@tooniickaaa moje učebnice...... a k téme......toľko vecí, že by som to písala celý deň...ale podarilo sa mi už aj tričká......ceruzky..perá....veľa vecí
ceruzky, papiere, raz sme si s učiteľkou vymenili obaly na papiere.... mala som skoro dva týždne doma celú jej prípravu pre našu triedu a aj našu klasifikáciu.... ale keď som jej to vrátila, vzala to celkom v pohode...ale odvtedy si dávam pozor...
a tiež sa kamarátke podarilo na tábore nám vymeniť zubné kefky... ešte že ani jedna z nás nebola chorá
jasneee a zabudla som ze ked som bola mala volala som kamaratky hrat sa ku mne s barbie a potom som im nenapadne kradla to najkrajsie oblecenie ( doma si mysleli ze ho stratili )
raz dávno som bol dosť rozbitý,tak som sa vybral už domov a už keď som vyšiel z krčmy,tak som si všimol,že mám v bunde nejaký cudzí telefón,ale nemal som psychickú silu to riešiť,tak som to nechal tak. Keď som už bol relatívne triezvy,tak som ho vrátil majiteľovi a on mi doniesol ešte fľašu
Len tak som kamarátke brala veci z šatníka kedže mala každý deň iné..a na druhý deň som to vrátila ona si to aj tak nevšimla a stále má niečo nové nosí veci tak pár krát.. nikto nevie a ja som happy..niekedy som jej ani nevrátila a nevedela.. je mito blbé,ale keď to nevadí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
akosi som zmaturovala a kniha zo školskej knižnice ostala u mňa... a teraz len zbytočne zapĺňa miesto doma, nemám rada tú knihu
a tiež sa kamarátke podarilo na tábore nám vymeniť zubné kefky... ešte že ani jedna z nás nebola chorá