Úplne naj sú tie baby, ktoré už skoro vymreli... nesedia furt za facebookom a nepíšu tie primitívne statusy, že sa idú vysrať a podobne... radšej sú vonku z nejakými kamarátkami... nanič sa nehrajú a sú samy sebou...
hneď ako spozorujem, že na mňa nejaká náhodou skúša nejaké "ženské zbrane", tým momentom začína ich opačný efekt. odvtedy už pôsobia na mňa skôr ako akt zúfalstva.
Pred vianocami som si bol v Okay pozrieť (fakt len pozrieť) sluchátka a teta predavačka ma stále namotávala na tie skoro najdrahšie a aj nech kúpim čo najskôr lebo teraz sú vianočné zľavy a... ja som sa ale nedal, tak keď nefungovali pekné slová, začala postupne rozopínať výstrih a ja stále nič... Už som si myslel že sa tam pri mne snáď celá vyzlečie až mi jej potom prišlo ľúto ako hlboko dokáže klesnúť
@druheja a bola aspoň pekná?.......a šak si ju mal nechať nech sa vyzlečie a nechá si len podprdy , bola by sranda ako hovado...ja bych ju aj vyfotil a poslal šéfovi.....filip
@hereiam muž, na ktorého musí žena skúšať "ženské zbrane", nie je pre ňu ten pravý. z toho titulu je vlastne taký pacifizmus potenciálne ešte horší. tie čo sú pekné a nijako s tým zámerne neoperujú v komunikácii s mužmi, môžu byť oveľa príťažlivejšie.
@hereiam no ak by si sa zámerne tvárila, že nevieš, že si pekná, a zároveň svojím správaním sledovala nejaký nekalý cieľ, potom by si bola ešte horšia ako tá, čo bez okolkov využíva svoj zjav na presadenie svojich záujmov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@herooo31 ale baby z birdzu sú kultivovanejšie?
teda az na tie, ktore to dokazu dekodovat a co ja viem, vie to len ich majitelka
Pred vianocami som si bol v Okay pozrieť (fakt len pozrieť) sluchátka a teta predavačka ma stále namotávala na tie skoro najdrahšie a aj nech kúpim čo najskôr lebo teraz sú vianočné zľavy a... ja som sa ale nedal, tak keď nefungovali pekné slová, začala postupne rozopínať výstrih a ja stále nič... Už som si myslel že sa tam pri mne snáď celá vyzlečie až mi jej potom prišlo ľúto ako hlboko dokáže klesnúť
ale u chalana , len jedina ale tú neprazradím, lebo by ma mohol niekto vydierať..........filip
super
ale na takú kurvu nevyzeráš