Osobne poznám viac čechov a mám medzi nimi viac priateľov ako slovákov, čo je relatívne smutné keď bývam v tak krásnom západoslovenskom meste s vlastným jazykom ale čo už ... česi sú s prepáčeným kurvy ale zas sú ďalej ako my ... a idioti sa nájdu v každej krajine.
Mimoriadne dobré Môj otec je Moravák mám tam plno kamarátov či už z detstva alebo neskôr a ku koncu roka sa tam pravdepodobne sťahujem(kvôli štúdiu a práci).
ehm ehm mno ja mam taku skusenost ze to je jedno ako clovek rozpráva aku národnost má ked je kokot a nenormálny debil tak tomu je ajtak jedno poznam takych aj čechouu a aj slovakou proste to maju v krvi poniektori....chvalabohu je ich malo .... ale inak čechou mam rád a aj ten česky jazyk ....a aj pivo .
Kym sa nehra hokej alebo futbal je to pohoda.. pocas vzajomnych sportovych zapasov je mierna rivalita ale to sa da pri par pivach poriesit.. narod ktory vyraba take skvele pivo nemoze byt zly...
mne to bolo jedno, neprichádzala som s nimi do styku, ale teraz sú mi hrozne nesympatickí. celkovo sa mi zdajú škaredší ako Slováci a nepáči sa mi ich reč. tí, s ktorými som prišla do osobného kontaktu (a nebolo ich málo) boli namyslení, mysleli si, že sú rozhodne viac ako Slováci, nerozumeli mi, keď som hovorila po slovensky (čo ma vie najviac vytočiť) a hlavne ma štvalo to ich voleeee a tie pičoviny.
Mama je Češka a časť rodiny tam žije, ale úprimne, nemám ich rád. Keď sa s nimi bavíš je všetko v poho sú kamarátskí atď. ale keď sú sami resp. nie je medzi nimi Slovák tak samé reči typu: zkurvení Slováci, berou nám práci, studují zadarmo... Keďže hovorím po česky rovnako ako po slovensky, tak s týmto názorom sa stretávam pravidelne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aa inac milujem ten cesky prizvuk mam par friends cechov , uplní blazni oni slovo nuda snad ani nepoznaju
mam odtial aj vela kamarátov a skusenosti su velmi DOBRE
spolužiačky často fajn, o vyučujúcich sa to vždy povedať nedá
Ja s Čechmi nemám problém, sú to ľudia ako ostatní, môj otec je Čech, mám tam aj rodinu a kamarátov. Nie sú o nič horší alebo lepší ako my.
jedna vec sa mi akurát nepáči, ale neviem ju pomenovať
a česi majú fantastické pivo :p
takže: nemám ich rada
Ale tí, ktorých som v BA stretla počas hokeja.... arogantní blbci.
@marleymt my dva přece spolu špatně vycházetnemůžeme, my jsme jedna banda
vnímam ich úplne normálne...ani ich neuprednostňujem ani nechápem prečo by som ich mala mať za horších...