jedine do happy belly na bagetu... ale zvykla som chodit na obedy ked som robila v obchodnom centre... ale do takych normalnych, kde maju napr rezne na prirodno, vyprazany syr a take jedla...
ano, do bageterii/pizzerii(fastfoodovych) retože som anpr v piatok vecer von a nechce s a mi nikde sadnut cakat kym mi neico pripravia hodinu tak je to najlepsia moznost
(aj to veĺmi príležitostne, keď idem domov a nestíham ísť na obed)
inak som bola len párkrát, aj to preto, že som bola vonku s niekým, kto bol strašne hladný, tak som si dala aspoň hranolky... a potom párkrát sa vycikať, ale toto všetko by som na prstoch zrátala...
Párkrát som sprevádzala jedincov ochotných vysoliť osem eur za obhorenú žemľu s mäsom á la prirodzená smrť & pokazená mraznička a pätnásť hranoliek do McDonaldu
Osobne som bola raz na zemiakové placky v burgerniečom v Trebišove, a doma max. dvakrát mesačne zablúdim do bagetérie/pizzérie/inej nažrateľne, čo sa za fastfood oficiálne ani nepovažuje.
Teraz dosť často chodievam na hambáč, keď zostávam po škole na autoškole a potom čakám na bus tak zbehnem lebo by som asi nevydržal... a navyše dubnický hambáč i love it.... inak nie moc často...
niekedy keď som cez deň hladný a makám (znamená vozím sa na dodávke a nakladáma vykladám a prekladám chujoviny) tak sa stavím na big burger pri stanici, ale to je tak možno dvakrát v mesiaci.
Niekedy si dám pizzu, objednáme si ju s miláčikom, niekedy si dám bagetu- SUCHÚ!
MekDonalda nemusím, z toho sa najem na 20 minút a za tie prachy sa radšej stavím v tescu, nakúpim si a urobím si doma normálne jedlo, nejakú minútku.
(ľudia čo nevedia variť a dávajú prednosť polotovarom neberiem za ľudí... )
@hov ädo ja sa fakt snažím a sem tam sa aj podarí, no väčšinou ani moc nie ale našťastie naši sa naučili zjesť všetko čo urobím to je tá láska k dieťaťu
Chodievam do Mekáča, väčšinou pri príležitosti mojej alebo Majkinej (najlpšej kamošky) zlej nálady. Vždy, keď máme naozaj zlú náladu, tak sa ideme napráskať do Mekáča Ale nie je to nijako často, od začiatku školského roka sme tam boli možno 5x.
Nie do OBCERSTVENIA nechodim a jednoducho preto, ze na to nemam prachy (a nepotrebujem sa tvarit, ze mam) a za to, co tam predavaju, by som ich ani nevyhadzoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale najcastejsie subway a niake bageterie a ked uz nie je chut na to tak kfc proklate dobre kure
(aj to veĺmi príležitostne, keď idem domov a nestíham ísť na obed)
inak som bola len párkrát, aj to preto, že som bola vonku s niekým, kto bol strašne hladný, tak som si dala aspoň hranolky... a potom párkrát sa vycikať, ale toto všetko by som na prstoch zrátala...
Osobne som bola raz na zemiakové placky v burgerniečom v Trebišove, a doma max. dvakrát mesačne zablúdim do bagetérie/pizzérie/inej nažrateľne, čo sa za fastfood oficiálne ani nepovažuje.
... a nechodím do fast- foodov ...a odpoveď je jednoduchá nezdá sa my to byť zdravé ...to jedlo myslím
inak takéto zriadenia nevyhľadávam, posledné čo potrebujem je pribrať
Niekedy si dám pizzu, objednáme si ju s miláčikom, niekedy si dám bagetu- SUCHÚ!
MekDonalda nemusím, z toho sa najem na 20 minút a za tie prachy sa radšej stavím v tescu, nakúpim si a urobím si doma normálne jedlo, nejakú minútku.
(ľudia čo nevedia variť a dávajú prednosť polotovarom neberiem za ľudí... )
kava, donuts, chees, zmrzka - mcdonadl- nieco male, co sa da zrat za pochodu
richman,hitman, pizza, kebab, gyros-po nocnych zurkach
lebo je hneď pri kine a billa je na druhom konci Ečka, tak čo z toho vyjde, keď mám len 30min prestávku?