mala som iste podozrenie na to kto zalozil tuto temu.. nekritizujem napad ale tiez si neviem predstavit naco by to bolo dobre.. to musis dat plný navrh.. :-ň az potom budeme hovorit ci ej to dobre alebo zle.. :
ved by to mohlo byť fajn nie? ved su deti,rodičia,priatelia tak prečo nie manželia? aspoň by bolo vidieť kto ma koho love alebo kto koho prehovoril na manželstvo
lol ale potom by sa mohlo stat jak v secondlife ze manzelka zabila svojho manzela lebo sa s nou xcel rozviest tak, ze mu zmazala ucet myslim ze by to nemuselo byt uplne v pohode aj ked by to mohla byt sranda
heh inak viem ze na nejakom chate to take nieco existuje mohla by to byt haluz, ale myslim ze by sa na to hodilo skor komplet nejaka ina stranka pre manzelstvachtivych birdzakov ale na birdzi ako takom by to bolo podla mna nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nepovažujem to za dobrý nápad....už tu boli snahy...nie oficiálne..ale odmietol som ich...
a mila Ivanka ty si co vymyslela? nic..len blba poznamka
uz sa cervenam
neprehanate trochu? nejak velmi blbnete z toho netu
by tu vznikali cele rody to by bolo fajn.. a kurat ze z komunitneho portalu by sa to casom mozno premenovalo na imaginarny svet
ale ved niektori tu maju birdz deti(mimo oficialnych) aj birdz mamky aj birdz manzelov
ak vam niekomu chyba tak si dajte inzerat do stavov
zeby sa zacala sou priatelka pre matias....
heh inak viem ze na nejakom chate to take nieco existuje mohla by to byt haluz, ale myslim ze by sa na to hodilo skor komplet nejaka ina stranka pre manzelstvachtivych birdzakov ale na birdzi ako takom by to bolo podla mna nic