tak niečo pekne ako retiazka, nahrdelnik, prsten alebo by bol super napad zobrat ju niekam na vylet ... ako prekvapenie ... nemuselo by to byt ani daleko ... len tak niekde vypadnut ... mna by to napr. velmi potesilo
Ja mám 21 za 8 dni a potešilo by toto: jaguar xj, nejaký výlet napríklad do bruselu lietadlom na predĺžený víkend, mixer kitchenaid ako mala nigella a gordon ramsey alebo nejaky dobry wellness
v septembri budem mať 21 a mna by tooooooolko vecí potešiloooooo napríklad topanky, tričko, bluzka, kvetinka, vonavka, naramok, prstienok, čokoladka, kniha, niečo do kúpela,.... myslím že možností máš ajajaaaj horšie to býva s vami chlapmi
darcek na ktory neprides sam mne osobne pride taky "nijaky", treba nielen financie do toho vlozit, ale cloveku ukazes, ze ti na nom zalezi tak, ze vyuzijes svoju kreativitu a cas tomu, ... darcek nie je len ta vec, ale aj to pozadie, napad a prekvapenie
prečo hmotný (majetný) darček? Ach jo, žijeme v 21. storočí Už nie je darček ako darček. I keď už mnoho dievčat si potrpí na darčekoch. No z druhej strany, darček spraví radosť i keď maličkosť. Preferujem maličkosti, pred honorabilitami... takže môj typ je vziať ju na pizzu, alebo do cukrárne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom je to vcelku zaujímavý zoznam oblečenia a kozmetiky
(nakoľko budem mať 21 (žiaľ), tak usudzujem, že som schopná na to odpovedať)
Nechápem ako s tým môže mať niekto problém, poznáš ju vôbec?zvyknete spolu aj komunikovať okrem iných vecí ktoré spolu robíte?
Ak áno, tak by si to mal vedieť.
A je aj možné že nič nechce, alebo že má všetko čo chcela. V tom prípade ju zober na nejaké pekné miesto a prekvap ju s niečím.
...alebo radeš plyšáka ,....alebo ten výlet
skús ju počúvať, vnímať a sám vyzistíš čo by chcela