Podľa mňa je hovadina povedať si prejdem do toho štýlu.
Jeden čas som chcela prejsť do určitého štýlu ale potom som si povedala že je to blbosť,povedať si no dobre tak vymenim šatník vlasy si urobím tak a tak.
Radšej som zostala sama sebou normálna taká aka som.
Prejdeš? Ja neviem, podľa mňa sa do štýlu neprejde len tak... A ak je teda pravda, čo máš na webke a tvoja obľúbená hudba je pop a rock, čo chceš s hentým štýlom? Ľudia sa bežne štýlom nechajú nejak vystihovať, chcú prezentovať svoju príslušnosť k nejakej skupine.....
jhoooj ludia ja som to zrejme zle vysvetlila a vy ste to zle pochopili... XD
nie,nepozerala som ten film ani nwm co je to zac...
profil som vyplnala uz nwm kedy a necelo sa mi to obnovovat
takze to malo vyzniet tak,ze hej,paci sa mi cierna farba aj licenie atd a nehovorte ze vam sa nikdy nestalo ze by ste chceli zmenit styl atd a nikomu z vasho okolia tak si tie urazlive komenty radsej nehajte pre seba...ja som sa normalne pytala co si o tom myslite a ak cete urazat urazajte svoje clanky a potom ine...
@mielikki to si museli vystreliť, neverím, že niekto je schopný takých sprostostí ... a celkom ma dorazilo - boli sme na koncerte s mojou mamou, všade naokolo sa pilo fajčilo a všetci mali tričká kapiel, ktoré som ani ja ani moja kamoška nepoznala jaj.............
tak ale nevrav že to chceš urobi proste to urob a nie naraz že jeden deň budeš vyzerať akože normálne a na druhý deň úplne drsne to by bolo divné ... proste len ži
na to aby si bola " gotik" musíš mať takú osobnosť , pretože ako pozerám.... dievča ako z gúgla vystrihnuté s mega ružovobielomnodoru či koľko farieb tam máš, ofinou ... no ako zo scene-emového komixu.... nuž... toto na niečo " gotik" bárrs nezmeníš a btw... nepamätám si žiadneho príslušníka "gotiky", ktorý by nepočúval METAL alebo minimálne podobnú hudbu.
gothic, vsade samy gothic uz sa mi o tom bude snivat... bud kym chces byt, ale to uz ti ludia maju v krvi, bud sa uz k tomu narodili a boli an to predurceni ci ako to mam napisat alebo ich zivot niecim poznamenal, nejaky podnet zvonka musel prist... kebyze kazde dievca si povie, ze budem goth a ako "famozny" argument pouzije fakt, ze sa jej ten styl lubi, tak dnes tu beha tolko pozerov a kadejakych stvoreni, ze nespocet.. odporucam ti precitat knizku od "Voltaira - What is goth?" predtym, aby si aspon bola v obraze a vedela kam z konopi....
a len tak FIY, zvaz, ci sa naozaj potrebujes radit do nejakeho stylu, to ,ez sa budes licit a nosit cerne saty este neznamena, ze do toho stylu patris...
@mielikki no napísala som že minimálne podobnú hudbu Určite by som si viac vedela predstaviť že nejaký gotik počúva cof a iné, ako nejaký rock Ale ku gotikom sa polla mňa najlepšie hodí NOX ARCANAA! hci ani tvoj hore uvedený príklad neznie špatne
takže myslím, že nejaké komerčné odrhovačky by k tomu váážne nešli (hoci proti gustu...) ale mám pocit, že práve k veciam ako cof sa vážne nepriznávajú, prípadne to majú len ako spestrovačku
Takáto teatrálna vizualizácia sa hodí skôr k členom nejakej skupiny, ktorí si imidžom dotvárajú atmosféru k hudbe, ktorú hrajú. Alebo potom do filmu či divadla, kde to esteticky pôsobí veľmi dobre a lákavo.
Ak sa ti gothický štýl páči ako móda, môžeš to riešiť nejakým pekným nenápadným doplnkom. Hudbu tiež môžeš počúvať bez toho, aby si ťa tvoje okolie automaticky škatuľkovalo.
Tým chcem povedať, že je fajn, keď vieš čo sa ti páči, hlavne to nezačni násilne všade prezentovať, lebo by sa z teba stala iba obyčajná pozérka.
Gotikom sa len tak nestaneš, ním sa musíš narodiť. Nie je to len o čiernom oblečení, červených alebo čiernych vlasoch ani o bielom make upe a tmavých čiernych linkách. Je to hlavne v láske v "temné".
ludia nevedia ani poriadne co to je..ale hlavne ze to velice omielaju...je rozdiel byt "gothicom"a byt gothicom....
dievcence si na seba navlecu korzetiky sukne boticky..a sme vele gothic..ale v zivote by tak nevylezli na ulicu..ludia ani nevedia z coho to zniklo ani nic..
gothica nieje len hudba..,ze pustim si komernych evanescene..co jak sa to pise...a namalujem si oci na cerno...dam suchuruzu a zacnem sa fotit z hora..
gothika byva nekedy o trochu inych veciach..o nazoroch...myslienkach..a nie len o tom,co na seba navlecem..a co pocuvam..
ja osobne gothice velmi inklinujem..a je dost velkou sucastou mojho zivota..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Jeden čas som chcela prejsť do určitého štýlu ale potom som si povedala že je to blbosť,povedať si no dobre tak vymenim šatník vlasy si urobím tak a tak.
Radšej som zostala sama sebou normálna taká aka som.
@13 :/
(áno, vďaka tebe sa teraz cítim hrozne múdra
@mielikki to je strašné ten link myslím, to si dúfam niekto len robil srandu... ?!
ak to je ale skutočné, tak chudák škrečok :/
nie,nepozerala som ten film ani nwm co je to zac...
profil som vyplnala uz nwm kedy a necelo sa mi to obnovovat
takze to malo vyzniet tak,ze hej,paci sa mi cierna farba aj licenie atd a nehovorte ze vam sa nikdy nestalo ze by ste chceli zmenit styl atd a nikomu z vasho okolia tak si tie urazlive komenty radsej nehajte pre seba...ja som sa normalne pytala co si o tom myslite a ak cete urazat urazajte svoje clanky a potom ine...
Registrovaná: 28. 7. 2010 - 5 dní
no ale to mi je tak jedno..ja som sa pytala ze co vlastne podla teba gothic je...
keď už, tak je to dačo takéhoto:
a len tak FIY, zvaz, ci sa naozaj potrebujes radit do nejakeho stylu, to ,ez sa budes licit a nosit cerne saty este neznamena, ze do toho stylu patris...
a šak goth je gothic ROCK, blik?
takže myslím, že nejaké komerčné odrhovačky by k tomu váážne nešli (hoci proti gustu...) ale mám pocit, že práve k veciam ako cof sa vážne nepriznávajú, prípadne to majú len ako spestrovačku
Ak sa ti gothický štýl páči ako móda, môžeš to riešiť nejakým pekným nenápadným doplnkom. Hudbu tiež môžeš počúvať bez toho, aby si ťa tvoje okolie automaticky škatuľkovalo.
Tým chcem povedať, že je fajn, keď vieš čo sa ti páči, hlavne to nezačni násilne všade prezentovať, lebo by sa z teba stala iba obyčajná pozérka.
ale paci sa mi vlastne to oblecenie.. ale na babach nie, tie mi vzhladom pripominaju masochistky
dievcence si na seba navlecu korzetiky sukne boticky..a sme vele gothic..ale v zivote by tak nevylezli na ulicu..ludia ani nevedia z coho to zniklo ani nic..
gothica nieje len hudba..,ze pustim si komernych evanescene..co jak sa to pise...a namalujem si oci na cerno...dam suchuruzu a zacnem sa fotit z hora..
gothika byva nekedy o trochu inych veciach..o nazoroch...myslienkach..a nie len o tom,co na seba navlecem..a co pocuvam..
ja osobne gothice velmi inklinujem..a je dost velkou sucastou mojho zivota..
@osobo no zrovna tu mandragoru si netrafila....
@darkkizz dufam, ze to :"gothikom sa musis narodit" si myslela ironicky....
Ale lbola som bližšie ako COF, nie?
ešte že tak
mna momentalne uchvatilo toto:
nemam ponatia preco ti to oznamujem ale hodi sa to k teme
Preškrtnúť a prehlásku! ♥
@veryhappyhippo figu! pozri si nórsku abecedu