ja mám len a len jednu radu, kašli na diéty, najlepšie je stravovať sa pravidelne a jesť ľahko straviteľné jedlá - ovocie, zelenina a z mäsa len kuracie a ryby, samozrejme nejesť na noc a jesť radšej častejšie malé dávky ako sa raz denne prežrať a čo sa týka športu - beh, korčule, plávanie, nemusíš sa prepínať nejakými náročnými cvikmi, ak samozrejme nechceš bicepsy
nejake to cvicenie, korcule , bycikel... pravidelne jest a vyhodit z jedalnicka masne jedla..... a hlavne neprekracovat pocet kalorii v jedle to je dolezite
@jaro1991 tak hybať sa je široký pojem môžem hýbat aj rukov pri compe a neschudnem a skôr by som povedala jest ale zdravo a menej ale tieto fakty si viem povedat aj sama myslela som niake presnejšie udaje
@t4jomn4 tak ked vies, ze pred compom neschudnes, tak to uz je teda zaklad asi tu cakas tajne tipy ktore zarucene funguju, a za dva tyzdne vyzeras ako modelka Bohuzial take sa v realnom zivote nehra... Neviem, ci vobec potrebujes chudnut, ale ked chces, tak zacni hned. BTW: "Jest zdravo a menej" ako si to ty sformulovala, pre mna vulgarne znamena "nezrat"
A tak ti teda este upresnim to "hybat sa" - kto chce schudnut chce väcsinou spalit tuk. Ten spalis pri sportoch, ktore su kondicne, a praktizujes ich dlhsie. To znamena ze radsej pomaly, ale dlhsie behat ("klusat"), bicyklovat, plavat (nie lezat vo vyrivke , korculovat, atd. Kazdy pohyb je dobry, no ako som povedal, telo chvilu potrebuje, kym zacne spalovat tuk, preto radsej nieco, co vydrzis robit dlhsie... taka pol hodinka behu, alebo dve hodky na bicykli by boli super
Hovoris, ze tieto fakty poznas... nuz to su jedine relevantne fakty, takze drz sa ich, a vysledky sa pomalicky dostavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A k tým radám- to čo som napsala- choj po ránu behať, ale nežer predtým, ani večer sa neprežiaraj aby telo spalovalo tuky. A pi.
Nezer, a hyb sa.
A tak ti teda este upresnim to "hybat sa" - kto chce schudnut chce väcsinou spalit tuk. Ten spalis pri sportoch, ktore su kondicne, a praktizujes ich dlhsie. To znamena ze radsej pomaly, ale dlhsie behat ("klusat"), bicyklovat, plavat (nie lezat vo vyrivke , korculovat, atd. Kazdy pohyb je dobry, no ako som povedal, telo chvilu potrebuje, kym zacne spalovat tuk, preto radsej nieco, co vydrzis robit dlhsie... taka pol hodinka behu, alebo dve hodky na bicykli by boli super
Hovoris, ze tieto fakty poznas... nuz to su jedine relevantne fakty, takze drz sa ich, a vysledky sa pomalicky dostavia