Čavko . Chcem rozobrať tému, ktorá tu už asi bolo 1 mil. krát . Potreboval by som hlavne pomôcť od chalanov. No podme k veci . Poradte mi, ako mam " osloviť " (čo je mam napísať zo začiatku ??? )dievča na pokeci, keď nikdy v živote som ju nevidel a ani s
podľa mňa by si sa s takýmito otázkami nemal výlučne obracať na chlapcov. Chystáš sa zbaliť dievča, čiže k tejto téme ti dozaista majú čo povedať i dievčatá napr. mňa už pár krát "zbalili" na komentár k nejakej časti z profilu....buď sa dievča chytí alebo nie
pokec ti nepomoze, ja zasadne ignorujem spravy "awojqyyy, popismenkujes?" a takisto vyhadzujem vsetkych ludi, co nepoznam... takze... co takto skusit hladat v realnom zivote?
ty vole, to uz kde sme ked niekto nevie napisat na pokeci ahoj?? tak hlavne si precitaj jej profil a skus komentovat nieco, co ta zaujme.. Napr, ahoj, cital som v profile ze mas rada metal.. Ake kapely pocuvas? A pokial ti odpise nezufaj, 70% zenskych ktore na plochu pisali ze sa nudia a chcu rp neodpisali ked som im ju poslal.. A castokrat ani po druhej, tretej.. Potom som to vzdal.. Zenskych je vela, ked jedna odmieta kontakt s tebou ser na nu, je to jej problem, nie tvoj.. Napis dalsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k téme: Ja mám 21 a takisto netuším.
Hoci ak tvrdíš že je to na pokeci, tam by malo stačiť čosi v duchu: Ahoy! Aqo saa mi máááš?
zo srdca vám musi vychádzať láska a tu už veru netreba hladať slová , tie prídu samé a veľmi pekné ..........filip
alebo aspoň prestaň hľadať originalitu a nájdi si niekoho tu na birdzi, ako my všetci (a ver tomu, že tu to ide ooomnoho ľahšie ako na pkc)