Už je to 1 rok a pol čo snim chodim ale tajne...Trapi nas to oboch lebo sa velmi milujeme a chceme spolu ostat ...lenze moja mama mi nechce dovolit vztah na dialku stale mi vravi ze by ma inde v inom meste nedala ze si mam najst s nasho mesta chalana a ne
boze ta gramatika! podlamna by ti to nemala zakazovat ked si stastna s nim ... proset sa s nimi otom porozpravaj ved urcite aj tvoja mama bola zamilovana a preto spravila vsetko tak aj ty! prehovoruj ju boze srdcu nerozkazes!.. ale mame mozes!
neviem sa rozhodnúť či máš len takých zásadových rodičov alebo či si ich len v niečom nesklamala natoľko, že ti už neveria a preto ten ich postoj. možno im len nevieš správne podať svoju situáciu...ja na tvojom mieste by som v prvom rade chcela vedieť dôvod, prečo nemôžeš mať chlapca z iného mesta. (Popravde tiež si neviem veľmi predstaviť ako moje šestnásťročné decko pendluje z mesta do mesta, čo však neznamená, že pri dodržaní istých pravidiel, by som svoje rozhodnutie nebola ochotná prehodnotiť). No a v závislosti od toho dôvodu, by som chlapca začala pomaly vodiť domov s tým, že je to kamarát, aby ho rodičia mohli lepšie spoznať a postupne si naňho zvyknúť ( čo je zas blbé, ak si domov nevodíš i ostatných kamarátov)
@izagire Skús počkať do 18. Tvojich rodičov je piču po tom čo ty chceš robiť a kde chceš bývať. Môžu ti radiť ale nesmú ťa na silu ovplyvňovať a určovať ti to... Choď si za svojim cieľom. Nezabúdaj, že s týmto priateľom pravdepodobne nebudeš až do konca života! Máš len 16.
@izagire V prvom rade sa nauč gramatiku..!! v druhom rade počkaj do 18tich, uvidíš ako sa váš vzťah vyvinie.. možno sa rozídete alebo hoccčo sa samé sa to vyrieši.. keď nie, tak ako 18ročná už budeš svojprávna a budeš môcť mať chalana aj z iného mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ak nepovolí, tak to vydržte ešte dva roky a potom ti to už nemôže zakazovať.
čojaviem, ja keby v 16tich dovlečiem domov niekoho s kým by som bola na diaľku, mama by ma vykopla aj s vchodovými dverami
a inak vôbec neviem čo ti poradiť, lebo ja to mám tiež na diaľku a mama mi do toho nepindá, lebo jej to proste nedovolím
WTF? Však sa tam nejdeš odsťahovať.
A nechápem potrebu toto vešať istým typom rodičov na nos.