cvicenie zabera ale treba spravne cvicit a tiez masirovat a kremovat....ozaj a neskusal niekto garnier roll on?no a z vlastnej skusenosti z domacej lekarne masirovat s kavovym sosom...no s tym zvyskom mletej co vam ostane v pohari
a pomohlo uz niekedy niekomu nieco okrem prevencie? Nepoznam nikoho, kto by sa zbavil celulitidy, ked uz ju naplno mal... poznam iba ludi, ktori tomu predisli...
pamatam si, ze som raz citala clanok o tom, ze celulitidu ak uz mas, nikdy sa jej nezbavis, mozes akurat vo vyraznejsej miere potlacit jej viditelnost, ale mat ju uz budes vzdy..tak neviem ci je to pravda, ale povedala by som ze asi hej..
nepomaha cvicenie ! absolutneee ja mam celulitidu na bruchu a pravidelne kazdy druhy den robim 100 brusakov teraz uz 200 a furt bez vysledku ! tehlicky sa rysuju ale na nich je celulitida jak bola predtym ...
a kolko stoja take tie veci ? rol on ?? kamoska tez nieco jebe koli tomu bych jej to kupela na narodky :d ne vazne kolkoze to moze stat ?? a co je fakt dobre co ucinkuje ?
zmena stravovacieho jedalnicka,beh,vseobecne spevnovat postihnute partie a veeeeeeeeeeela vody aspom tie 2-3litre a samozrejme nesolit vo velkych mnozstvach a pridat do jedalnicka hlavne rozne koreniny a ovocie a zeleninu a pitie zeleneho caju na detoxikaciu organizmu a kremyky a ostatne picovinky nato vobec nepomahaju len potlacaju.respek uhladzuju,takze damy necakajze,ze budete sediet doma na prdely s nakremovanymi stehnami a ona zmizne jak nocna mora tak stym sa rychlo rozlucte,ze to tak je. da sa zmiernit,aby nebola viditelna ale bude tu snami navzdy,je to normalna zenska vec a chlapy nas lubia aj snou,je to typicke zenske znamenie,tak hlavu hore holky a ak sa vam nelubi,tak tam mate radu,ktora urcite funguje,nato vemte jed,tak hlavu hore a nezufajte! okrem toho sa clovak s takym zivotnym stylom citi vitalny a sebavedomie urcite stupna na maximum. drzim palcaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Veď si nájdi na nete je kopu rád a cvikov
» www.harm.sk/H4_02/celulit.h...