@15 ak si nepochopila otázku... tak .. myslel to tak, že "Máš ma rada viac ako kamaráta?" ... to viac ako kamaráta myslí že nie ako kamaráta.. ale niečo viac.. priateľa?
Hm neviem. Záleží to od toho aký to je typ dievčaťa.
Mohla byť nerozhodná - vtedy ti povedala neviem. Teraz určite dakde sedí a rozmýšľa nad Tebou a nad Tvojou otázkou. Si ju zamestnal.. Ak k tebe volaco cíti, tak sa ti ozve, alebo .. máš u nej šancu
Chcela skryť svoje city - takže k Tebe niečo cíti. Nechaj tomu čas a možno sa Ti ozve sama.. alebo jej napíš ty..
Nechcela raniť tvoje city - vtedy to je jasné.. nechce ťa. ale nezúfaj..
tak.. a snad uz maju vsetci pokrk mojich neskusenych rad
Niektoré holky to slovo používajú, keď si nie sú isté vo svojich citoch, poprípade si dotyčnú zaskočil otázkou a teraz možno sedí doma a premýšľa... Ale toľko moja romantická stránka.
Druhá možnosť, podľa mňa viac pravdepodobná (sorry :/ ) je tá, že ťa len ako kamaráta nechcela raniť, tak zo slušnosti povedala, že nevie, aby slovko nie nevyznelo príliš kruto... Len potom nechápem holku, pretože je najlepšie náplasť strhnúť naraz, ako ju ťahať postupne a pomaly... Vyčkaj chvíľu a uvidíš, čo sa bude diať. Nič iné ti podľa mňa nezostáva, lebo, no, ak by z jej strany nešlo o nič, tak ak by si na ňu tlačil, skôr by si jej začal liezť na nervy...
ak si vyberá medzi dvoma chalanmi, ma to dost tazke....viem o com hovorim, prezivam to iste....ak ti povedala, ze nv, tak to nechaj tak a pockaj, cas je blazon a vsetko da na spravnu mieru....al. ak sa ti nechce cakat, tak sa jej opytaj a si to vyrozpravajte....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
... alebo sa ti bála povedať nie
alebo ze ci k tebe citi nieco viac ako len kamaraat...zrejme to druhe tak tedaa...myslim ze ta ma rada...ako kamarata
Hm neviem. Záleží to od toho aký to je typ dievčaťa.
Mohla byť nerozhodná - vtedy ti povedala neviem. Teraz určite dakde sedí a rozmýšľa nad Tebou a nad Tvojou otázkou. Si ju zamestnal.. Ak k tebe volaco cíti, tak sa ti ozve, alebo .. máš u nej šancu
Chcela skryť svoje city - takže k Tebe niečo cíti. Nechaj tomu čas a možno sa Ti ozve sama.. alebo jej napíš ty..
Nechcela raniť tvoje city - vtedy to je jasné.. nechce ťa. ale nezúfaj..
tak.. a snad uz maju vsetci pokrk mojich neskusenych rad
Druhá možnosť, podľa mňa viac pravdepodobná (sorry :/ ) je tá, že ťa len ako kamaráta nechcela raniť, tak zo slušnosti povedala, že nevie, aby slovko nie nevyznelo príliš kruto... Len potom nechápem holku, pretože je najlepšie náplasť strhnúť naraz, ako ju ťahať postupne a pomaly... Vyčkaj chvíľu a uvidíš, čo sa bude diať. Nič iné ti podľa mňa nezostáva, lebo, no, ak by z jej strany nešlo o nič, tak ak by si na ňu tlačil, skôr by si jej začal liezť na nervy...