prosim prosim pomozte mi mam taky problem neuprosne sa blizi valentin a ja este stale nemam ziadny darcek kupeny nejhorsie je to ze ani nemam sajn ze co asi take bi bolo originalne striebro oblecenia a ine podobne veci uz nekupujem toho vsetkeho ma na kil
to snáď nemyslíte vážne? To nemáte ani kúsok predstavivosti ľudia???!!!! O pár rokov sem prídeš písať aké meno máš dať svojmu decku alebo ako si máš vytrieť riť???!! :/ sa uvedomte konečne!!:/:/:/:/
Tazko takto poradit, ak nevieme aka je tvoja priatelka, co by ju vazne potesilo. Ak je romanticka dusa, tak 100percentne by ju velmi potesila kytica kvetov, romanticka vecera ci uz doma alebo v restauracii ako to uz bolo spomenute. A ak myslis, ze by ju to velmi nezobralo, tak...hm neviem, nieco cim by bola milo prekvapena, co by od teba necakala. Ak si zas potrpi na hmotne veci, tak to uz na nieco v obchode natrafis.
je velmi smutne, ked clovek tak chabo a uboho pozna svojho partnera, ze nevie, co mu kupit, a pyta sa na to totalne CUDZICH ludi. ja na jej mieste by som ta odkopla. a mala by som aj vybaveny darcek na valentina
@Luc.ka hehe jaka namyslená čo dostávaš na Valentína však sa nehanby napíš či ty si ho iba odkopla a to si mala ako darček na Valentína ? S priateľky je tak isto ťažké dostať čo by chcela tak tak isto rad zisťujem čo vás baby poteší čas od času...
Skús stránku brasty.sk/ mne vždy pomôže čo sa tíka žien a darčekov majú tam aj dobré zľavy tak nekupuj zbytočene predražen veci pozri stránku kde nájdeš kupóny či zľavy v rôznych obchodov mne to veľmi pomáha ( » www.kuponyzdarma.sk/brasty-sk/)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Naco z toho robit komercny sviatok?