no mat takeho chlapa..tak teda dikes..ani nevieme asi s kym chodime spime a vsetko..keby toto niekde povedal moj..davno je koniec..vsak je to medzi vami jej to povedz ze sorry ale nerobi mi to dobre..tz si teda riadny cvok..s prepacenim
vy isto uz neviete o com sa bavite..taketo problemyy mat tak to isto len slucku si hodit..ak viem tak to ono nema ziadnu chut teda konstatujem..spis si myslim ze v tom bude nieco ine..ale to uz ty musis holke dohovorit nech sa o seba kusok stara... nic v zlom..hehe
9alexi9:ty mas kolko rokov????trapna tema.......a ver ze ked to povies babe tak v tom momente ju stratis...dili niektorym prispevkom fakt nerozumiem....urcite niecom sam
Ciro, preco myslis, ze by ju stratil? myslis, si ze kazda baba potrebuje, aby ju chalan lizal? ak ho ma aspon trochu rada, tak by pochopila, ze mu to nerobi dobre na zaludok a nenutila by ho do toho
Skus jej povedat, nech sa najprv osprchuje a potom skus este raz tu fintu a napis, ci sa nieco zmenilo
Chapem, ze nechapem tvojmu mysleniu preco by ju mal ponizit? ved ak jej to povie normalnym tonom a slusne, tak sa nemusi nicoho obavat... ak by bolo po tvojom Ciro, tak 9alexi9, ktoremu sa protivi babu lizat, by kazdu babu ponizil a ziadna by ho nechcela
vy isto nie ste normalny niekedy zasnem co vas vsetko nenapadne..povedz jej ze ti to nie je prijemne..ale tak necakaj ze ona ti to robit bude hehe ael obracat sa s takym niecim na nas..kus iq ...nulove
wewo: k tomu semenu, zalezi to na zivotosprave. Pokial jes vela ovocia, tak je sladke. pokial pijes vela kavy, fajcis, pijes alkohol tak je horke. Tiez to zavisi od zdravotneho stavu.
hmm že vraj jediné čo možeš použiř na zlepšenie je bieli jogurt.. Nič ine nepouživaj lebo jej to tam začne hniř apotom je z toho dosť prúser...Hej a inak podla mna je to super teda ovela lepšie ako to naše. prvú pol hodku sladké a potom už nič necítiť.. tak skus napríklad predtým obslúžiť šmirgeľ..
no akosi sa to trosku polepsilo.vobec neviem co sa stalo ale teraz to chuti inac aj ked to ma stale nadych tej finticky predtym.ale ved trosku toho pretrpim a je to.ale jednoznacne to stoji za tie zenske stony...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale myslim,ze za toho si tu dnes ty
...noo trite sa o seba ako lososy,ze vraj to pomaha.....odburavat totalnu nexut
Lienka co je nechutne?
?
kolko ludi, tolko chuti
Skus jej povedat, nech sa najprv osprchuje a potom skus este raz tu fintu a napis, ci sa nieco zmenilo
použi šľahačku alebo nejaké mäkké ovocie.. okrem toho ju to poriadne vzruší..
A myslim si ze semeno je viac chutnejsie ako ta "finta"
I ked ja som ho este nechutnal... ako niekto (wewo)
lebo podla mojich informacii by to malo byt bez chuti a bez zapachu,
rozhodne si vsak neviem predstavit ze by to malo byt 'nechutive'
lyzal si len jednu alebo uz viacej bab??