Neviem čo mám robiť. Chodím na gympel a som prváčka. Matika mi moc nejde ..a mám pocit že v dalšich ročníkoch to bude ešte horšie. chodím na doučovanie ...ale písomku aj tak pokazím ...Chcela som prestupiť na nejaku inu skolu ...aby som nemusela ist na vy
si myslis ze si jedina co je blba z matiky?? ja chodim do skoly s hokou, ktora nevie co je trojuholnik a je v maturitnom rocniku a ide aj na vysku ... hlavu hore, nie je to katastrofa, urcite nejak prelezes ...
Ani mne matika nesla ked som nastupila na gympel (este v 5 triede na zakladke) a tiez mi nesla anglina ale postupne sa to zlepsovalo a ked som si zvykla na tempo akym ideme na ucitelku a na naroky ake sa kladu tak to bolo omnoho lepsie a da sa to v pohode zvladnut
znie to, akoby si chcela založiť diskusiu, v ktorej nám povieš, ako sa veci majú a ako sa s nimi nedá nič robiť. ale však už máš svoje riešenie.
ale to s tým, že by ťa na výšku nevzali, je blbosť. alebo predpokladáš, že všetci sú super žiaci s IQ 130 a ty jeden z mála loserov? no nie, nie je to tak, o miesto na výške sa s tebou bude uchádzať kopa takých ľudí, ako ty (nech už si hocijaká, to je jedno... proste nebudeš jediná). a sú tu aj výšky, ktoré vezmú každého, ja som už na magisterskom štúdiu a nerobila som prijímačky ani na bakalára, ani na magistra to len ako príklad. máš nejaké prehnané očakávania voči vysokým školám a hľadáš problém aj tam, kde nie je.
mimochodom, ja som študovala matiku a do prvého ročníka sa prihlásil chalan, ktorý nevedel vyjadriť z rovnice x a seriózne išiel študovať vedeckú matiku. akože, vtedy si rob vrásky, že nevieš matiku, nie takto
a ešte toľko, že som raz doučovala jednu babu, ktorá nevedela pochopiť dosť základné veci, alebo skôr nechcela a predsa sme to vytiahli a nemám pocit, že by som sa s ňou nadrela. vždy sa to dá.
@anitchka dostať sa dostal, veď vravím, že sme nikto nerobili prijímačky, toto sa stalo už na cvičeniach v prvom ročníku na výške. po prvej veľkej písomke sme už o ňom nepočuli ale tak chápeš, keď ide niekto študovať napríklad management a nevie matiku a nejak prelezie, povieš si, že dobre, však mu môže ísť niečo iné, ale keď niekto ide študovať matiku a nevie matiku? dodnes som nepochopila, čo ho k tomu viedlo, keďže to nie je nejaký vychytený a lukratívny odbor
ja som tiež začala chodiť na doučko z matiky a aj tak som vždy dokašlala písomky. teraz je to už v pohode, chce to podľa mňa len čas, trpezlivosť a vôľu naučiť sa to
@anzu veď presne, veď aj ja som sa tak čudovala keď si toto napísala... lebo akože ja som si vždy myslela že je to tak nejak zaužívané, že kto nevie matiku - tým pádom ju ani veľmi nemusí .. ale tak toto ma dostalo..
to je len chvílková kríza...ja by som z toho nerobila ešte nijaké závery...keď neprepadáš a ťaháš tú matiku na 3 tak je to fajn...a určite sa tam nájde aspoň jeden predmet ktorý máš rada...P.S-bez výšky si nič
Ja mám s matematikou rovnaké problémy a rovnako som aj na gymnáziu, zatiaľ som to furt s odretými ušami dal na 4, ale vôbec ma to netankuje, matematika je vec, ktorá ma absolútne nezaujíma, neviem ju, nikdy som ju nevedel a ani ju už vedieť nebudem, doučovania a podobné kktiny u mňa tiež nezabrali, maturovať z nej nejdem a v budúcnosti sa jej budem vyhýbať. Teraz sa jedine sústredím aby som ju dal na 4, toť vsjo, žijem dalej
matiku sa dokáže naučiť každý!!! je to len o tom ako sa učíš. niekomu stačí vyrátať 10 príkladov a vie to a niekto musí vyrátať 100-200 aby sa do toho dostal.... ja len na tebe či si škole ochotná obetovať toľko
ja som gymplák a na výške mi to dosť pomohlo lebo ostatní (negympláci) nemali taký základ ako ja... ale je to technická VŠ a tu je to hlavne o matika a fyzike, naj by bolo poinformovať sa čo sa preberá na VŠ kde chceš ísť ty
zvladnes to, aj som tiez na gympli a kebyze nehcodim an doucka tak nenapisem pisomky ani tak ako píšem... z amtiky pokial prechadzas tak je to v poriadku, na niektore vysky beru iba amturitne bvysvedcka aj ked je ich len malo, a nsu yvsky dke az taka tazka matiky nie je...
@mima14795 dievčina,neviem čo riešiš veď máš ešte kopu iných predmetov na ktoré sa možeš zamerať,či už biola alebo chémia,a tá matika proste ja som nikdy nevynikala z matiky,písomky som písala na dvojky trojky pre moje fatálne chyby z nepozornosti,no ale aj tak som si dala na maturitu matiku,mám ju o 6dní som si vedomá že možno neprejdem písomnou ale ide o že ak sa budeš k tomu stavať s prístupom "ja tu matiku proste neviem" tak jej neporozumies a ked sa ju aj učíš tak to neber len ako príklady ktorých presný postup sa musíš naučiť ale skús aj trocha porozmýšľať a prídeš na to že to nie je až také hrozné,a na vysokú môžeš ísť hocijakú
kym si este v prvaku tak nieje neskoro odist.. ak ti to tam nevyhovuje tak odid.. bud teraz alebo nikdy... ja doteraz lutujem, ze som neusla z gympla..este k tomu z bilingvalneho..ale uz som v tretom rocniku tak to dako dobojujem dokonca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale to s tým, že by ťa na výšku nevzali, je blbosť. alebo predpokladáš, že všetci sú super žiaci s IQ 130 a ty jeden z mála loserov? no nie, nie je to tak, o miesto na výške sa s tebou bude uchádzať kopa takých ľudí, ako ty (nech už si hocijaká, to je jedno... proste nebudeš jediná). a sú tu aj výšky, ktoré vezmú každého, ja som už na magisterskom štúdiu a nerobila som prijímačky ani na bakalára, ani na magistra to len ako príklad. máš nejaké prehnané očakávania voči vysokým školám a hľadáš problém aj tam, kde nie je.
a ešte toľko, že som raz doučovala jednu babu, ktorá nevedela pochopiť dosť základné veci, alebo skôr nechcela a predsa sme to vytiahli a nemám pocit, že by som sa s ňou nadrela. vždy sa to dá.
nie je v tom akože rodič tlak veličina?
lebo mne to tak pripadá.........
ja som gymplák a na výške mi to dosť pomohlo lebo ostatní (negympláci) nemali taký základ ako ja... ale je to technická VŠ a tu je to hlavne o matika a fyzike, naj by bolo poinformovať sa čo sa preberá na VŠ kde chceš ísť ty
@plutvonozceakruvozuby ja viem a čo ...