiť, či nejaká aplikácia za vás niečo nepostla napriek tomu, že ste jej to nepovolili )
- aby nevyberal, čo mi na wall ukáže a čo nie a aby to preboha zoradil chronologicky
- aby prestal ukazovať, ako môj kamarát A komentoval fotku svojmu kamarátovi B, ktorého ja nepoznám
ak znicis zbrane, este tym nezabezpecis, ze sa ludia nebudu zabijat..
@7
@1 7
» www.facebook.com/help/2245628975...
trvalé odstránenie účtu na facebooku
o 14 dní po ňom niet ani stopy