Ahojte , poznám jednu super babu , poznáme sa asi 4 roky. Naznačil som jej že je super a že som donej , aj som jej to povedal ale cez Facebook. Chcel by som jej to povedať vonku kde budeme sami aj jej niečo dať , ale neviem čo poradte mi prosím
akoze tiez mam 17, sice coskoro 18...ale vyjadrovat sa sposobom: som do nej ale povedal som jej to iba cez facebook, je teda privela
a k teme...nejaky pekny mensi kvet
kaktus som raz dostala čudujem sa, že ešte žije ale bolo to veľmi milé náhodou... A hodilo sa to, lebo mi predchádzajúci zomrel (kaktus, kaktus mi zomrel) a toto mala byť náhrada Radiť ti nebudem, lebo ja by som najradšej od niekoho dostala brokolicu miesto kytice... Rozmýšľam či na to niekto niekedy príde (a hneď sa aj odpoviem, nie)
Kúp jej niečo, čo nebude také všeobecné, skús niečo o čom len ty vieš, že by ju to potešilo, také darčeky sú oveľa osobnejšie a milšie
@yoshtixiang ja by som to nepovedala, ale dala mi ho kamarátky s tým, že sa volá alfréd a potom keď už to má meno, tak koniec jeho života musím nazvať úmrtím Alfrédovi dva sa darí lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a k teme...nejaky pekny mensi kvet
Kúp jej niečo, čo nebude také všeobecné, skús niečo o čom len ty vieš, že by ju to potešilo, také darčeky sú oveľa osobnejšie a milšie