Ahojte, potrebujem pomôcť. Včera som kamarátovi povedala, že by som chcela niečo viac len on chce byť len kamarát. Už som si dosť kvôli nemu vytrpela ale jednoducho sa neviem na neho vykašľať. On sa chce ďalej stretávať lebo ako tvrdí by som mu chýbala. V
@nela234 máš moj obdiv, ze si mu nieco vobec povedala a on, ze ti povedal narovinu ako to vidi on, a ze to nepokazilo z jeho strany vase kamaratstvo ( vacsina sa prestane bavit po takomto niecom, alebo sa im pekne pokazi kamaratstvo) ono nadej umeira posledna, tak to nechaj teraz tak, ze vyskusala si a mozno casom ... ja osobne som radsej aspon kamaratka s lcovekom ktoreho mam rada, ako keby som s nim nemala sa stretavat vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak clovek nie je ochotny riskovat to priatelstvo kvoli laske, tak si tu lasku podla mna ani nezasluzi
no a k tebe zakladatelka fora: on ti dal jasne najavo ze nic viac nechce. tak co riesis?
Chces pokazit vas vztah kvoli sebe ?