robila som to v Kauflande mozem prehlasit ze to bola NAJHORSIA brigada aku som kedy mala ! spravaju sa k ludom uplne otrasne, vydrzala som dva mesiace a cau
v pokladniach by nemali pracovať ľudia s lepkavými prstami, obyčajne to konči na fízlici a v base, mnoho plaču, skazený život a samovraždy ...........filip
nesiel by som do pokladne robit asi, nebal by som sa niecoho takeho ako @nixxina aj ked to asi je neprijemne, ale ja za pokladnou dpc.. to ne urcite sa tam usmievat na opice barjake ee, to skorej do skladu
práca v pokladni? záleží že kde... keď chceš ísť niekam do prašivých potravín, tam dlho nevydržíš.. je tam veľká zodpovednosť a keď robíš pár dní za sebou tak ti z toho už trošeno prepína
@barky tak tam chod a vybav to isto som sa ti stazovala a ty nic vobec si mi vtedy nepomohol! co si mam o tom teraz mysliet?
@n0win0u najhorsi boli ozrati cigani co tam chodili, nakupili si a ked to bolo nablokovane nemali to cim zaplatit pripadne mi vyhodili milion 5 a 2 centoviek....
a o ludi ani tak neslo ale o tych veducich, ludi som mala v pici, ale ked ma skoro nepustili na zachod tak som sa na to vydrbala....
btw dvihat tie flase co je 6 Dvojlitroviek v kope tiez nieje sranda ked to ma clovek dvihat kazdu minutu...
a vobec to nieje o zodpovednosti az takej, pokial niekto nieje na tom az tak zle, ze by nevedel vydavat podla toho co mu tam napise
Existuje 300 000 sposobov ako si zarobit aj bez toho , ako pre niekoho hentak otrocit . Staci sa poobzerat okolo seba . zivot je kratky , tak preco ho premarnit otrocenim ako predavac v coop jednote , za 450 eur mesacne ?
myslim si, ze to nie je praca vhodna na dlhu dobu. ako brigada na leto v pohode, ako kariera na cely zivot - radsej gulka do hlavy. podla mna praca v pokladni je pre brigadnikov - bud mladych alebo aj tych starych na dochodku. urcite to nie je dlhodobo vhodna praca.
ja robim v pokladni uz par mesiacov a nemam s tym problem... dokonca ma to aj bavi par hodin. akurat, ze ked som pridlho myslim uz na to, ze chcem vypadnut a sa nesustredim ale inak si myslim, ze v pohode praca a robim v tescu extra, takze vela ludi, vela pokladni, velky obchod.
ako brigada na kratky cas v pohodke, v tescu som tak robila cez leto minuly rok , ale uz po druhy krat by som tam nesla radsje sa poobzeraj po nejakej casnicke, tu teraz robim ja a som velmi spokojna a je to aj lepsie platene
roobila som v prahe za pokladnou a v pohode to bolo nič namahave. aj dobre vyhody to ma niekedy zistite čo všetko ten obchod predava co sa vam paci a ani o tom neviete
@nixxina no nwm.. ja som mal vzdy z tych cipsov hovno som pojedol iba tie ked so mnou do bb prisiel stefan si ho poznala polhodinu a si ho pouzila na nakup hned
ja robim už niečo cez rok, ale tiež som toho nazoru, že ako dlhodoba robota NIE.. ja to mam popri škole, teraz cez leto na tych 80hod mesačne, takže tam netravim až tak vela času..
ale suhlas s tym, že najhoršie na tom je ten pristup ludi na druhej strane.. že som pomala, a že učtujem vela, toho sa napočuvam za den až až.. ale tak neberem si to k srdcu a da sa to vydržať..
august- koniec a od septembra hladam inu brigadu.. za pokladnu pojdem len ak nenajdem nič ine
lol kedysi som rozprávala že zoberem hociktorú brigádu len nie letáky... = 3 roky roznášam kaufland.... potom si hovorím že zoberem všetko en nie pokladňa v hypermarkete.... nastúpila som do Tesca ale do takého maličkého z štyrma kmeňovými azmestnancai a 4 pásmi...
a fakt som sa toho bála...a dnes som sa 20 mínút dívala, vsvetlili čo a ako a polhodinku to robila a pohodka... len sa treba troška rozbehnúť, naučiť kódy a hlavne nestresovať...
a páčil sa mi taký dedi, ktorý nabehol do ochodu s rajčinou v ruke a ukazuje mi ju "ja som sňou sem prišiel tak si potom nemysllite že so ju ukradol"
ja to robím teraz ako letnú brigádu, v jednote, a tak nájdu sa v pohode ľudia, na kt. sa dá zasmiať, posrandujú alebo normálne niečo povedia, poprajú pekný deň a pod, ale nájde sa aj veľa debilov, kt. si myslia , že im patrí celý obchod,ale takých treba vypustiť z hlavy a nesriešiť to.. nechcela som tam ísť a strašne som sa bála,ale nie vždy to je také zlé .. všetko má aj svetlé aj hmlisté chvíľky.. a že to nie je dobre platené je fakt, ale radšej zle platená brigáda ako žiadna podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@n0win0u najhorsi boli ozrati cigani co tam chodili, nakupili si a ked to bolo nablokovane nemali to cim zaplatit pripadne mi vyhodili milion 5 a 2 centoviek....
a o ludi ani tak neslo ale o tych veducich, ludi som mala v pici, ale ked ma skoro nepustili na zachod tak som sa na to vydrbala....
btw dvihat tie flase co je 6 Dvojlitroviek v kope tiez nieje sranda ked to ma clovek dvihat kazdu minutu...
a vobec to nieje o zodpovednosti az takej, pokial niekto nieje na tom az tak zle, ze by nevedel vydavat podla toho co mu tam napise
jaa by som ti pomohol domys !
ale suhlas s tym, že najhoršie na tom je ten pristup ludi na druhej strane.. že som pomala, a že učtujem vela, toho sa napočuvam za den až až.. ale tak neberem si to k srdcu a da sa to vydržať..
august- koniec a od septembra hladam inu brigadu.. za pokladnu pojdem len ak nenajdem nič ine
a fakt som sa toho bála...a dnes som sa 20 mínút dívala, vsvetlili čo a ako a polhodinku to robila a pohodka... len sa treba troška rozbehnúť, naučiť kódy a hlavne nestresovať...
a páčil sa mi taký dedi, ktorý nabehol do ochodu s rajčinou v ruke a ukazuje mi ju "ja som sňou sem prišiel tak si potom nemysllite že so ju ukradol"