Ahojte, potrebujem pomoc.Moje dievča sa na mňa urazilo.Vôbec neviem začo Ešte keď sme si včera písali nehnevala sa.Ale dneska som sa dozvedel od jej kamarátky že sa na mňa hnevá.Neviete mi niečo poradiť aby sa na mňa nehnevala a začala si so mnou písať
tak ako píšu hore - ženy sú čudné ale fakt..aj mne občas prepne, zmení sa mi nálada tak, že s nikým sa nerozprávam a každý sa len pýta čo mi je uvidíš, zajtra to už bude dobré
a hej preboha, ty si s ňou len píšeš? o_____O počkať...choď za ňou a porozprávaj sa s ňou z očí do očí...bože -.-
Ale nie, prepáč, dnes nie som vo forme. Proste choď za ňou. Možno to nezistíš, ale aspoň nebudeš za sraba, čo sa schováva za obrazovku, keď je problém.
opytaj sa jej...ale ked povie ze jej nic nie je tak sa vypytuj dalej ale najmilisie ako len vies a urcite nie zo vzialenosti viacej nez meter...inak ti nepovie co jej je reps. povie...ze NIC
Mať tvoje problémy naozaj a keď je urazená, asi čaká, že sa jej ospravedlníš, tak to urob, ona bude spokojná a tvoje mužské ego hádam neutrpí nejakú urážku
toto zeny robia, ked chcu vidiet zaujem z tvojej strany. ze kedy sa im ospravedlnis a tak. byt tebou poslem ju doprdele. musis proste ukazat, kto je vo vztahu pan
@madiska ozval sa clovek, co sa nikdy pred nikym nesklonil a neponizoval xD ale vazne - je podla teba normalne, ked toto baba robi? bo podla mna vobec nie. nemam to rad a je to dost casty jav, zial - hlavne u tych mladsich
@antifunebracka Nevieš, čo je za tým. Možno nejaký dôvod fakt mala. Pokiaľ nie, tak to samozrejme neuznávam, to je blbosť iba tak sa naštvať a nechať druhého, nech sa snaží... Ale radiť niekomu, nech ju rovno pošle do prdele aby ukázal, kto je vo vzťahu pán...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a hej preboha, ty si s ňou len píšeš? o_____O počkať...choď za ňou a porozprávaj sa s ňou z očí do očí...bože -.-
Ale nie, prepáč, dnes nie som vo forme. Proste choď za ňou. Možno to nezistíš, ale aspoň nebudeš za sraba, čo sa schováva za obrazovku, keď je problém.
@antifunebracka ozval sa človek v šťastnom, fungujúcom vzťahu, čo? xD