ja nerozumiem co myslel tym krocanom ... netusim co to znamena ... D pred nejakym casom by som ti napisala ked ak sa chalan spyta baby ci ma chalana , tak naraza na to, ze ju chce ... ale som zazila par typkov,kt. sa chceli len pochvalit haha ... inak netusim co ti sem mam napisat , ked je to pre teba tak vazne
čo tak sa stretnúť, spoznávať, spoznávať, spoznávať a potom sa zapodievať nejakým vzťahom?? .... "spoznali" ste sa pred mesiacom (v úvodzovkách lebo očividne reálny život spolu nezdielate) a ty už robíš z toho telenovelu.. najskôr ho spoznaj čo je to za človeka a potom (ak ho budeš stále chcieť) analyzuj či ťa chce aj on... či je to úprimné - a nejde mu len o sex... zistíš až keď ho spoznáš hlbšie...
Chce ťa PRETIAHNUŤ. Čiže máš nasledujúce 2 možnosti:
Nechaj sa pretiahnuť, ale snaž sa a buď brutálna, vášnivá.. bla bla bla .. akákoľvek, hlavne dobrá jebačka a nie len taká, ktorá mu roztiahne nohy a "podrží", to chlapov nebaví.
Od tohto s odvíja to, že ak mu s tebou bude dobre, bude ťa chcieť šukať znovu a znovu a ... no a tak
"a ja ho vonku určite prvá nezavolám.. to je trápne " tak sa naďalej užieraj myšlienkami či ťa chce, nechce.. analyzuj čo ako myslel a nemyslel... lajkujte si fotky a pekné dni za vami .....jeden čaká kedy ho druhý zavolá von, ten druhý zas čaká kedy prvý a nakoniec premárnia šancu obaja... to je tak ťažké spýtať sa či nemá chuť sa ísť napr. prejsť????
on už aj niečo také že by sme spolu mohli ísť vonku narážal.. lebo keď sme sa raz stretli (on išiel na bycikli) tak mi potom napísal že som mu mohla zavolať lenže nemám jeho číslo
inak ludia vy vobec nemate prehnane reakcie! Ja nechapem, ako mozte od tak mladeho cloveka ocakavat, ze bude vediet co je to ozajstna laska a byt zamilovany!!
@lucinkaa23 v tom prípade to tvoje kvázi zaľúbenie nebude až tak vážne ak ti je hanblivosť prednejšia ako to, že by si mohla byť s ním, cítiť jeho prítomnosť a byť šťastná.... buď rob niečo pre to a spoznávaj ho, alebo nefňukaj že nevieš čo od neho čakať a ako to brať
@lenkaska1 ja to neocakavam, ja sa z toho doslova smejem a satirujem to. tak neviem ci teraz ty citas nejake ine komenty alebo co, ale to, ze to prehanam uznam. ale ako fakt ides z cesty teraz O_o
@lenkaska1 čudovala by si sa, ale aj tak mladý človek dokáže cítiť ozajstnú lásku a byť zamilovaný - aj keď mám dojem, že zakladateľka toho príkladom nebude
@lenkaska1 samozrejme, že nemusí.. ale to čo tu napísala mi príde ako "z pera" 11 ročného dievčatka a nie 15 ročnej pomaly začínajucej ženy... nestačím sa čudovať ako dokážu dnešné mladé holky rozmýšľať..
boze no tak sa po tyzdni zamilovala...ja som sa tiez zamilovala na prvy pohlad a po tyzdni sme spolu spali a to som medzitym bola este tyzden na dovolenke a sme spolu 3 roky no problem
Myslite si o mne čo chcete lidi (šak jak keby ste si toho už dosť nemysleli ) ale asi by mu mala ozaj vohřát krocana, aby zistila, či vôbec chlapec stojí za to
@darkkizz@33 uvedom si, že rozmýšľať je odvodené od "používať rozum" a to je v tvojom prípade nie je možné ani v teoretickej rovine, vrat sa späť k hltaniu semena
@trdelniiiq Ako áno, mám veľmi rada sex Ale aby som s úplnou vážnosťou a bez irónie, radila 15 ročnej holke kvalitne vyfajčiť nejakého debila, ktorý ju chce len šmyknúť... tak.. tak zle na tom ešte nie som
Inak je asi celé moje vystupovanie na tomto prudko inteligentnom portály jedna veľká irónia
Nechápem jak sa dá cez internet ešte k tomu po týžni "zamilovať". -.- Choď radšej von a zamiluj sa NAOZAJ, uvidíš že potom sa na tomto svojom "probléme" len zasmeješ.
A koľko tých fotiek a statusov ti presne lajkol? ...vieš je to dosť potrebné na zistenie fyzikálnych objavov o tvojej náklonnosti k nemu x_x ..robím si srandu...podľa toho aký presne je
@ssnehulienka no a čo, veď aj ona mohla mať motýle v bruchu, keď jej lajkol nejakú fotku nemusí to byť vždy o prechádzkach po ulici za splnu mesiaca alebo podobné romantické veci, teraz letí facebook, no
no bohužiaľ, fassbook je pre vaäčšinu našej ovčej populácii nebezpečnejší než vírus ...
@darkizz humor, satira a irónia súmoji traja najbližší spolupracovníci, no iróniu tu stále moc necítim a úplne to vystihol @trdelniiiq@59 , sorry ža ta hodnotíme podla toho čo tu píšeš
Ja som sa tiež spoznala s mojím priateľom cez FB, všimol si ma asi keď som niečo komentovala našej spoločnej kamarátke, tak mi napísal, po týždni písania sme šli von, potom znovu, potom ešte 2x a potom sme sa dali dokopy. A sme spolu pol roka
Ja ti radím, aby ste sa stretli čím skôr, takto budeš rozmýšľať či sa chcete navzájom, ale chcelo by to aj reálny život...
Facebook je zvláštny vesmír, na chatovej úrovni sa zdá, že sú si všetci rovnakí
V provom rade - odmiluj sa Každý má nárok na lásku, ale spoznať ju na facebooku? To by musel byť dotyčný veľmi zaujímavý človek a vedela by si hneď, kde to smeruje Okrem iného - máš 15 rokov, nesnaž sa mať vzťah za každú cenu a už vôbec nie cez fb Važne, predstavíš kamarátkam priateľa a spýtajú sa odkiaľ sa poznáte, no odkiaľ asi, z Facebooku Keď nevieš na čom si a pritom je to cez FB, nechaj to tak, nemá to zmysel Žiaden facebookový chlapec nestojí za to, aby si sa preňho trápila, a už vôbec nie nejaký zakomplexovaný chlapec s pomýleným videním 15ročných dievčat
@mayah Áno, spoznať sa na "fejsbuku" je kus trápne, hlavne keď sa ťa na to všetci pýtajú, ale nie je to nemožné. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Som s ním pol roka, máme sa veľmi radi a som rada, že ma kontaktoval
"Stále si píšeme. Raz mu napísam ja, raz on mne, navzájom si lajkujeme fotky a tak. Už od začiatku sa mi zdal super.. Po týždni som sa do neho zamilovala.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
ďakujem ti
a keď sa ťa rovno spýtal, či sa s ním vyspíš, tak neviem či to on až tak vážne myslí
tyzden si lajkujeme fotky proste..
co ti jebe, idem sa poliat benzinom, obesit a este si podrezem zily
poď si so mnou lajkovať fotky...
tak som debilná, zúfalá a neviem čo no.. a ja ho vonku určite prvá nezavolám.. to je trápne ak bude chciet zavola ma on
Chce ťa PRETIAHNUŤ. Čiže máš nasledujúce 2 možnosti:
Nechaj sa pretiahnuť, ale snaž sa a buď brutálna, vášnivá.. bla bla bla .. akákoľvek, hlavne dobrá jebačka a nie len taká, ktorá mu roztiahne nohy a "podrží", to chlapov nebaví.
Od tohto s odvíja to, že ak mu s tebou bude dobre, bude ťa chcieť šukať znovu a znovu a ... no a tak
Alebo sa na neho vyser.
ZAMILOVALA
Len ho musíš nejak "očariť" potom to už pôjde samo o tom by som ti vedela rozprávať
@lenkaska1 jj okamzita dekapitacia pomoze jedine
idem sa obesit asi -.-
@32 xD
inak ludia vy vobec nemate prehnane reakcie! Ja nechapem, ako mozte od tak mladeho cloveka ocakavat, ze bude vediet co je to ozajstna laska a byt zamilovany!!
Mimochodom... už si niekedy počul o slove "irónia"? Asi nie, čo? Tak skús sa na to mrknúť
how dare you?!??? moje krásne meno! ľúbozvučnejšieho na slovensku niet!
Inak je asi celé moje vystupovanie na tomto prudko inteligentnom portály jedna veľká irónia
JEB NANHO PROSTE, to ked chce krocany ohrievat s tebou to uz kde sme
ňeňeňe, čo som sprostá, aby som si tam menila mená? ešte na nejaké úžasné prezývky... O_o
@leilla uz mam, neviem preco mi to nefiltrovalo
jj vidím, že si ma dosť rýchlo našiel
@darkkizz neviem, ci si aj ty pochopila vobec
jeb na to. lajkuj mi fotky
mehehe... tak ale nič viac nasty ako doggy style pic from prague tam už asi nebude... tak sa moc neteš
zacinat "lovestory" vetami ako "nooo vteda a vtedy si ma pridal do priatelov, piseme si a lajkujeme si fotky.."
boze prosim
ešte keď poobjavuješ mojich friendov zo šoubiznisu... pfuuu
kokos ty čo dávaš za fotky, to už ani neviem, že tam také mám...
a inac one.. pozdravujem zakladatelku fora
tak si vyber..
a vyser sa na neho aj tak sa asi nikdy nestretnete
@darkizz humor, satira a irónia súmoji traja najbližší spolupracovníci, no iróniu tu stále moc necítim a úplne to vystihol @trdelniiiq @59 , sorry ža ta hodnotíme podla toho čo tu píšeš
Ja ti radím, aby ste sa stretli čím skôr, takto budeš rozmýšľať či sa chcete navzájom, ale chcelo by to aj reálny život...
V provom rade - odmiluj sa Každý má nárok na lásku, ale spoznať ju na facebooku? To by musel byť dotyčný veľmi zaujímavý človek a vedela by si hneď, kde to smeruje Okrem iného - máš 15 rokov, nesnaž sa mať vzťah za každú cenu a už vôbec nie cez fb Važne, predstavíš kamarátkam priateľa a spýtajú sa odkiaľ sa poznáte, no odkiaľ asi, z Facebooku Keď nevieš na čom si a pritom je to cez FB, nechaj to tak, nemá to zmysel Žiaden facebookový chlapec nestojí za to, aby si sa preňho trápila, a už vôbec nie nejaký zakomplexovaný chlapec s pomýleným videním 15ročných dievčat
Takže ju hneď nezavrhuj, proste nech sa stretnú.
k teme: zasmial som sa dobre, dievka chod do toho, aspon budes mat zlu skusenost do zivota,