Ahojte.Kedze si uz sama neviem pomoct obraciam sa tymto sposobom aspon na vas...Mojim problemom je to ,ze som si v lete nasla vybornu partiu kamaratov...do minuleho tyzdna sme boli super kamarati ,bolo nam najlepsie mali sme tolko planov na leto ,ale zraz
ale ak su to aj tvoji kamarati tak s nimi byť možeš. ja si myslím že ak ťa naozaj ľúbi mal by to prekusnúť a neubližovať ti tým, že ti odoprie všetko čo maš rada (kamarátov).
alebo bud s nimi vtedy ked on nieje. ved hadam nie su stale všetci spolu...
Ano mam ich na Fb...problem je v tom ,ze ma s nimi zoznamil on a citila by som sa ,ako keby som mu kradla jeho kamaratov alebo cosi take...hlavny problem bol bez pre neho ten ,ze som so sebou bravala chlapca...vraj ma snim nemohol vidiet :/ Ale dakujem za vase nazory
Normalna vec ze sa partia rozbije kvoli babe ... podla mna je to nevyhnutne. Ako dobry stary kamos by som podrzal skor jeho ako niekoho kto do party zapadol neskor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo bud s nimi vtedy ked on nieje. ved hadam nie su stale všetci spolu...
a ak ta neprijali do svojich uzkych kruhov ani za tu dobu, potom o nich nestoj